Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
146-147. fejezet
A Golden Week és egy tervezett szünet miatt a következő fejezet 3 hét múlva érkezik majd...
Az utóbbi fejezetekben eléggé feltűnő volt a hanyagabb rajzolás, Maki jobb szeménél is volt hiba. Félek, hogy Akutami-sensei lassan, de biztosan Togashi sorsára jut. Vagy ez tudatos, hogy csak az írhat hasonló kaliberrel, aki Togashivá válik?
Kiagyal a Culling Game szabályzata, nem a részletessége miatt. Tudtam, hogy valami nem stimmel, amikor bedobták megint a szabályokat. Kemény 3 fejezet eltéréssel már máshogy voltak benne fordítva specifikus elnevezések. Megjegyzem, maga a Culling Game is helytelen elvileg, és szó szerint valami Extinction Migration lenne. A résztvevők azok a "Swimmer" elnevezést kapták, a Colony/Barrier pedig "Pool" névre hallgat, ha minden igaz. Ezért is lenne jobb a rajongói fordítás. -.-
Ha hinni lehet a databook statoknak, Hakara nagyobb észlény, mint Yuuji. Intelligenciában Yuuji 4/10, Hakari 2/10. Reméljük, hogy az erejével kárpótolja.
Vajon Nanami technikáját megörökölhette, megörökölheti a komikus fickó? Tett egy 70-30-as megjegyzést, ami egyértelműen Nanami képességére utal, és önmagában nem jelent semmit, de szerintem a képességek körforgása nem lehetetlen, több ember rendelkezhet akár ugyanazzal a képességgel, vagy valami hasonlóval.
Kusakabe húga lehet, hogy Miwa anyja lesz a hajstílusa alapján. Amúgy is esélyes, hogy Kusakabe volt Miwa mentora, ha csak azt nézzük, hogy ugyanazt a kardforgatósi stílust használják.
Sajnálom Yagát, Pandát meg végképp, de az tény, hogy Yaga el volt hanyagolva, a végső harca is off-screen történt. >.<
Szerintem egyébként a lehetséges bábhadsereg titok kellett a fejeseknek tőle, ezért akarták kivégezni, a Shibuya incidens csak ürügy volt, hogy sarokba szorítsák a halálos ítélettel, remélve, hogy dalolni fog. De most már csak Gakuganji tudja a titkát, így ő is megszívta. Az utolsó oldal szimbolikus, ugyanis a Yaga az a bagolylepkefélék japán neve...
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)