Pontosan, ha kedved van fórumozni akkor várunk a másik témában.
Ide leírni a kommentedet csak feszültség generálást okozz. Az ilyen hozzászólások a spoiler témába valók.
Boku no Hero Academia manga
Jaeger írta:
Miért lenne gagyi tőle? Már számtalanszor elmondta például, hogy elpusztítja All Might-ot vagy utána a hősöket.
Rezso nem tudod még mi vár rád Vannak még kártyák a szerző tarsolyában leginkább engem az érdekel, hogy ez az arc után hogyan tovább.
Witcher írta:
Köszi a fordítást!
A vége meglepett, nem számítottam Mirio-ra, de jó volt látni, hogy visszakapta a képességét. Ez azt jelenti, hogy Eri-chan már valamilyen szinten képes használni a képességét, akkor nem olyan reménytelen a jövő. (Azért rendesen sérültek a hőseink.)
Véleményem szerint, ha Eri chan megjönne és kap egy fajta traumát és mindenkit felgyógyít akkor kezdődik igazán a majré, mert a Machia, az tuti nem fáradt ki!
A társadalmat folyamatosan, csak karcolgatja a mangaka szerintem fél komolyabban belemenni. Eri pedig azzá vált amire a megjelenése óta számítani lehetett egy a halálon kívül bármit gyógyító karakter így aki nem hal meg azért felesleges aggódni, mert Eri rendbe hozzá. Jelenleg én személyszerint úgy látom hogy egyre romlik a manga színvonala, és az elejéhez képest messze nem olyan kiemelkedő a jelenlegi fejezetek alapján.
Én is látom hogy más a manga, viszont Dabi lenyűgöz...A bosszúból eredő motivációja és a céljai teljesen szilárd és érthető lábakon állnak, amit kifejteni sem kell mert már mind ismerjük. Engem borzasztóan érdekel mi fog kisülni belőle. Viszont pont Dabi miatt nem értem Shigaraki szerepét... A múltjából adódóan abszolút jobb utóda lenne AFO-nak , nála megállná a helyét a csak "pusztítani" akarok felfogás. Meg kicsit csalódott vagyok, ennél grandiózusabb küzdelmet vártam a 2 örökös között, komolyabb magyarázatokat, mi volt az a belső világos cucc, stbstb. Amiket biztos hogy ti is hiányoltok. Ezektől függetlenül imádom a mangát, és nagyon szépen köszönöm a fordítást
Epekedve várom a következő feltöltéseteket
A belső világos dolgot nem egy csata közepén fogja tanglalni a manga, tuti kapunk majd rá valamit ha lecsillapodtak a kedélyek.
Dabi pocsék AFO örökös lenne, őt konkrétan semmi nem érdekli csak, hogy Endeavornak ártson és az AFO valamilyen szinten a gyűlöletből is építkezik, ami Dabinak nincs. Dabinak, ami van az egy mánia, egyetlen szinguláris irányban és ha Endeavor meghalna, Dabi konkrétan létcélját vesztené.
Én most még nem vártam ennél többet Deku és Shigaraki közt, ez még csak kb a történet fele, a nagy összecsapásuknak még nincs itt az ideje. Ami most történt az az, hogy egy lapra kerültek. Mindkettő tudja miből áll a másik, innentől lesznek igazán ellenségek. Eddig csak kb utálták egymást.
De azért most is elég csúnyán odapörköltek egymásnak.
Erivel kapcsolatban hmmm... Remélem kap valami logikus limitet a képessége, mert így most eléggé olcsó lenne, hogy hopp, mindenkit meggyógyít, de ahogy nézem a mangaka már lefektette ennek az alapjait azzal, hogy még nem ügyes a használatában. Mirio nem volt igazán sérült csak a képességfaktora ment tönkre; szerintem komoly sérüléseket még nem fog Eri bírni.
A liga meg kapja az ütőt keményen. Twice, a legerősebb tagjuk, halott, Dabi kb közölte, hogy szarik rájuk, Toga elég gyanúsan szerintem idővel oldalt vált, pláne hogy Compress... Azt majd meglátjátok a kövi fejezetben. Spinner eleve gyenge, szoval nem fog világot váltani.
Azért mondhatunk rosszakat erről a sztoriszálról, de azt nem hogy inkonpetensek lettek volna a hősök. A legtöbb mangában ilyen sztoriszálaknál a hősök oldala kb használhatatlan lenne és a gonoszok megmutatnák mit tudnak, de azért itt elég szépen leamortizálták egymást a felek. Egy két dologban alászámolták a veszélyt, de összességében remek munkát végeztek.
Annyi szent hogy se a gonosztevők se a hősök nem sétálnak el következmények nélkül ebből a sztori arcból. Kíváncsi vagyok mi jön ezután.
Szivesen. Azért csúsztunk egy kicsit mert egy hetet beteg voltam, utána pedig a feltorlódott munkám miatt az időm picit szűkös volt.
Elég sok munka van 1-1 fejezettel, mert nem csak az angolt fordítom nektek, hanem jórészt a japánból is belejavítok, hogy jobb minőségű legyen, amit kaptok. Amit ti olvastok az pontosabb fordítás, mint a hivatalos angol.
Viszont ez sajna azzal jár, hogy minimum 3 óra egy fejezet, ha nem harc a nagyrésze, és volt már 6 is egy-egy különösen beszélős, ahol sokat kellett visszakeresni korábbi utalásokat.
De örülök, hogy élvezitek.
Exkirion írta:
Szivesen. Azért csúsztunk egy kicsit mert egy hetet beteg voltam, utána pedig a feltorlódott munkám miatt az időm picit szűkös volt.
Elég sok munka van 1-1 fejezettel, mert nem csak az angolt fordítom nektek, hanem jórészt a japánból is belejavítok, hogy jobb minőségű legyen, amit kaptok. Amit ti olvastok az pontosabb fordítás, mint a hivatalos angol.
Viszont ez sajna azzal jár, hogy minimum 3 óra egy fejezet, ha nem harc a nagyrésze, és volt már 6 is egy-egy különösen beszélős, ahol sokat kellett visszakeresni korábbi utalásokat.
De örülök, hogy élvezitek.
Blade00 írta:
A társadalmat folyamatosan, csak karcolgatja a mangaka szerintem fél komolyabban belemenni.
Ugrás a fórumra: |