Köszönöm a kimerítő választ
Railgun sorozat milyen igy pár rész után ha követed? De más is elmondhatja ha éppen követi.
Toaru Univerzum (Index, Railgun, Accelerator, és spin-offjaik, melléktörténeteik)
A legújabb évad? Kitűnő. A legutóbbi 2 részben a történetszál legjobb részei kezdődtek el.
Ha a Fate/Grand Order esetét veszem alapul, ott eltelt majdnem 2 év, amire megérkezett a lokalizált verzió. Az Imaginary Fest pedig tavaly júliusban jött még csak ki, szóval HA lesz is angol lokalizáció, szerintem legelőbb csak jövő nyáron lehet rá számítani.
----------
Aki még emlékszik arra, hogy mi történt azt követően az Index-ben, hogy Izzard leszakította Touma karját, annak igazi csemege lesz a Railgun T 14. része.
A 7. rész után volt 2 hét szünet.
A 8. rész után volt 4 hét szünet.
A 12. rész után volt 2 hét szünet.
A 13. rész után volt 2 hét szünet.
Stabilan szüneteltetik, majd visszatér. A 15. rész ki van írva a hétre. Mivel már kihirdették a hangokat a következő történetszálhoz, szerintem így vagy úgy, de le fogják adni a maradék 11 részt.
Befejezték 15 résszel az első történetszálat az évadból, de a következőbe csak július 24-én vágnak bele. Szóval 2 hónap szünet következik. :/
https://www.anime...24/.159829
Ugrás a fórumra: |