hiába a manga alapján ment, nekem kevésbé jött be az előző eg ez a rész is... oké viccnek jó volt de kb ennyi.
Black Clover anime
wow. Végre bazdki .. már annyira idegesített ,hogy senki sem tiszteli őket és mégis ők tettek a legtöbbet a hegyesfülű ellen. Kiváncsian várom ,hogy milyen erősek a már több éve szolgáló varázslók . Van egy olyan érzésem ,hogy kicsit el agyabugyálják a főhőseinket ,de a végén nyerni fognak. Már ha egyáltalán egymás elleni harc lesz. Ez a lángoló nő meg tiszta diló .. kérem vissza az előző kapitányt
Kíváncsian várom ezt az új nőt aki kevésbé nőies. Milyen új szereplő lesz. Gondolom nem olyan mint az elődje. Mit is hoznak ki belőle és miért?
NA meg hogy milyen is lesz ez a válogató? Pláne ha már az eddigi csapat is elég ütős volt.
Amúgy meg már elég régóta szerepel az a maszkos vörös hajú srác az openingben de eddig még mindig nem jelent meg? Miért reklámozzák ennyire előre? És mikor jön?
Amúgy szerintem ez a 101 amit abban az évben gyűjtöttek. És az előző évi -50 nem számított bele. Szóval azt ne nézzük. Bár nem láttuk mit is csináltak a többiek és ha semmi olyan nagyot nem csináltak hogy előzhették le őket mégis?
Én -50-re emlékszem. Az meg hogy 151 szerezzenek kicsit túl soknak tartom. Pláne úgy hogy a te érveid szerint az Arany Hajnal csak 29-et szerzett volna. Nekik tavaly 96 volt most meg 125. Mondva volt felülmúlták az előzőt.
Szóval ezek csak az az évi eredmények lehetnek. Bár mangát nem olvasom de az animéből nekem ez jött le. Lehet bele kellene olvasnom miatta a mangába is.
A gyűjtött csillagokat mondták nem pedig az össz csillagot. A minusz ötven pedig a tavalyi eredmény és minden évben nullázódik. Nem minusz -50 ről másztak 100 valameddig . Az túl sok lenne. Szimplán 100 valamennyit kaptak és ezzel ők voltak az év második legsikeresebb csapata.
Most miért olyan hihetetlen az egész?
Számos olyan incidensben vettek részt ahol más osztagok nem voltak jelen. Minuszról indultak és úgy mentek át pluszba. Valamelyik anime részbe el is mondják, hogy most csupán egyel csökkent a minuszok száma mikor az első csillagot megkapják.
Szóval Asta sokat elvitte a napot
Értettem mi hangzott el a részben ez a kérdésemre ami inkább kiváncsiság nem tud választ adni. Elhangzott ,hogy Yami a legerősebb kapitány ami szerintem is így van. Az ,hogy most Fuegoleonnál erősebb az nem azt jelenti Yaminál is. Azt a vágást bárki bekapja amit Vetto ott reccs van. De nem spekulálgatok mert felesleges. Nem lesz harc úgysem a kapitányok között ,hogy ez kiderüljön és elég nagyképűek ahhoz ,hogy elfogadják gyengébben a fekete bikák kapitányánál.
Ugrás a fórumra: |