köszi szépen az új rész fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Hú, ez egy nagyon jó rész volt, köszi! Ryuu nem érti meg, hogy nem csak teher volt Bellnek, hanem mozgatóerő is, és egy csomószor ő mentette meg az életét, nem hogy hátráltatta volna.
A cím alapján még több visszaemlékezésre számíthatunk. Abból a szempontból nem rossz, hogy megismerjük jobban az elf lány személyiségét, de az aktuális szál felfokozottságát némileg visszavetik azért ezek a beszúrt pillanatok.
Csillaghullas írta:
Hú, ez egy nagyon jó rész volt, köszi! Ryuu nem érti meg, hogy nem csak teher volt Bellnek, hanem mozgatóerő is, és egy csomószor ő mentette meg az életét, nem hogy hátráltatta volna.
A cím alapján még több visszaemlékezésre számíthatunk. Abból a szempontból nem rossz, hogy megismerjük jobban az elf lány személyiségét, de az aktuális szál felfokozottságát némileg visszavetik azért ezek a beszúrt pillanatok.
Köszönet a Fordításért! Nagyon jó rész volt!
Brutális ahogy Bell "megtanítja" Ryuu-nak hogy igenis ki lehet tartani az ideáink mellett.
Nagyon várom a következő hetet, hogy megláthassuk, hogy mi is történt azon a bizonyos napon.
CokeFlakes: Elég sokat elemeztem a DanMachi Wiki-t. Ez alapján írtam össze a ezt a besorolást
SSS 1200+
SS 1000-1200
S 900-999
A 800-899
B 700-799
C 600-699
D 500-599
E 400-499
F 300-399
G 200-299
H 100-199
I 0-99
Tudtunkkal elvileg Bell az egyetlen aki képe SS és SSS rangot elérni és mivel képes az adott szint "határai felé" fejlődni így mikor a következő szintre lép bár a többi kalandorhoz hasonlóan először I, H, G statjai lesznek. De ezek bőven felülmúlják az adott szint azonos statjait.
Bell 4-es szint (valószínűleg alján) lépett be a Kazamatába. Mivel nem sokkal előtte lépte meg a szintet.
Szerintem ezekkel a statokkal fog kijönni
Erő A 843
Kitartás A 812
Ügyesség A 881
Gyorsaság S 928
Mágia B 767
Papíron 4- szint, de szerintem a legtöbb 5-ös szintű kalandor ellen simán felveszi a versenyt, az ahol most lehet. (persze gyógyultan teljes erővel)
Amit nem tudok, hogy amikor kimásoltam ezt akkor mennyi idő telt el a kazamata után. Csak az biztos, hogy járt a 37-es szinten. Ha így lép ki a kazamatából akkor 2x fog még erősödni 4-es szinten.
Köszi az új részt! Az Astraea família vége sajnos elég gyorsan eljött, de azzal a szörnnyel szemben nem is igazán volt sok esélyük. Ezeket a jeleneteket kicsit furcsán animálták meg szerintem, a lény ijesztő volta jobban átjött, amikor először jelent meg a soriban. Aranyos volt Bell és Rion párbeszéde a végén; bár némileg reménykedtem, hogy a Xenox menti meg őket, de így is jól alakult.
Köszönöm szépen a csapatnak a munkát a részekkel kapcsolatban
Bell nagyon sokat fejlődik az biztos. Mire kijut innen ismét szintet lép ahhoz képest amikor elvállt a többiektől.
Bell és Lion ship az nagyon megy ahogyan láttom
Köszönet a fordításért!
Azta ez a rész nem volt semmi! Bár azért azt hittem az Astraea Familia ellni csapda jobban ki lesz dolgozva, ahogy a Juggernaut-al folytatott harc is. De így is jó volt, legalább haladt egy kicsit a történet is.
mtmajor334 nak ezúttal is szeretném megköszönni, hogy a DanMachi Wiki egyik pontjára felhívta a figyelmem
Ugrás a fórumra: |