Hüm-hüm... paradoxon gyanús.
Naruto - Technikák, képességek
Egy észrevétel, amin úton hazafelé elmélkedtem.
Pein - Tendou tudott szórakozni a gravitációval. Ennek köszönhetően lebegésre is képes volt. Akkor nyilván Nagato is tudott volna lebegni, ha nem játszotta volna az Ant-Man-t.
Obito nagyon sok Rin'negan előnyt nem használt. A lebegést se. (vagy nem emlékszem rá.) Ne is menjünk ebbe bele.
Madara, a szem eredeti tulajdonosától se láttunk lebegést, noha jóformán szüksége se volt rá, de akkor is. Elméletileg ő is tudott volna.
Rikudou-sennin tudott lebegni. Ez fix. Láttuk és látni is fogjuk.
De szászuke miért nem lebegett a "múltheti" résznél? Csak mert - számomra érthetetlen módon -, Susano'o-t akart használni.
A Tendou csak egy technika, Attól a tulaj miért tudna lebegni? Gondolom ezért sem lebegtek ők sem. Amúgy a 10 farkú elnyelése után Obitó is meg Madara is tudott lebegni.
Na meg én mindig is azt mondtam, hogy Pain technikáihoz kell mind a két szem.
Amúgy Sasuke szerintem a Last-ban sem lebegett csak úgymond ugrott a levegőbe, meg a szöveghez sem kellet sok idő hogy megbizonyosodjunk arról valóban lebegett-e.
Szerintem mind a ketten félreértitek. Minden használónál más képességek vannak. Így Nagatonál, Madaránál, és Sasukénél is. Nagatonak ott van mind a 6 út (nem sorolom fel őket), Sasuke ugye feltudja cserélni 2 dolog helyzetét és teleportálni is tud akár dimenziók között is. Madarának meg csak a Limboját láttuk.
Örülök, hogy írtál, Digli!
A Chibaku Tensei egy egyetemes Rin'negan technika ezek szerint.
Kicsit visszatetsző, hogy a "rejtélyek" és feltételezések alapján, egy alapvetőleg kölcsönkapott személynél ott a hat út - amiről nem tudom pontosan melyek azok. -, míg a tulajdonosok úgymond "szűkölködnek". Ha ez így van, akkor megint csak egy történetbeli malőr ez az egész téma.
Valószínűleg úgy van ahogy mondod, és, mint a Mangekyou Sharingannál, úgy a Rin'negannál is vannak csak a személyre jellemző technikák.
Amúgy a M.sharinganoknak tényleg van egyedi képessége. Itachinál már nem emlékszem, Sasukénél ez a testcserés teleportáció, Obitónál ez a dimenzós kapu. A külön Narutós mangánál meg a fém manipulálás. A Limbó meg Madara rinneganos képessége. De amúgy én is azt mondom, lehet hogy nem tudja mindenki ugyanazokat használni a rinnegannal. (igaz nem sok valaki használta meg azok is inkább a saját technikáikat vagy csak az egyik szemet)
DIGLI22 írta:
Szerintem mind a ketten félreértitek. Minden használónál más képességek vannak. Így Nagatonál, Madaránál, és Sasukénél is. Nagatonak ott van mind a 6 út (nem sorolom fel őket), Sasuke ugye feltudja cserélni 2 dolog helyzetét és teleportálni is tud akár dimenziók között is. Madarának meg csak a Limboját láttuk.
A logika sokszor válasz azon kérdésekre, melyre nem leírt tényeket kell keresni. Fantasztikus!
Hisz, ha úgy nézzük, akkor az ember is először lábra áll, majd sétál és fut. Fejlődési folyamat.
Madara Rin'negan segítségével tudta csak megidézni a Mazout. Nyilván Obitonak is csak így sikerülhetett. Irányítani tudta volna, csak megidézni nem. Gondolom én. Noha a pecsét már fel volt törve...
Teleportált? Akkor ez mi volt?
Szerintem Onmyoudon alatt a Gododamát érti. Azok a fekete gömbök amiket Obito, Madara és Naruto is használt. De ha jól emlékszem, akkor Obitonak, Madarának és Nagatonak ugyanaz a Rinneganja volt, és mégsem használták ugyanazokat a képességeket. Nagy valószínűséggel azért, mert nem tudták.
goku5: Sasukénak nem a Mangekyo képessége a testcserés teleportáció, hanem Rinnegan.
itachi01 írta:
Teleportált? Akkor ez mi volt?
Mozgóképecske[img]https://i.gyazo.com/dad0ef38e8aa7a80ef39b2252bd195a0.gif[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Kérlek mesélj erről az Onmyoudon-ról. Mert, hogy ez nem volt benne a sorozatban, arra fejemet tenném rá. Viszont wikipédiában Narutohoz kötik, mi több az Uzumaki klánhoz. Szeretnék róla többet tudni, viszont a google fordítóval nehezen lehet kijönni komplex szövegek, mondatok esetén.
Nyissz a fejnek, s vele együtt a rövid memóriának is. Köszi, dunge!
Goku, kevered a szezont a ja...
Itachi Mangekyou-jának képessége: Bal szem Tsukuyomi. Jobb szem Amaterasu.
Sasuke Manegekyou: Bal szem Amaterasu. Jobb szem annak alakmanipulációja.
Obito: Kamui
Madara... hát én régen valami olyasfélét olvastam, hogy az idővel tud játszani. Nem kell készpénznek venni.
Shisui: Kotoamatsukami.
Ki vót még...?
És szerintem kijelenthetjük, hogy minden lényegesebb erős karakter tudott használni Susano'o-t, amit szerintem egész nyugodtan - Itachi teóriájától függetlenül -, a Mangekyou velejárójának tekinthető.
itachi01 írta:
Itachi Mangekyou-jának képessége: Bal szem Tsukuyomi. Jobb szem Amaterasu.
Sasuke Manegekyou: Bal szem Amaterasu. Jobb szem annak alakmanipulációja.
Történet alapján csak Itachi tudott Tsukuyomit használni. Sasuke Danzoun csak egy egyszerű Genjutsut használt.
Perfect Susano'o-t pedig Madara használt először majd pedig Sasuke és Kakashi.
Ahogy mondod. Sasuke különleges képessége az Amaterasu alakmanipulációja és a megszüntetése. Ezért mondta azt Shee, hogy a "Fekete lángok irányításában jobb, mint Itachi.
Érdekesség, hogy míg Itachi és Madara (féligmeddig) alap Susano'o-ján tudta használni a Yasaka no Magatama-t, míg Sasuke nyilakat tudott vele lőni.
Kakashiét nem láttuk, hisz tőle csak Perfect Susano'o-t láttunk, amit ötvözött a Kamui képességével.
Ugrás a fórumra: |