Nekem az egyáltalán nem tetszik, hogy fél óra elteltével sem fognak megszűnni a 73-által megszerzett képességek. Gyakorlatilag regenerálhatja magát Piccolo képességeivel , ameddig akarja. Ennek semmi értelme. Már nem emlékszek pontosan, hogy kit másolt még le, de azok is megmaradnak.
Szerencsére Vegita technikái el fognak múlni félóra elteltével.
73 ha jól tudom, az erőt is megkapja a technikák mellé. Gyakorlatilag Moro most rendelkezik mindazok erejével, akiket 73 lemásolt, + a sajátja ami korábban volt, + Vegita erejével, +73 erejével. Így azért kicsit érthetőbb ez a buf
Ahogy kiverte a fogakat Gohan szájából csupán egy ütéssel, az nagyon erőszakos volt! Ilyen durva jeleneteket már tényleg régen láthattunk! Kimndottan DB élmény ez az arc és már alig várom,hogy animálják! )
Valamiért nekem egy belső sugallat azt mondja, hogy Moro az a gonosz, aki Jiren szüleit és faluját legyalulta!
Lehet, hogy képtelenség, de mivel már olyan régen él, miért ne juthatott volna el más univerzumokba? Az sem biztos, hogy itt született a hetesben... Érdekes lenne egy ilyen fordulat!
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.07.20. 21:36