Gyerekek ebből lesz magyar felirat? Mert sehol sem találok magyar feliratot hozzá
[Naruto-Kun Projekt] Tokyo Ghoul anime
Akik kihagyták a mangát azok most nem nagyon értik mi történt. Bár a sima Tokyo Ghoul vége se adott több információt mint amennyit most láthattok. Ez olyan mint a Naruto után a Naruto Shippuden. Szóval a folytatás így kezdődik még minden ködös.
De, ha valaki nagyon kiváncsi itt egy kis morzsa mi a helyzet most: DE EZ SPOILER! Az első részben látottakat összegzem mi miért.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Az anime évad végén (is) azt láthatjuk, hogy Kaneki harcolni fog Arimával. Ott legyőzzi Arima Kanekit, igazából elég csúnyán(konkrétan átszúrta a fejét). Utána Arima elviszi Kanekit a CCG-hez ahol ha jól emlékszem beültetnek neki egy szerkezetet amitől ember is (mert tud emberi kajákat enni) meg ghoul is mert tudja használni a ghoul erejét. Bár a Ghoul erő használat így elégé le van fojtva tehát gyengébb mint amilyen erős lenne. De ennek a storynak az a mellékhatása, hogy az emlékei törlödtek, de a régi énje próbál felszínre törni mint a rész végén láthattuk. És csak, hogy tisztázzuk. Kaneki ebbe nem saját akaratából ment bele, súlyosan megsérült a feje is. Szóval a régi cimborákra nem nagyon emlékszik és még új nevet is kapott az a Haise.)
Szerintem eddig nem volt olyan rossz. A grafika talán jobb valamivel mint a második évadban bár sok volt az állókép. A következő részben lesz dinamikusabb harc. Egyelőre úgy nézz ki 12 részt kap.
Nem original, a mangát adaptálja csak elég gyorsan, nem szakított a régi szokásával sajnos. A manga most 167 fejezetnél jár (mármint a re: ami a sima tokyo ghoul folytatása) az első rész meg feldolgozott 6 fejezetett belőle. De ettől még végül is lehet élvezhető.
Jó nagyot néztem azért a mangába volt egy kis bevezető, de ja kb a semmit se ért az aki csak a Root A-ről jött át nézni, azért ezt egy flashbackel megoldhatták volna na de mindegy, és ahogy elnéztem azthittem kb ez a harc majd 3.-résznél fog kijönni erre, már csattan a legelején,vegyes érzelmek bár eddig oké, mivel még nem voltam olyan helyzetben hogy előbb olvastam el a mangát és aztán jött az anime csak fordítva így feldolgozom azt hogy sok mindent skippelnek, csak azt nem tudom ez így van-e más manga adaptációnál is?
Bizakodva várom a következő részt, és a fordítást is, mert kicsit homályos maradt pár rész.
Nos egyelőre nem tudok sok mindent mondani. TUDOM, hogy a 2. évadot dobták úgy ahogy van -és nem is baj, kész agyrém volt; bele se illett igazán az 1. évad stílusába.
Viszont most eléggé össze vagyok zavarodva. fogalmam sincs hogyan jutottunk idáig, remélem később részletesen elmesélik, amikor visszatérnek az emlékei Kanekinek.
Viszont nem olyan rossz, a 2. rész már kicsit jobban sikerült
Hali, Jaeger leírta hogy hogyan alakult ki ez a story, persze ezzel spoilerezed magadnak a 2.évad végét bár szerintem nem lesz megmagyarázva max ha nagyon haladunk a sztorival lesznek ilyen kis flashbackek, de a konkrét jelenet nem lesz hogy hogyan lett Kanekiből Haise az a 2.évadba van benne,
Ez a rész szuper volt bár még mindig nagyon tempós a sztori és sok jelenet kimarad a mangából hát igen ez betegség itt sajnos :/
UI: az openingben vettem észre csak a titkozatos emberkét (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Amon-t )
Az a nagyon fura, hogy beletették mivel neki csak sokkal később kéne feltűnnie. De ez a évad nem anime original mint a második szóval nem tudom.
Összeségében igaz, hogy gyorsabban mennek a részek, de szerintem még élvezhető a sorozat. A grafikával itt nincs bajom (khööhöm High School Dxd hero) sőt szerintem tényleg szép a második évadtól biztosan jobb, a zenék viszont még annyira nem ütnek, az igazán jó harcok meg ezután jönnek szóval meglátjuk
De szerintem az animét alapból azoknak készítik akik ismerik a mangát is szóval nem fognak mindent a elmagyarázni bár attól még lesz egy két párbeszéd Kaneki állapotáról szóval nyugi.
Ahogy megszokhattuk a legjobb harc az anime évad végén lesz
Fú hát a 4. részben voltak már ismert arcok de voltak tök újak bedobva (vagy csak nekem azok? ) már lassan tényleg kezdem elveszteni a fonalat hogy ki hol van és mit csinál.
Najó újra néztem wikivel, oké pár karakterre a neve alapján nem igen emlékeztem így pár megvan kicsoda, de vannak újak is. És a történet a manga nélkül nagyon kusza. igazából történnek dolgok de rohadt gyorsan és hirtelen megjelennek közben a szereplők XD
Takizawa hűha ez brutál lesz, alig várom hogy végre Kaneki vs Takizawa legyen az lesz az igazi, és megnézzük hogy szuperál Urie az új kis erejével is innentől lesznek érdekesek a dolgok.
Ám kire gondolsz új arca?
Az igaz
Leginkább felügyelőkre, meg sok mellékszereplő nevével dobálóztak, wikit kellett segítségül hívnom de komolyan rengeteg nevet bemondtak.
Amúgy remélem aki nem olvassa a mangát (pl én) annak elmagyarázzák valahogy hogy miért és hogy jutottunk el idáig. meg hogy ki mit akar mert nekem nagyon nem jön le csak sodródunk az eseményekkel. Emiatt elég gyorsnak érzem a tempót is.
Ugrás a fórumra: |