Reméltem ,hogy valamit megtanul a küzdősportokról ,de nyilvánvaló volt ,hogy álomban élek így is megelégszem vele mert már majdnem megijedtem ,hogy el fogja hinni magáról a kis krapek ,hogy nyerhet a boss ellen
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man anime
Sziasztok! A 2. Evad valahogy nem saitamara van rá fokuszalva úgy veszem észre 🤔🤔 eddigi részekben alig harcolt mondhatni semmit.. Pedig illő lenne már hogy a nagyobb besorolású hősök megtudjak hogy ki ő.. Most néztem a 8.reszt hát persze hogy a végére érkezik meg saitama 😠😠😠
Ez a rész nagyon!! Az egész 20 perc az utolsó 20 másodpercért volt csak, és nagyon adta. Szó szerint imádkozom, hogy a következőben igazi harcot kapjunk. "Igazit"... látni akarom Suiryiu arcát mikor elkezdi majd egy picit megérteni, hogy valójában ki is volt az ellenfele...
Suiryu csak belátta hogy szüksége van hősökre és talán ő be áll ha nem akkor meg követi saitama-mát
genos-nak igaza van hogy erősek követik saitamát alig várom a kövi részeket
többi hős is van annyira érdekes hogy kapjanak részenként4-5 percet szórakoztató őket nézni
Érdekes volt látni a rész elejét milyen is az emberi természet! És mit is jelent a hős cím!
Na de én már a rész felétől csak egy valamit mondogattam magamban: Hol van már Saitama. Most tényleg az utolsó másodpercekbe kellet behozni? Bár ez is a "szokásos" Mindenki elintézve aztán jön Saitama és jön az 1-1 ütés és vége. Bár jobban megnőztem volna hogy a harc közepén amikor az összes szörny ott van akkor érkezik meg és ismerteti meg ő velük az igazi erőt és kétségbeesést.
Suiryu meg simán felér egy S osztályú hőssel. Szerintem az ereje olyan Garou szinten lehet.
Mextil én is pont erre gondoltam úgy néz ki tényleg a manga sebességével haladnak, de így is csak 12/3 rész lesz? vagy tudunk megerősített epizód számról? manga anyag még bőven van.
igen ez az évad a többi hőst is színpadra engedi, hogy aztán érzékeltesse még jobban Saitama erő szintjét ami teljesen más világ de nekem pont emiatt egyébként jobban tetszik, változatosabb.
12 részes lesz az évad, legalábbis minden faktort figyelembe véve ez az egyértelmű következtetésem.
Az első BD/DVD augusztus 28-án jelenik majd meg, mindössze 2 részt tartalmaz, ami a tipikus egyszezonos 6x2-es felosztásról árulkodik. Ha a mangát is figyelembe veszem, a 2. évad a 8. kötettel startolt el (38. fejezet), jelenleg pedig már a 14. kötet vége felé jár (74. fejezet). 19 kötet jelent meg eddig, és olyan fejezeteket nem fognak feldolgozni, amelyeket még nem gyűjtöttek kötetes formába. Arról nem is beszélve, hogy még mindig tart a Szörny/Garou történetszál az átrajzolt verzióban. A 2. évad fináléja valahol a 84-85. vagy a 90. fejezet környékére várható. Az átrajzolt változat legfrissebb fejezte pedig a 108.
Végül egy kis összehasonlítás a webcomic és az átrajzolt verzió között:
A webcomicban Garou és Tanktop Master harca az 52. fejezetben van. Az átrajzolt változatban pedig a 47. fejezetben.
.
.
.
Innentől van egy jelentős eltérés, űr. A webcomic azt követő fejezetei (53-57.) az átrajzolt változat 79., 83-84., 86-89. fejezeteihez igazodnak. Közel sem 100%-osan, de nagyjából ide lőhetőek be.
Ezért sem kedveltem ezt az egész harci tornát. Véleményem szerint totál felesleges volt, és megakasztotta a történetszál folyását. Tiszteletben tartom mások véleményét, de azok, akik szerint "rohan" az anime, tekintsenek úgy erre a döntésre, hogy előkészítik a terepet a 3. évadra, ahol le lehet értelmesen majd zárni ezt a Szörny/Garou dolgot, és nem lesz nyújtva az egész, mint a rétestészta.
Hát szerintem is azért rohan kicsit a történet. Na de viszont ha még így se lesz vége a történetszálnak akkor nagyon csalódott lennék. Vagy esetleg csak a szörny szövetségnek lenne vége? Lényeg hogy nem igen jó így mert abból amit Bastian írt nem valószínű hogy a közeljövőben lenne a 3. évad. Én meg valahogy nem szeretem ha befejezetlen egy történet (szál) és rengeteget kellene várni a folytatásra. Az első évad óta is évek teltek el, de annak még azért mondhatni volt lezárása. Így viszont akkor szerintem nem lenne jó.
De lényegében ha ez felvezetés és a többi hős feltűnésének megismerésének az ideje annak tényleg jó. Csak legyen mihamarabb folytatás.
Nem, a Szörny Szövetségnek sem lesz vége. Egy Mini-Boss mindenképpen lesz, de a szörnyharcok legjavát csak a 3. évadban fogjuk látni.
Elég vicces azt mondani, hogy rohan a történet, tekintve, hogy az egész harci torna egy filler (igaz, újraolvastam az eheti részhez tartozó fejezeteket és volt néhány kihagyás, de akkor is ).
Saitama nagyon menő volt a végén, a kövi részben meg kezdődik az alázás.
Ugrás a fórumra: |