Hát az animében azt a koponyacsontot úgy írták le hogy egy legalább 50.e éves szörnytől van. A novelben meg már 60e éves?
Amúgy pedig ha tényleg vannak olyan jó kis részek a novelben mint mikor TS lealáz valakit az tényleg benne maradhatna. Mert azok is biztos kedvelt részek lennének. Nem értem akkor minek rohannak annyira vele.
A jövő heti rész előzetesét megnézve (és elgondolkodva) az jutott eszembe hogy nem-e pont ez a jelenet lesz a heti rész lezárása? Mert valahogy olyan tetőpontnak nézném ahol is mindig abbahagyják a részt. Vagy esetleg pont a következő rész lezárása. Mert ha csak annak a lezárása akkor tényleg itt meg lesz mivel eltölteni az időt.
Hát az animében azt a koponyacsontot úgy írták le hogy egy legalább 50.e éves szörnytől van. A novelben meg már 60e éves?
Ebben én se vagyok biztos. Azt hiszem mind kettő. A versenyen azt mondják több mint 50e és aztán TH megállapítja, hogy minimum 60e. (De lehet, rosszul emlékszem és ott is 50e volt, ha így van bocsánat.)
(De a korok után, amikor egyszer ennyi, máskor annyi, aztán megint ennyi. Azt hiszem jobb nem keresni pontosan, csak nagyjából belőni.)
----------------
*valószínűleg az 50 lesz a helyes.
Ebben a jelenetben arról volt szó (kb. 165. fejezetben, az erdőből visszaérkezve), hogy a katonák kijelentették "lehetetlen megcsinálni ezt feladatot", mire úgy alakult, hogy akkor mutassa be a Nagymester, (aki épp nincs túl jó állapotban,) mire megérkezik TS, hogy mint a tanítványa akkor majd ő és, ha sikerül kérjen bocsánatot. (Egy kezdte, a többi meg követte.) A feladat: 20 kör Zhao Wuji 3x-os gravitációjában, lélekerő nélkül, amit TS megváltoztat 6x-osra és futás közben pedig egyre gyorsul, majd 10 kör után kéri a legerősebb gravitációt (ami 10-es). [ZW pedig jól szórakozik közben.] Utána pedig megkérdezik tőle, hogy tényleg ember-e és végig a Nagymestertől tanult-e, úgyhogy TS válaszol és közli hozzá a szintjét (66) és korát (21) és rákérdez, hogy elégedett-e. Hát, innentől nagyban megváltozik a hozzáállásuk.
Ezt helyettesítette, a Nagymester beszéde arról, hogy így hagyni fogják elpusztulni az országukat. (Kicsit csalódott voltam, mert már vártam a jelenetet.)
Szerkesztette: Tanomin - 2021.04.23. 13:47
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Hát ez WTF! Kiderül a végén hogy kakukkfióka került a fészekbe? Én meg még azt hittem, szimplán egy kis rohadék... )
Nagyon szívesen elmondanám a részleteket, de még pár hetet várni kell vele. Amúgy ez még semmi a kis herceggel kapcsolatban leszbmég áll leejtés vagy kétszer.
Nehogy elmond, csak elrontja az élményt.
Sokan túl sokat tudnak már így is, ezért nem is lehet velük igazán fórumozni. A nem fontos dolgok utólagos kiegészítése az tetszik, azzal nincsen különösebb problémám. De arról elég nehéz vitatkozni hogy ez de rossz, meg ez másképpen történt, ez meg kimaradt. Értem én hogy kívánja a szervezetünk a történetet is, de mivel nincs fordítása a regénynek(amivel azért én is kivételt tennék, mert az élet rövid), így a többi spoilert kerülöm, már a csütörtöki elő előzetesekről is próbálok leszokni. Most is csak azért hoztam szóba a dologt mert az első dolgom minden szombaton hogy megnézem felirat nélkül, és próbálom kitalálni mi lehet benne a lényeg, és hát ma meglepődtem rendesen, ami tetszik is.
Jó példa erre a Harry Potter 3, csináltak egy gyenge akció jelenetet a fúriafüzes jelenetből, közben meg Hermione macskája volt a nagy megfejtő. Lehet látványos lett amit csináltak belőle de elrontották, mert a macska egy fontos szereplő volt a történetben. Még jó hogy előbb megnéztem csak aztán olvastam. Na a többi rész mind gyenge volt mert hát nem bírtam kivárni és elolvastam mindet.
Kb XW önfeláldozása után kezdtem bele a novel olvasásába. Pár fejetet után el is kapott a gépszíj. Most meg ott tartok hogy a Douluo Dalu 2- nek is elolvastam már a felét. xd. Lesz az még lassan a 3. novel is.
Hát attól hogy mondják hogy sok meglepetés lesz, még nem tudunk meg semmit. Majd csak kiderülnek. Én is csak annyit tudok ami az élő szereplősben volt. De az meg jócskán eltér ha jól sejtem.
Amúgy előző témához visszakapcsolódva. Hogy lehet kb megállapítani hogy egy lélekcsont kb hány éves? Mármint hogy egy lélekszörnyről tapasztalat szerint lehet tippelni. Viszont egy ismeretlen lélekcsontról hogyan?
Másik jó kérdésem ,meg hogy lehet-e egyik lélekcsontot lecserélni egy másikra? De gondolom ez túl spoilleres kérdés TS és XW lélekcsontja miatt. Mármint ha le is választja azt ha tesz helyébe egy másik megmaradhat vajon a karja? Mert szerintem még fog ő 100e éves gyűrűt szerezni és ahhoz jár lélekcsont is. Szóval lehet még neki jobb kar lélekcsontja.
Alapvetően lélekcsontot ugye úgy tud a lélekmester eltávolítani, ha levágja az adott végtagot, amin a lélekcsont van. Ugye ez akkor trauma hogy ha nem vagy titulus douluo akkor bele halsz, ha pedig az vagy akkor vagy 10 szintet vissza esik a lélekerőt. Ebből ki indulva ugyebár elvileg mivel nincs végtag ahova az új lélekcsontot feltegye a lélekmester nem igazán lehet lélekcsontot cserélni.
Már ne is haragudj de elfelejtetted az AY-ntől származó lélekcsont képességét ami gyógyít szóval ha eléri a 90-et le tudja cserélni az én elméletem szerint azért is kar lélekcsontot kapott XW-tól. és a lélekerő minuszt meg megoldja egy 100 ezer éves lélekgyűrűszerzéssel.
Hát ha már lesz lélekcsontja az gondolom csak egy 100e éves lélekszörnytől lesz. Nem lepődnék meg ha már ezután amúgy is csak azokat szerezne. (Valahogy ezután a fekete gyűrű visszalépés lenne legalábbis nekem)
Amúgy AY lélekcsontja gyógyít. Nem hinném hogy egy egész kart visszanövesztene. Szerintem mikor XW feláldozta magát az ő áldozása ereje teremtette vissza TS lábát nem AY lélekcsontja. Szóval esetlegesen XW egyik barátja adná a gyűrűjét és az övével cserélné ki TS XW lélekcsontját talán sikerülne. Mármint ha az is ugyan úgy áldozná fel magát érte. Sőt már korábban is gondoltam de XW-nak kultiválási erő kell. Ezért kell hogy TD legyen TS. Nem-e tudnák TS erejét meghagyni, ha az egyik barátja adná hozzá a gyűrűjét. Kultiválása lenne XW-é lelek csontja meg menne TS-nak XW-é helyette. Na jó itt már csak az a gond hogy nem tudni milyen lélekcsontot adna halálakor bármelyik is.
Már ne is haragudj de elfelejtetted az AY-ntől származó lélekcsont képességét ami gyógyít .
Nem haragszom, és nem feljtettem el a lélekcsontot sem. Én alapvetően a lélek csont csere lehetőségéről írtam. De mivel én ismerem a novel tartalmát nem igen akarok sokat írni, nehogy véletlen spiler legyen. A franc se tudja már néha mi hangzott már el az animében és mi nem. Ahogy Goku is irta elég nehéz úgy fórumozni az adott részről ha már ismeret a részleteket.
Az viszont biztos hogy AY lélekcsontjának igen erős regenerációs képessége van, csak lásd amikor a vén kecske átszúrta TS. és XW elpicsázta a kecskét. Ebből egy karcolás nélkül felépült.
Én azért is mondom azt hogy nem tudjuk mert 1, jelenleg nem tudjuk mennyire erős AY lélekcsontjának ez a képessége de ahogy a neve is utal regeneráció és nem gyógyító képesség szóval simán elképzelhető hogy mikor XW feláldozta magát akkor maga a lélekcsont növesztette vissza a lábát de valahogy az animációból nekem az jött le .
2, Az se teljesen tisztázott hogy ha ikerlélekkel rendelkező hozza vissza akkor mi lesz a kultiválásával esetleg elveszti az egészet vagy csak az egyik lelkére való gyűrűket vagy az egyik lelkét is .
Én el nem tudom képzelni hogy le fogják nullázni mert eddig nem erre építették az egész történetet. Amit a leglogikusabbnak gondolok hogy ha eléri a 90-es szintet felpakolja a kalapácsot gyűrűkkel és be kell áldoznia a Kékezüstcsászár lélek gyűrűit de maga lélek még használható.
Ha 7 gyűrűt pakol a kalapácsra és eltávolítja a másikról akkor a 8. és 9. -re gy 100 éves gyűrűvel elég sokat vissza tud kapni plusz ha újrapakolja a másik lelkére is akkor valószinű megint eléri a 90-et kb.
Meg az se tiszta hogy hol fog még fejlődni mert nem hiszem hogy ennyi lenne hogy most konfliktusba kerül és folyamatos harcok lesznek míg le nem győzik az Lcs-t.
A kalapácsra visszagondolva meg erről az egész fűbeáldozás gyűrűkről ,vagy megoldja a készitő úgy mint ahogy eddig,hogy csinál valami kiskaput TS-nek, vagy akár még hasznára is fordíthatja TS,hogy be kell áldozni a fű gyűrűket,mert akkor tételezzük fel,hogy fullos lesz a kalapács is gyűrűkkel,akkor vajon feketék vagy csak vörös gyűrűket rak rá TS. Mondjuk még mindig nem tudjuk, hogy képes lesz-e 7es gyűrűnek vörös színűt szerezni? mert ha a 7. gyűrű vörös lesz akkor tuti a 8-9 is az lesz,+ a kalapácsra is azok kerülnek majd.És ha már kalapács bika lesz,és a füvet beáldozza akkor talán még a fűre is pakolhat majd az elejétől bika gyűrűket. Részt még nem láttam,de már tükön ülve várom
Hát ez jó rész volt! Kiderült milyen sokat is ér TS a kakukkfiókának. Az tetszett hogy olyan árat mondott amit nem valószínű hogy megfog fizetni, és hát nem is. Viszont odadobta volna az egész brigádot akik kezet emeltek vagy próbáltak emelni XWra.
Vajon hogy fog ebből kimászni? A tippem az hogy meg fog jelenni a Tang szekta hogy segítsen nekik. Viszont most már egyre inkább úgy gondolom hogy csatlakozni fog a 7 Kincses klán is a szektához.