Sajna az a harc a nővel csak a jövő heti részben lesz, de jó rész volt ez is. Már sokadjára állította meg Raphtalia Naofumit a káosz pajzs használatában. Bakker hagyja már kibontakozni jobban, mert kitudja milyen powerup-ot kaphat tőle...
Tate no Yuusha no Nariagari
Van előzetes a 2. feléhez:
https://www.youtu...3n-chI028E
A mostani részhez meg annyit hogy nekem sokszor már kicsit lapos volt. Jó rész volt összességében, de az elején a verekedő nagyi nem kellet volna. Na meg ami leginkább nem tetszett hogy a 3 hős szinte már kijött Naofumival. Mintha csak max egy kis durca sérelem lenne köztük. Semmi nagy veszekedés kioktatás. Még elég könnyen mentek bele a segítségbe is, ez meg tényleg nem tetszett. Na meg tegyük hozzá megint csak hogy van ez hogy a 3 hős leggyengébb társa is jóval Naofumiék szintje fölött van. (50 felett)
De viszont megint lejött hiába erősek a hősök akkor is hülyék. Naofumi jött rá hol is a szörny. A káosz pajzs meg pláne tetszett. Jó új páncélja is lett miatta. Ereje is lenyűgöző. De ami tényleg vitte a prímet az a 3-as kombó volt a vasszűzzel a végén!
Jövő héten meg csak jön vár a csaj. Az előzetes alapján aprítja majd a 3 hőst.
NA ez tényleg egy remek rész volt!
Az elején egy mérhetetlenül erős ellenfél aki a 3 hőst (akik elvileg jóval erősebben Naofuminál) egy pillanat alatt legyőzte. Majd legalább ő tartani tudta magát ellene. Az a visszaszámlálás érdekes.
Majd a beszéd a királlyal! Na az tényleg a legjobb volt! Most ő volt a felsőbbrendű aki tudta irányítani az eseményt. Ez tényleg mindent vitt.
Amúgy az a király elég gyengének tűnik akit leginkább csak manipulálhatnak.
Meltivel való beszélgetés meg azért volt érdekes mert Hősünk amilyen képetek vágott. De tisztán látszik hogy a kislány se tud semmit arról mi is történt Naofumival. És még ő akarna irányítani. Azért arra is kíváncsi lennék hogy mennyit tudnak Naofumi társai arról mit is történt eddig vezérükkel. Szerintem Filó semmit, viszont Raphtalia gondolom na nem is mindent de azért sejthet pár dolgot.
Gondolom megint a kedves nővére kavarja a dolgokat. Biztos rá akarja kenni a húga halálát. Na majd meglátjuk mi lesz belőle.
azt kell mondjam, hogy ez számomra a szezon meglepetése. nem vártam volna egy újabb issekai animétől, hogy ennyire megszeretteti magát velem.
Több kérdés is felmerült a támadás kapcsán, de majd csak kiderül ki volt az a csaj és mit értett igazi csatán.
Amikor a királyt utasította hogy hajoljon meg előtte. na az a rész nagyot ütött
Szerintem a nő akivel találkozott Naofumi és kapta azt az ékszer, maga a királynő volt, csak álruhában. vagy az egyik szolgálója, mert igazából hogy jutna ki abból az őrizetből?
Melty szerintem is teljes homályban él, majd talán most majd megtudja mi történt vele eddig. ez a gyilkossági kísérlet tuti a vörös ribanc terve. végülis rákenni a koronahercegnő meggyilkolását... annál nagyobb dolgot amúgy se tudnának. már a trónteremben látszott a gyilkos szándék.
Az előzetesből és az utolsó rész végéből ítélve én azt mondanám, hogy most ráfogják Naofumira, hogy elrabolta a hercegnőt, ezért elkezdik üldözni a királyságban. Mert a vörös ribinek ennél jobb alkalma nem is nyílhatna, hogy mégjobban besározza a Pajzsot, de mellé eltegye lábalól a húgát és megszerezze a koronahercegnői poziciót...Nyílván a többi hős is megeszi a kiszínezett sztorit (mint eddig is) és ők is csatlakoznak az üldözéshez.
Mért fognák rá, hogy elrabolta? hisz az a vége, hogy megtámadják a hercegnőt, ő pedig megvédi a pajzssal. Ahogy mondta a király termében: meg tudna ölni mindenkit a teremben aztán szabadon távozhatna... Szerintetek veszítene átlagos emberek ellen? Meg amugy is tanuskodna mellette a kis hercegnő...
https://www.youtu...OR2Cr1dmiU
Hát az előzetes alapján nagyon úgy tűnik hogy a kristálygömb által felvett képet manipulálják és a szerint lemészárolják a katonákat. A vörös ribi meg eléggé tudja manipulálni az embereket főleg a lándzsást. A kis hercegnőre meg ráfogják hogy manipulálta a pajzsos. Meg is van oldva. És ha a hajtóvadászat közben meghalna mindenki az se lenne kár a kis ribinek. Újabb lejáratás és üldöztetés előkészítve. És a halalma is nő.
Így félidőnél járva bepótoltam a lemaradásomat. Lehet vissza kell állni a heti nézésre. Eddig jól adaptálják a művet, minimális dolgok maradnak csak ki. A grafika és az animáció nem rossz és bár a zenéknél nincs semmi extra, mégis megadják a hangulatot egyes jeleneteknél. Pl. : Naofumi " átváltozásnál" a sárkány ellen, vagy a a vasszűz első megidézésénél.
+ Kijött az új
Eszembe jutott egy dolog: ugye Naofumi-t azért utálja meg mindenki, mert rákenték hogy megerőszakolta az egyik női kalandort. Ez nagyon abszurd, mert kb. középkorban játszódhat a történet, és akkor az ilyen megerőszakolások, gyilkosságok mindennaposak voltak, tehát kizárt, hogy egy egész város emiatt megutálna egy embert... (hisz ők is azt csinálják nap mint nap)...
Egyrészt nem mindennaposak az ilyenek. Ott is vannak törvények amik védik az embereket.
Másrészt ami a legfőbb az a "kalandor" akit elvileg megerőszakolt maga a hercegnő volt. A király lánya. (vörös ribanc) Ezért is tart ott ahol, mert nagyon le akarjál járatni kiiktatni.
Nem tudom hogy siklottál el efelett a tény felett?????
Az első részben említették, hogy az ország legsúlyosabb bűne egy nő megerőszakolása. Még csak ha meg is kísérli az illető, már azt halállal büntetik, Naofumival azért kivételeztek, mert ugye ő egy hős. Egyszóval feminizmus uralkodik a királyságban. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a vörös úgy csicskáztatja az apját ahogy akarja, és ahogy észrevettem, a királynőnek nagyobb hatalma van, mint a királynak, ebből kifolyólag a hercegek és a hercegnők között az utóbbi esélyesebb a trónöröklésre.
Ugrás a fórumra: |