Tegnap végignéztem ezt az új X-akták évadot, mert régebben kifejezetten szerettem a sorozatot és habár az elején tetszett, hogy ilyen összeesküvés-elméletekkel foglalkoznak - annak ellenére, hogy utálom ezeket az elméleteket - de azt hittem valami jobbat hoznak ki belőle. Egyszerűen borzalmas volt az egész. Ezzel az 1 évaddal sikerült elbaszni az egész 10 évadot, megerőszakolták, megcsonkították, kivéreztették, lehugyozták és ráköptek az egész sorozatra.
Nem tudom, hogy akarják-e folytatni vagy sem, de nálam kapott egy hatalmas kaszát az egész. Az évad/vagy sorozatzáró rész pedig kifejezetten undorító volt, azzal, hogy kiderült:
Scully egy...
kibaszott földönkívüli.
A rész zárójelenete meg botrányos volt, konkrétan félbehagytak egy jelenetet, amivel lezárhatták volna ezt a szart, de nem... nem tudom kinek volt az az elmebeteg ötlete, hogy meghagyja az esélyt arra, hogy folytassák.
Pár hete elkezdtem a Brooklyn 99-t, amit kifejezetten ajánlok. A 3. évad is ugyanolyan szórakoztató, mint az első volt, pedig azt hittem esni fog a színvonal évadról évadra. Nézi valaki rajtam kívül?