Koszi szepen az uj reszt. Eddig nem csalodtam az animeben, sot. Az elmult reszekben 0-rol 100-ra ugrottunk, amire nem szamitottam, Orulok, hogy nem feltek bekemenyiteni.
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Köszi az új részt!
Bastian elég sok félrefordítás van az angol feliratban. Pl amikor Jogo felgyújta az embereket ott az van az angol feliratban hogy this is hardly anything mikor ott igazából azt mondja, hogy is this satisfying? Ha nem is pontosan írtam de magyarra fordítva azt mondja, hogy " így megfelel?" A mangában is ez a szöveg van. Yuyi is tök mást mond mikor felébred mint ami az angol feliratban van
Egyébként én azon gondolkoztam hogyha az átkok a negatív energiából születnek akkor nem kellett volna már kihalni az emberiségnek ? Van 3 milliárd ember akik legalább naponta valami rosszra gondolhatnak így elvileg több millió átoknak már lennie kéne és mivel az átlagemberek nem látják őket így már rég le kellett volna mészárolniuk őket nem ?
Itt-ott valóban eltérnek. Az említett esetnél mondjuk a mangában az van, hogy "Mit szólsz ehhez?" (How about this?), ami még mindig közelebb áll a valósághoz, ami "Ez megfelel/elégséges/kielégítő? stb."
A negatív energiából születnek, de alakot is kell ölteniük. Beszéltek olyan helyekről, mint a kórházak, temetők, amik vonzzák a negatív energiát, de az Átoktárgyak/Talizmánok hasznosságát is kihangsúlyozták védekező mechanizmusként. Csak ugyebár azok sem tartanak örökké, így a folyamat megfordulhat idővel, és táplálni kezdhetik a többi átkot. Évi 10.000 eltűnés Japánban semmi 3 milliárd emberhez viszonyítva.
Köszi szépen a részt! Végre használták azt a zenét amit én endingnek hittem és milyen jól szólt! Remélem még visszahozzák mert nagyon epic lett tőle a harc. És lesznek még dolgok ahova beférne majd.
Ja és fuckboy színre lépett XD. Annyira sejtettem hogy a Mappa nem fogja visszafogni magát és Gojo szempilla mellé ajkakat is kapott Ázhatnak azok a bugyik! Ettől függetlenül Jogo Domain-je is elképesztően lett megcsinálva ahogy Gojo technikái is. Az ending utáni részt itt se tudom hova tenni....
7. rész
Azon ritka esetek egyike számomra, ahol az effektek nem tetszettek. Az animáció viszont rendben volt. ^^
Jougo első támadásánál, amikor kitör a falból a láva, elég furcsán nézett ki a láva. Mint egy csillagszóró, vagy agyonélesített, narancsszínű víz. A legrosszabb effekt mégis utána jött, amikor Gojou szétoszlatta a lávát, mint aki egy pajzs mögött áll. Túlságosan is élethű lett a láva, biztos, hogy CGI volt, de Gojou mellett nagyon elütött. Ezzel szemben a Vashegy Koporsó lávája szerintem sokkal szebb CGI volt. És mintha az Átokenergia löketek is CGI-jal lettek volna megoldva, vagy azt is agyonélesítették, de nem volt olyan "állaga", mint a Cero-nak a Bleach-ből.
A MAPPA-nak a mozgás fekszik a legjobban, a fizikai összecsapások, nem véletlenül az erdős jelenet lett a rész legkiemelkedőbb pontja, nem a sok csilii-villizés. Az OST is telitalálat volt ott, ellentétben Jougo Birodalmánál.
A Határtalan Űr kitűnő lett, bár én feleslegesnek tartottam benne azokat a formákat, amiket Jougo látott, a többi viszont príma. A fejletépésért külön bónusz jár.
Hanami mondata kapott egy feliratot. A mangában szimbólumok vannak a beszédénél általában, ahogyan ennél a résznél is. Vajon a japán sugárzásnál volt rajta felirat, vagy rögtönöztek vele a feliratkészítők, hogy Jougót idézte?
Egy részem gyűlölte az epizód végi szegmenst, egy másik viszont kivételesen poénnak tartotta. Mahito Kapitány!
Most, hogy megnőttek a Gojou részvények, jövő héten BURÁZÁ Toudou lesz az új sztár.
Giovanna írta:
Amúgy most az Infinity miatt Satoru Gojo-t ,,hagyományos" módon (fizikai erő, elementális támadások ) lehetetlen legyőzni?.o.O
tyber16 írta:
Ja és fuckboy színre lépett XD.
Csillaghullas írta:
Engem ő kicsit Kakashi-ra emlékeztet. Olyan cool guy fajta.
Csillaghullas írta:
Engem ő kicsit Kakashi-ra emlékeztet. Olyan cool guy fajta.
Ugrás a fórumra: |