Nem , tévedtek, ő nem Fujiwara, hanem Fujiwara Mama ,aki háttérben felneveli őket xD .
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Az egyik kimaradt fejezetben, a 49. fejezetben, Fujiwara Mama agymossa Miyukit, aki közel állt ahhoz, hogy kaszabolós sorozatgyilkos váljon belőle. A Mama tanai sem tévedhetetlenek.
Nem zavar. A mangának is szerves része, nélküle sok poén nem ütne annyira.
Ha a rész eleji narrálásra gondolsz, akkor pár rész után már nem fogják mondani. Az 1. évadban emlékszem, hogy azt a bevezető szöveget legalább 3 részen keresztül bennhagyták.
Nekem a narrációs pont hogy dob a hangulaton. A sztori így még elborultabbnak tűnik. Ha jól tudom a legtöbbeknek tetszik. De persze ízlések és pofonok.
Imádom mikor a Mama titkos tanórákat tart a fiának. Azokon mindig szakadok. Remélem minél előbb lesz 3.évad. Nagy hiba lenne nem fojtatni.
Visszatérve feldolgozáshoz. Hát nem tudom, szerintem nem lenne se jó ,se bölcs döntés, mert túl sok vágásban kerülne, ami már nem tetszene .Ha esélytelen a 20+.rész, akkor inkább 2022-ig türelmesen várok^^
Narrátor nagy ász volt az animében , és a 2.évadban nagyon alkotott .
Ha a 137. fejezet lenne a zárás, szerintem az túl lassú. Ha a 150-151. fejezet, az meg továbbra sem tetszik, mert...
Miért is lenne lassú?
Azért lassú, mert naiv a gondolat, hogy a Kaguya végtelen számú évaddal számolhat, haladni kell. A 111. fejezetben történik egy kijelentés. 25-26 fejezettel később lesz is jelentősége, de még mindig van miről beszélni utána. 13-14 fejezettel később még mindig nincs megoldva a probléma. Újabb 10 fejezettel később végre van egy olyan pont, ami biztos táptalajjal szolgál. Ez így összesen 50 fejezet a kezdő és a végpont között, amiből nem szükséges mindet feldolgozni. Ezerszer inkább ezt választom, mint egy lassú feldolgozást, ahol 5-6 részen keresztül a fesztivált dolgozzák fel. Mert ha az lesz, akkor nem számolok több évaddal utána.
Nagyon nagy tévedésben élsz , mert csak akkor lenne igazad, ha a történet csak Kaguya fókuszálna , de mint mondtam, manga felénél átment nyitott világban, ahol nem csak Kaguyáékról szól a történet.
És ha figyelem veszem az első 2 . évadot, akkor se lenne lassú az évad, sőt te verziódban túl nagy lépés lenne a 2.évadhoz képest .Ezen kívül alig maradna anyag a 4.évadhoz .
Nem csak Ishigami résszei maradnának háttérben, de nagyon sok paródiás részt kellene kivágni, aminek nem örülök .
(Nem tagadom, hogy meglehet oldani , de sajnos sok dologban fog fájni, mert amit írtam, azt 5-6.rész kellene megtörténnie, hogy igazad legyen Bastian )
Ezt a bizonyos feldolgozás ügyet a 3.évad hírig offoljuk, hátha megjön az a csoda, hogy 20.rész kaptunk .
Te élsz tévedésben, dungeon.
Beleolvastál egy Ishigamis fejezetbe a 150-es régióból, és próbálsz meggyőzni róla, hogy mennyire kulcsfontosságú az ő karaktere, az ő románca, miközben az elejét csak utólag pótoltad be a mangának az animén keresztül. Én már a 26. fejezet óta követem a mangát, jobban képben vagyok, és az sem hátrány, hogy tudok angolul. Hiába kapnak mások is szerepet, Kaguyáék legrosszabb esetben is 7:5 arányban vinnék a műsort.
Jól jönne néhány OVA, amiben a poénosabb dolgokat dolgoznák fel.
Hát nekem csak most sikerült végére jutnom a sorozatnak! Sajnos sokáig húzódott.
Ez is egy nagyon de nagyon jó kis évad volt. égig lehetett izgulni és röhögni az egészt!
És ahogy látom mások már a folytatásról vitáznak! Mindegy csak legyen minél előbb folytatása.
Az első évaddal ellentétben itt jobban beleláttunk mások életébe is. De azért nem kétséges ki lenne még mindig a főszereplő.
Amúgy feltennék egy kérdést mert kicsit mintha összezavarodtam volna ezzel. Most végül is a tagok hány évesek és hányadikos lennének?
Mert az elnök és alelnök szerintem (kinézem a sorozatból) 17 évesek és elvileg 3.-osok. Vagy csak 2.-osok? Na meg főleg a többiek. Mert az új tag egyértelműen elsős de a többiek?
Még egyszer ismételném. Én csak az animét nézem.
Ishigami, Onodera, Osaragi és Iino elsőéves, így 16-nak kell lenniük.
Miyuki, Kaguya, és Fujiwara másodéves, így 17-nek kell lenniük, mínusz Fujiwara, akinek még nem volt szülinapja a mangában.
Tsubame harmadéves, így 18-nak kell lennie.
Köszi a választ!
Az animében tényleg volt 17. szülinap és mutatták hogy 2-1 de kicsit furcsállotta.
Merthogy az első és a második évad eleje mind elsősökként volt. Más elsősként diáktanács vezetői!? Azt hittem másodikosok és azért nem akartak indulni mert 3. végzősként nem akart. Nem hogy másodikosként. De amiért pláne furcsállottam. Ha Miyuki, Kaguya elsős volt elsőben akkor mit keresett ott egy alsós mint Ishigami. Ő akkor még nem alsós középiskolás? Mit keresett ott?
Japánoknál egy picit bonyolultban az iskola év, mert ott Decemberkor ért véget az 1.év.
Történet úgy kezdődött , hogy Kaguya és Elnök ,Chika 2osztály, Ishigami 1.éves volt .
1.évad végén mondta is Ishigami, hogy az utolsó közös nyárunk lesz , mert jövőre elnök és Kaguya vizsgázni fog , és nem lesz idejük .
Időnként én is összezavarodok az osztályok kapcsán ^^.Furcsállom, hogy a Japánoknál miért fordítva van az év vége .
Nem csak 13.részt, de én is hiányoltam az ovákat, mert a két évad között raktam volna bele Miku, és a elnöki szavazást.
Ugrás a fórumra: |