Één nem vagyok benne biztos, hogy ő volt a legerősebb. Natsu mégis milyen rohadt erős lehet most? Még Igneel ereje nélkül is, azzal nyilvánvaló. Luxusról nem is beszélve. Gazille is ott van.
Nem mondom, hogy erősebbek Serenánál, de korántsem olyan egyértelmű a dolog szerintem. Ha annyira egyértelmű lenne, akkor semmi esélyük sem lenne. Márpedig kell legyen valami esély...Natsu megfogadta, hogy leveri Acnologiát, és biztos vagyok benne, hogy a sárkányok terve az 5 sárkányölővel nem fog kudarcot vallani.
Csak kérdés, hogy hogyan. Nem szeretném, ha END túlságosan rivaldafénybe kerülne Acnologia ellen, és ő verné le a csávót, mivel szépen fel lett építve, hogy mindenkinek van oka harcolni ellene. Csak éppen END-nek nincs. Ha értitek mire gondolok...Natsu biztos, hogy a saját erejét akarja használni (persze felfoghatja úgy is, hogy az is a saját ereje...és ha mondjuk Zerefet áttérítik, akkor erre jó esélyt is látok). Na mindegy, mindenesetre nem vagyok benne biztos, hogy Serena annyival erősebb lett volna náluk.
Az, hogy leverte a négy szentmágust, az nem jelent semmit. Szerintem. Luxus egy évvel ezelőtt még Jurával volt egyenlő, azóta meg már láthattuk, hogy Spriggan szinten van. A többiek is valahol ott járhatnak.