Capac: annyira meghozta a kedvem a múltkori Darren Shanos témázás, h a Zom-B után újraolvastam a Larten-sagát. Most fejeztem be, és még mindig likeolom!
Könyvek, képregények
A Zom-B-ről nem is hallottam, mostanában nem követtem. A Lartenre gondoltam. Az elsőt olvastam anno. Tetszett is, csak nem volt tovább. De ez sem ma volt.
A Darren Shan könyvekből nekem mindig Mr. Tiny volt az érdekes, meg amit ő csinált. Szerepelt a Lartenes könyvekben is?
Leviatán ébredése
Tetszett.Nagyon, nagyon, kibaszottul tetszett.
Teljesen más a légköre mint a sorozatnak, ezt nem annak rovására mondom, hanem mint tényt.
A karakterek nagyon jók, mindenki pontosan olyan mint a sorozatban, vagyis inkább fordítva.
Az űrállomások méretei, a hajók, mind brutálisak így elképzelve, még a látottaknál is jobbak. Főleg a Tycho állomás leírását imádtam Holden szemszögéből. Ahogy az 500 méteres Tycho egyszerűen eltörpül a 2 kilóméteres hajó mellett, amivel a mormonok akartak kimenni a csillagok közé.
De ott van a Canerbury a Donnager,a Ceres és az Eros is. A sorozatban szépen volt megalkotva mind,de a könyv egészen más szinten ábrázolja mindegyiket. Belegondolni is nehéz, hogy az Ceresen 30 millió ember él, és évtizedeket dolgoztak azon,hogy beindítsák a hold mozgását.
Onnantól hogy lehagyja a sorozatot, csak daráltam az oldalakat.
Kazekage írta:
Még a csapat is megszűnt a képregényekben hála a "sikeres" filmeknek.
A Civil War alatt ugyan feloszlottak de amint vége lett mintha semmi sem történt volna újra boldogan éltek míg meg nem haltak. Igazából most volt egy nagy multiuniverzumos event Marveléknál, egyfajta reboot és az új status quo lefektetése. A lényeg hogy Reed és Sue eltűnt/halott, Ben Guradians of the Galaxy-ba igazolt, a még mindig nem feka Fáklya pedig Avenger lett. Pókember, aki most iparmágnás, pedig megvette a tornyukat nehogy valami csúnya bácsi lenyúlja onnan a dolgokat.
(Halkan megjegyzem hogy az Ultimate Univerzumos Reed Richards azért még köztünk van, csak ő egy pöppet gonosz és őrült)
Kazekage: írhatnál nekem egy mininovellát, hogy akkor most mi van, ki kivel van, meg ilyenek.
Egyébként mindig is meg akartam kérdezni, h Pókember és Dardevil hogyhogy kimaradt a nagy összefogásból, de akkor azért, amit leírtál, hogy mások csinálták a filmet stb?
Meg mindig az volt a fejemben, hogy ugye annyi hős van, de sosem találkoznak össze?! XD
A filmekre gondolsz hogy ki kivel van? Arra elég egy kép.
https://cdn1.vox-...067.0.jpeg
A nagy összefogások általában azért maradnak el mert a költségvetés nem engedi.
Ugrás a fórumra: |