UI nélkül, Goku és Vegeta mostanra egálban lehetnek erőszinten. Meg egy kiegyensúlyozott pont a befejezezésben.
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
Igen, hasonló helyen lehetnek....így pedig Jiren a legerősebb Van még hova fejlődni!
Bár UI ide vagy oda, számomra akkor is Jiren a top badass karakter a tornáról.
Még az utolsó részben is odapakolta azt a félelmetes KI-t.....pedig már szerencsétlenből a lelket is kihajtották Kakarottoék
Rossz volt ránézni a fakó ábrázatára....
De milyen jó is volt látni, hogy a végén őt is ösztönözték a társak! Toppo!
Nem csak a szokásos" az erő abszolút, az erő mindenek felett blabla"
Az is szép volt, ahogy a lelátón megnyilvánult. Na meg mikor Frieza és Saiyan barátunk közre fogták, és kitessékelték...ott is odatették a monológot.
A sorozat hangulatát tükrözte az a jelenet is a végéről, mikor Goku már épp beszédbe elegyedett volna Zenoval, de a többiek gyorsan megakadályozták...nehogy megint valami állatság legyen a dologból.
Vagy a hatos univerzum pusztítás istenének a dumája...." nem fogok hálálkodni neked.....Fivérem" Ezek a monológok nagyon helyén vannak, voltak a torna során . Sokat hozzá adtak az egészhez, ami az élmény faktort illeti.
De akkor ha jól értelmezzem Vegita is elveszítette a Super Saiyan Blue-t felülmúló erőt.
Amugy én úgy értelmezzem ha egyszer folytatják a sorozatot újra előjöhetnek ezzek az új formák főleg ha Goku is a holtpontra kerül.
És tényleg nagyon jók lettek az ending után a képek.
Azt a formát valószínűleg csak azért hozták be, hogy egy szinten legyen a Blue+kaiokennel, és ha legközelebb a manga után fog menni az anime, akkor valszeg ezek nem lesznek, hanem helyette Mestered blue, ezeket meg hatrahagyjak, en ilyesmit sejtek a hatterben, ami miatt ilyen hirtelen vege lett, tul sok volt mar a kulonbseg a ketto kozott, de majd kiderul.
Azt mondta Goku, hogy szerinte csak a véletlen műve, hogy elérte az Ultrát.
Ja persze, majd pont véletlenül érte el a mesteri ultra ösztönt, amit az istenek is alig tudnak. A decemberi filmben szerintem úgyis az ultrával fog győzni Goku. (bár nekünk inkább 2019 április, mert úgysem látjuk a dvd megjelenésig sajnos)
Ha puskát szorítanának a fejemhez se nézném meg moziban felvett minőségben. :/
Valami kezdeményezés jó lenne, mely hatására itthon s vetítenék, legalább a művészmozik... Bár a minőség és a technika miatt, jobb lenne IMAX ban.
Ha már a Sony hajlott rá (kisebb nyomásra persze) h magyar nyelven adjon ki itthon exkluzív PS címeket, csak össze lehetne a fentit is hozni.
Nem akarok magunk ellen beszélni, mert én imádok moziba járni. Azonban azért a nagyon maximum 20-30 ezer emberért aki megnézné, csak pénzkidobás lenne költeni a jogokra és a szinkronra.
Ráadásul ebből sokan úgysem mennének el moziba, mert tizenévesen nem divat a mozizás.
Én lennék az első, aki elmenne ha jönne a mozikban, de reálisan látva szerintem úgysem fogják és meg is értem a miértet.
Szinkron? Csak egy jó felirat kell emberek!
Már vagy 4 éve, ha lehet, eredeti nyelven nézem a mozi filmeket.
Az, hogy pár rövid héten át, néhány, nagyobb kijelölt moziba leadják itthon, semmivel se kerülne többe, mint egy átlag film, vagy művészfilm vetítési joga.
Én garantáltan, legalább 3x megnézném.
A másik meg sok olyan film megy a moziban ami még a 10 ezres nézőszámot sem éri el.Ugye francia meg barbis animációs mesékre gondolok.
Egy anime film főként egy Dragon Ball esetén két dolog történne mérsékelt siker(kb.20-30 ezer néző) v. giga siker(100 ezer + néző).
Az hogy MGY. mért nem volt eddig anime film moziban a japánok hibája is,de nem úgy ,h. pár művész moziban feliratosan megy,hanem rendes bemutatót adni cinemacity minden mozijában.Ha a japók,olyan agresszívak lennének mint a jamcsik,úgy hogy ők maguk felkeresik mondjuk a Fórumhungaryt és velük szerződést kötnének,h. évi min. v. max. 5 legsikeresebb filmet bemutassák nálunk.
Fogalmam sincs és senki sem tudja,h. egy rendes anime film mennyi nézőt vonzana.Ki kéne próbálni és a új Dr. B. film tökéletes lenne tesztelésre.
Bő 2 év után, több mint 100 különböző művész hozzájárulásával és számos megvitatás után készült el ez a projekt....
Oké,megnéztem az első két részt szinkronnal:
Régi hangok természetesen nagyon jók,még Kaio hangját is sikerült megszerezni.
Gt-s hangok (Mr.Satan,Shin) szintén jók.
Beerus elfogadható.
Itt jön a hidegzuhany:
Gohan-Bűnrossz,egyáltalán nem illik a karakterhez
Whis-A szinkronszinész még csak meg sem próbál hasonulni az eredetihez.
Buu-ezt most kommentálnom kell?
Vegeta-Még mindig baromi karakteridegen a hangja.Bár az ő esetében legalább elmondhatom,hogy megpróbálta beleélni magát a szerepbe.
Ajánlom,hogy Frieza-hoz hozzák vissza Cs.Németh Lajost.
Ugrás a fórumra: |