Sziasztok!
A 7. részben 15:30-nál eléggé rakoncátlan a tördelés,
3 sorba került és ott sem egyenlőkbe, szerintem ez nem szándékos volt.
Ezen felül, köszi szépen a feliratot!
[Naruto-Kun Projekt] Yofukashi no Uta anime
Utolértem magam! Guvadt szemekkel kerestem Gombóc Artúrt az előző részben, de még csak utalást sem találtam rá... A mostani pedig tényleg szappanopera jelleget kapott. Mondjuk egy ilyen belefér.
Köszönöm szépen a fordítással végzett munkátokat, s nagyon várom a kövi részt!
Ez az anime amolyan komfortérzetet ad, szavakkal nehéz körülírni.. Mindenképpen a legtalálóbbak rá: Chill, Vibes & Mood. Az éjszakai esztétikát leszámítva persze. Külön tetszett, hogy az első néhány részben csak a két főszereplővel ismerkedtünk meg, több idejük volt kibontakozni.
Gyönyörű rajzstílus, eszméletlen hangulat, frappáns és nem elnyűtt személyiségek, megkapó történet és persze brutálisan jó OST-ok. Az Opening/Ending-ről nem is beszélve.. túlvilági.
Nos igen, ebben az ütemben hamar belopja magát az új kedvenceim közé, remélem lesz folytatása.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hali.
Mi benne a zavaros? A zeneszöveg, vagy hogy Mnyky lektorálta? :'D
Ha az előbbi, akkor ezt mondja japán, ráadásul a hivatalos honlapon a hivatalos dalszöveg is ez.
Ha az utóbbi, akkor ne bántsad a drága lektorkámat, mert összeakad a bajszunk!
Egyesítve 2022.09.10 18:28:45:
Jaaaaaaaaaaa, na így egy fél óra után felfogtam a problémádat. Nem értetted az opening előtti jeleneteket. Állítsd meg a videót, és olvasd el a telefonon lévő szöveget Szerintem minden teljesen érthető.
Ayagii írta:
Hali.
Javítva, köszönjük, hogy jelezted a hibát!
Ayagii írta:
Hali.
Nem a fordítást kritizáltam, mert arra nincs jogom, nem a fordítással vot a problémám.
Privátban küldtem választ
Imre
Köszönöm szépen az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
Egyesítve 2022.09.16 13:56:16:
Köszönöm szépen az újabb rész fordításával végzett munkátokat, azonban őőő... izé... hozé... Tele vagyok kérdésekkel... Nem kicsit, hanem nagyon...
Ugrás a fórumra: |