Jó tudni amúgy hogy a japánok jobban félnek a pucér fenekektől mint egy levágott emberi fejtől. Eddig a manga sokkal jobban bejön, itt nagyon rohan az eseményszál.
És az a hörcsög cenzúra.... még mindig visz mindent
Még mindig hermelin.
Most meg egy kis szál maradt ki belőle. Akkor azt vajon hogyan pótolják be?
Az op-ban már benne van Shinobu, szóval biztos van rá valami tervük.
bár sokkal inkább negimás (amennyi fejezetet olvastam abból, az alapján legalábbis), mint UQ Holderes,
Valószínű azért, mert eredetileg a Negimához készült. Csak hát ott volt egy kis gond az animációval. Nekem maga a zene már akkor is tetszett és így rendes, mangahű animációval még jobb.
bár sokkal inkább negimás (amennyi fejezetet olvastam abból, az alapján legalábbis), mint UQ Holderes,
Valószínű azért, mert eredetileg a Negimához készült. Csak hát ott volt egy kis gond az animációval. Nekem maga a zene már akkor is tetszett és így rendes, mangahű animációval még jobb.
Jaja, tudom, de akkor is, a zene nagyon azt az... iskolai hangulatot árasztja nekem De tetszik UQ Holderben is, ahogy mondtam.
Sziasztok !!
Egyetlen kérdésem lenne mégpedig, hogy van-e a UQ Holder-nek valami "előkövetelménye" anime vagy manga formájába amit érdemes lenne megnézni előtte?
Ha van hozzá türelmed meg energiád elolvashatod a Mahou Sensei Negima!-t, a helyszín meg 1-2 szereplő egyezik, de igazából nem lényeges mivel itt is megfognak mindent magyarázni mi miért van.
Azért szerintem érdemes elolvasni az UQ Holder mangát is, mivel hiába követi jól az anime kihagynak dolgokat amikkel azért színesebb, nagyobb lenne a világ.
Akár lehet ugyis, hogy ki jön 1-rész és elolvassátok hozzá az adott feldolgozott fejezetet/eket.
Nekem továbbra se tetszik. Most meg egy kis szál maradt ki belőle. Akkor azt vajon hogyan pótolják be? Meg Touta álma nem az, hogy a torony tetején az olimpia idején/megnyitásakor a Wonderful Word-öt énekelje? Egy csöppet zavar ez az eltérés. Meg a hangok továbbra is. Jól hallottam, hogy Kuroumaru-nak nő a hangja? Bár ez megszokott.
Ja, így érdekes lesz behozni Shinobut csak úgy a semmiből. Vagy ő már
spoiler
alapból egy szobalány lesz a fogadóban? Ez csak azért furcsa, mert ott leginkább halhatatlanok, félemberek, démonok, youkaik és egyeben dolgoznak.
Shinobu pedig egy egyszerű ember.
Kuromarou hangján én nem akadtam fent, főleg a történet ismeretében.
... Amúgy az anime a hét melyik napján várható majd?
Angol feliratos hétfő táján. Magyar feliratos egy-két napra rá.
Lásunk akkor egy kis elemzést részemről is:
1. rész:
Nyitánytól és záránytól nem dobtam ez az agyam. Jó pont a nyitánynak, hogy egy korábbi Mahou Sensei Negima OVA nyitányán alapszik. Amúgy semmi extra. Zárány erősen felejthető.
95%-ban mangahű, egy-két jelenetet kihagytak, de nem gond (állatkert jegy, "padlótörő" harc).
Kicsit vicces, hogy pont egy olyan jelenettel indul, ami nem is olyan régen volt a mangában egy visszaemlékezéssel kapcsolatban. Mondjuk illik ide.
Végre látszik Touta apjának és anyjának sírfelirata is.
spoiler
Csak nekem furcsa kicsit, hogy az anyja biológus és orvos, az apja pedig pszichológus és filozófus volt?
Viszont az elején, amikor Negi letüsszenti a csajok ruháit, akkor Ako hátáról hiányzik a sebhelye. Oké, itt nincs jelentősége, de eredetileg azért volt. És a vörös(!) vérrel sem spóroltak amikor a fejvadász felkockázza Evangeline-t és bezúzza Toutát. Viszont nagyon furcsa, hogy Shinobu és Mizore szerepelnek a nyitányban és zárányban is, de Santa nem... o.O Remélem nem hagyják ki. Mondjuk nem túl fontos szereplő és belegondolva nem sokat oszt vagy szoroz a jelenléte, hiába
spoiler
épül rá egy egész történetszál
. Plusz pont a rész végén Hiro Mashima-sensei (Fairy Tail) által rajzolt képért. *.*
2. rész:
Kuroumarut egész jól eltalálták az animések. Karinra sem lehet panasz. Mondjuk Shinobu kimaradt, ami kicsit furcsa, lásd fentebb. Bár túl sok jelentősége nincs. ^^" Karin pedig kicsit hamarabb bejött a történetbe, mondjuk csak egy résszel, mert a következőben úgyis feltűnt volna.
A Kuroumaruval való harc nem volt túl dinamikus, de várjuk ki, lesznek itt még nagyobb bunyók, ahol villoghatnak a készítők.
Egy beteg elmélet : Lehet 24 vagy mennyi részbe az egész mangát beleakarják rakni, vagyis a fontosabb momentumokat. xD Egyféle reklámnak készítik csak, hogy akit a teljes történet érdekel olvassa el a mangát.