Kara tagokról szólva volt már említve a római számozás:
https://scontent-...e=5C08D248
Boruto manga
Kara tagokról szólva volt már említve a római számozás:
https://scontent-...e=5C08D248
Az eddigi legjobb fejezet volt nekem a mostani! Főleg azért is mert végre Naruto is szerepet kapott, sőt, milyen szerepet! Nagyon menő és badass volt ahogy Kyuubi módba váltott otthon, illetve jó volt látni hogy hogyan viselkedik felnőttként Kawakival. Ha már Kawaki, úgy tűnik egész életében csak kiképzésen vagy ilyesmin eshetett át, mert semmit nem tud a Hokagéról se. Azt is jó volt hallani hogy Naruto rivalizál Jigen erejével, már innentől várok egy harcot kettejük között!
Nagyon meglepett hogy Naruto magához vette Kawakit, ez volt mondjuk a racionális döntés, de érdekes lesz így látni Borutoval. Ezek alapján csak még érdekesebb hogy mi mozgatja majd Kawakit arra hogy lerombolja a falut, persze ezer ok miatt lehet, de úgy tűnik kezd beilleszkedni, legalábbis lenyugodni, szóval kíváncsi leszek.
Nagyon érdekes irányba halad a story, várjuk a folytatást.
NAgyon jó kis fejezet volt tényleg! És tény hogy Narutó vitte a fejezettet! Nem hiába csak Narutó inkább még szemünkben a főhős nem Borutó.
Narutó menőségéhez nincs hozzáfogható!
Kíváncsian várom mihez mi lesz itt a folytatás.
Egyedüli nagy bajom még mindig az hogy a fenébe lehet ilyen rondán rajzolni Hinatát és Himawarit! Csak Hinata a legszebb lány az egész történetben. Nem értem hogy lehet ilyen rondán lerajzolni, ábrázolni!?
Úgy, hogy gondolom elég kezdő még a csóka, aki rajzolja a mangát és ez nem olyan dolog, ami egyik hétről a másikra (vagyis jelenesetben egyik hónapról a másikra) drasztikusan javulni fog. Tény, hogy nem igen szép a rajzolás és Hinatáék minden esetben elég rondán vannak megrajzolva. Tipikusan még akkor különösen rossz a helyzet, amikor kis panelekbe akar több embert belesűríteni. Azonban én nem igazán vagyok kiakadva rajta, hiszen gondolom még elég kezdő lehet. Még a nagyoknak is kellett vagy 100 valahány fejezet, mire egyáltalán kezdett kiforrni a stílusuk, Naruto, Bleach, One Piece, stb sem volt azért sokkal szebb az elején. Lehet csak én vagyok ennyire elnéző, de kicsit igazságtalannak tartanám a türelmetlenséget egy kezdővel szemben.
Igazából nem nagyon szoktam ideírni. A film feldolgozáshoz és a bevezetéshez nem igazán tudtam mit hozzáfűzni. Ao tette meg még mindig wtf nekem, nem tudtam hova tenni. A Kara még mindig egy hatalmas kérdőjel. Kawaki a kulcsfigura meg még mindig csak annyi, hogy van és kész, nem igazán vagyunk még mindig okosabbak. A mostani fejezet hosszú idő után pozitívum volt számomra, nekem is amiatt, amit leírtatok, hogy ugye Naruto volt most kicsit előtérben, szóval csak csatlakozni tudok. Nem tehetek róla, Borutoval nem igazán tudok eddig szimpatizálni, remélem ez változni fog az idő elteltével. Remélem jól érzem és most tényleg érdekesebbé válnak a dolgok.
Hát a rajzoló nem új! A Narutó manga asszisztense segítője volt. AZ a baj hogy egyszerűen új dizaint kapott Hinta és a többiek is is másabbak kicsit. A manga elején már beszéltünk róla. A baj hogy ez az új valami borzasztó rossz és nem is változtatnak rajta.
Amúgy azon gondolkodok hogy a Kara egy mesterséges jelet hoztak létre míg a Borutóé természetes. Ugyan azon alapul. Lényegében lemásolták (gondolom valaki másét feljegyzésekből tesztekből) míg Borutóé természetes eredetű.
De amúgy félek ez is hasonló lesz mint Narutó és Sasuke esete. Sasuke is neveltetés (amik érték őt) miatt lett olyan amilyen. Rosz oldalra állt pusztított végül Narutó meggyőzte és az ő oldalára állt. Nehogy ez legyen már itt is Borutóval és Kawakival.
Jó fejezet volt, végre, eléggé ideje volt már. Nekem továbbra is az a gondom vele hogy eszméletlen lassú, ez a managa kéri a heti megjelenést, mert így vontatott és nem élvezhető, túl kevés dolog történik egy fejezetben... (talán eddig csak az előző kettő volt ez alól kivétel) A rajzolás egyébként nagyon sokat fejlődött és azt el kell fogadnunk hogy sose lesz ugyanolyan, mint amit Kishimoto csinált, de azért lássuk be van fejlődés részről részre, még ha a stílus más is. Na ami viszont ezzel kapcsolatban nem tetszik az továbbra is az, hogy a régi karakterek külseje le van butítva, illetve hogy mindenki olyan sovány, nem tudom lehet csak engem zavar de olyanok, mintha éheztetnék őket, közben meg mégis képzett harcosokról beszélünk vagy mi...
A történetről pedig, kicsit nekem fura hogy egy ismeretlen láthatóan veszélyes és nagy pusztításra képes emberkét, és most nem számít hogy gyerek vagy mi, hagynak szabadon lébacolni a faluban, és oké hogy figyel rá Naruto, de ez meg megint visszás, mert eddig a saját családjára nem volt ideje, erre meg van... Jelenleg még sejtésem sincsen, hogy hogyan fog folytatódni a történet ami részben jó, másfelől viszont nem annyira, de ha megint ezt a Naruto/Sasuke dolgot hozzák ki belőle falra mászok, én ennél többet várok, de remélem hogy ezért ekkora hibába nem fognak esni...
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne ( ne kövezzetek meg érte), hogy jelenleg a 25. Fejezet az utolsó ami eddig megjelent vagy van már 26. is? Mert ahogy elolvastam a korábbi hozzászólásokat, olyan információkat olvastam, ami új. Illetve melyik oldalon érdemes követnem, ahova legelőször felkerül angolul. Előre is köszönöm a választ.
Ui.: Még kezdő vagyok nagyon a manga témában, ezért kérnék segítséget.
Kint van a 28. fejezet
Fúú, de megnéznék egy Koji-Naruto harcot. Az megmutatná ezeknek a csávóknak a valódi erejét, meg egyúttal kaphatnánk újra badass pillanatokat Narutoéktól (Mert azért biztos, hogy nincsenek Naruto szinten, még Kawaki állítása szerint is erősebb Naruto, mint a vezetőjük (bocs, a neveket nem jegyeztem még meg ezeknek ).
És hogy hogyan kerülik ki az érzékelő technikákat.
Amúgy tényleg egy csata legalább kilátást adna hogy milyen erejük is vn, mert még semmit nem tudunk róluk. Viszont falun felül azért Narutó se használhatja a teljes erejét sajnos meg van kötve a keze ez ügyben. Ő inkább védeni fog másokat mintsem támadni. Így másnak kell valamit mutatnia. Viszont a fiatalok meg még nem elég erősek.
De legalább újabb esély megtudni valamit Borutó pecsétjéről és esetleg még a szeméről is.
Ugrás a fórumra: |