Nagyon szépen köszönöm a munkátokat!
Dragon Ball Super : Super Hero (2022)
Nagyon szépen köszönöm a fordítást.. Hát részemről is csalódás volt.. olyan Bio broly copy filmnek mondanám.. mikor nem tudnak semmi jót kitalálni.. és nem akarják h goku és vegeta legyen a főhős.. berakják a bio Broly copy-t csinálnak Gohan-nak egy új formot.. és kész is az új mozifilm..... nem hozta a szokott élvezetet.. Őszintén én megláttam Broly-t... azthittem láthatok tőle valamit.. erre meg.. sehol semmi.....
Köszönöm a remek fordítást.
Az anime nem rossz, de lehetett volna nagyszerű is (amit előttem már páran szépen ki is veséztek.)
Engem az zavart, hogy végre láthattunk egy új ismeretlen alakot, azonban alig látni és szó is kevés esik róla. Úgy reméltem, hogy többet megtudhatunk róla, de csalódnom kellett, esetleg más is így érez amiatt mert épphogy csak megemlítették a (az új) hangyákat. Remélem a folytatásokban több szerepet kapnak eme nem minden napi bogarak amiket Gohan tanulmányozott.
Nagyon szépen köszönöm a munkátokat!
Megfogadtam a tanácsot, és inkább letöltöttem én is. A CGI engem nem zavart egyáltalán, és valóban hiánypótló infók voltak a movie-ban.
Kicsit végre foglalkoztak Gohannal is, és azzal a ténnyel, hogy potenciál szempontjából több van benne mint az apjában. Ezt már akkor is hiányoltam, mikor vége lett a Cell saga-nak. Teljesen el lett engedve. Ez persze csak annyit tesz, hogy nem erősebb nála, de azért ha beszalad egy kettő krízis helyzet, nem csak Gokura lehet támaszkodni. Mindenképp kellett ez a fajta frissítés.
Az, hogy magával a formával nem foglalkoztak külön, nem mondom hogy jó, vagy rossz. Annak függvénye, hogy ez mennyire a kánon része. Ha a része, akkor valamikor meg lesz magyarázva. Ha nem, akkor is magyarázzák meg
Köszönöm a munkát a csapatnak Szerintem az animáció az jó volt, a zenék is. Tetszett a fiatal kis Pan egy nagyon aranyos történetet kaptunk. Viszont teljesen hülyeség volt behozni Cell Maxot. Az egész egy ctrl+c meg ctrl+v volt a Cell sagából. Hogy Gohan ugyanúgy kapjon egy ugyanolyan formát teljesen indokolatlanul.
köszönöm munkátokat nekem animáció tetszett történet is úgy ahogy dr Hedo felülmulta nagyapját az a vicc gamma 3 hagyták volna létre hozza főhőseink biztosan jobban meg szenvednek vele és kikapnak gamma 1-2 ssj3 erősségúek voltak....mássik mostkapot értelmet miért edz fejben állandóan piccolo rájött arra magától nem tudott volna fejlődni kelletek a gömbök ahol bulma csinálta hülyeségeit
gohan új formája pedig hát már kellet neki isteni ereje lett elvileg mint kao shin tanítvány
cell max nem volt rossz csak végső csata azért kellet gohan új technikát kapjon makankosapot amit magától eltanult
Ugrás a fórumra: |