Mostanában azért nem jellemző, hogy a horgászathoz is olyan jó idő lenne
Sennheiser fülleseket amugy azért nehéz überelni.
Duma topic 15
Háát én ilyen drága fülesre nem költenék... Főleg addig, amíg évente lenullázok egyet... Vagy elindulok a géptől a fülessel a nyakamban, vagy lerántom, mert beleakad a kanócba a szék, vagy mindig van valami...
Most egy fire starter headsetet használok, és elvagyok vele...
Én most vezeték nélküli fejest vettem, mert meguntam, hogy állandóan a kábel adja meg magát.
Mondjuk a Sennheiserem szerintem bírt vagy 4 évet. Viszont a mostanit már most rohadtul utálom.
Tuti eljön az idő mikor kellőképp felidegesítem magam és eladom.
A billentyűzetet leszámítva nekem minden tartozék top minőség. Már kéne egy faja bill is évek óta nem tördelem Régen 1-2 hónapot se bírt
Vagy kevés az időm játszani vagy csak elmúlt az idegbetegségemxD
Lehet, hogy én vagyok az igénytelen, de az én fülesem egy sima párezres szutyok, ami ha tönkremegy, akkor legalább én nem megyek passzra anyagilag. Nálam a füles olyan, hogy elfelejtem és viszem magammal gépestül, ha felállok. Van vezeték nélküli fülesem, de azt arra használom, hogy ne akadjak fel vele a fél világra, ha kimegyek az utcára.
Nem is vagy hardcore gémer mint én. Egy jó fejes olyan, mint a wallhack. Pubgézában sokszor én csak hasaltam és mondtam ki merre mocorogxD Csgoban is simán hallom a pálya másik felén ki merre sétálgat. Azért ez nagy előny egy fps-ben. Ahogy egy jó egér is elengedhetetlen.
Nekem most egy Kingston HyperX Cloud II-ő van ez középúton van a teljesítmény/minőség között, de elég strababíró fülles. Elég vastag vezetéke van, tehát nem szakad el olyan könnyen És teljesen jó gaminghez vagy akár zene hallgatáshoz is.
Én is azon agyaltam a vezeték nélküli változaton vagy egy Steelseries Artic 7-en, de zsugori voltam. Hiba volt. Sajnos a Sennheiser nem gyárt wireless fejest mikrofonnal csak 100 ezer felett. Astro A50 még opció lett volna, de nem akartam még egy fejest 70 ezerért. Mondjuk ez legalább vezeték nélküli lett volna.
Ha valakinek nagyon melegszik a füle itt a megoldás :
https://ipon.hu/m...hallgatoja
https://dalszerzo...edetlenek/
Ez menyiben fogja érinteni az anime fordítást és minden mást ?
Ugrás a fórumra: |