Istenem ezek az elméletek... H lenne már ugyanaz a baja, mint az android szálnál? Ott eleve nem az eszméletét veszítette el, hanem erős fájdalmai voltak és egyértelműen mutatta h hol, itt sehol sincsenek fájdalmai csak szimplán elkábította valami...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Az is, hogy valami félbe szakitsa a tornát az is nehezen hihető szerintem max a kívánságának lesz valami jelentősége pl: összeköti az összes univerzumot vagy valami hasonló de szerintem a torna végig fog menni
És bizti Heat vs Monaka lesz az utolsó meccs 😍😍
Már megnézhető eredeti nyelven a 34-es rész de szerintem csalódni fogtok. Visszasírom a Z színvonalát. Ezt maximum akkor tudnám elfogadni ha egy rajongó csinálta volna. Ettől függetlenül nézni fogom mert reménykedek és a semminél jobb. Lassan úgy érzme, hogy Mr.Popo leverné az egész bagázst annyira elgyengítették őket...
Hát kár Frostért. Szerintem megmaradhatott volna Dermesztő jóságos tesójának, de azzal, hogy ugyan olyan kétszínű, mint a 7-es univerzumbeli énje, alkotott egy gyenge hatásvadász drámát, ám ugyanakkor többet vesztett vele a karaktere.
Megmernék rá esküdni, hogy Piccolo a mankósnagyapó nélkül is le tudta volna győzni, ha Frost nm használ mérget.
Egyébként én, számítottam volna rá, hogy Piccolo az adottságainak köszönhetően ellen tud állni a méregnek.
Oké, kicsit megszédül, kap pár ütést, de ennyi, aztán folytatja.
Na meg mekkora lett volna már, ha Frostal együtt átlőtte volna a saját kezét. XD
Az epizód végén el tudtam képzelni, hogy Vegita szupercsillagharcos istenné változik, ja meg csak úgy letépi Frost jobb karját, mint ahogy azt csinálta C19 esetében.
Nos úgy tűnik, hogy ő is csak sima szupercsillagharcossá változik, de a kegyetlenséget azt el tudom képzelni.
Innentől Frostot, csak sajnálni tudom. :lcy
Sajnos kizárt dolog, hogy itt letépje bárkinek is a kezét bárki (kivéve ha visszanőhet).
De baromira örülnék neki ha Vegita péppé verné a tisztelt bagázst illetve tisztességes harcokat mutatnának nem ilyen elbénázott baromságokat. Ez így már tényleg gyerekmese amit nem tilt be az a kereskedelmi csatorna mint a régi szép időkben. Minden mellékszereplőből szánlamas boxzsákot csináltak. A sima Dragonball harcművészeti nagytornája is izgalmasabb volt és brutálisabb mint ez a torna ahol fél kézzel bolygókat tudnának elpusztítani a résztvevők. Nézzétek vissza a Nappa elleni harcot milyen brutális volt anno... annyira boldog lennék ha hoznák azt a színvonalat és izgalmasabb lenne. Nem érte amúgy ilyen kritika már a sorozatot?
Laci:
Nem Gokut nem hozzák vissza a küzdelembe.
Ha jól vettem ki, akkor végül is Vegita meggyőzte, és Piccolo elismerte a vereséget.
Méreg ide, vagy oda, de észrevehette volna, Másrészt, meg Frost említett valami olyat, hogy a penge a testének a része. S ha a mérget a saját szervezetéből választja ki, úgy akkor ez nem csalás, és mind Goku, és mind Piccolo kikaptak ellene.
Bromiosz:
Ha belegondolsz, a grafika is elég barátságos. Olyan Pokemon-t, Megaman-t, Yugioh.t, Bayblade-et... szóval a 10 éveseknek készült animéket idézi.
Ja egyébként ha már itt tartunk.
Más is úgy véli, hogy Frost és Piccolo küzdelme kissé Pokemon szerű volt?
S tudjátok, hogy mi még ami fura.
A harcok hossza. Iszonyatosan rövid. Emlékszem, anno a nagy tornán nem is volt igazán 1 epizódnál rövidebb harc.
Na jó kivéve, ha tényleg nagy különbség volt a két ellenfél között. Oké, fillerezték, de azért rendesen raktak bele érdekes fordulatokat. Itt meg úgy érzem, hogy a készítők mi hamarabb túl akarnának jutni a szereplők "bemutatásán".
A bíró amikor megvizsgálta Frostot, azt mondta, hogy látja a külső beavatkozás nyomát, vagyis a tüske nem Frost testének az eredeti része. Emiatt hülyeség, hogy Gokut nem hozták vissza, Piccolo önszántából lépett vissza. Remélem, Vegeta szotyizva meg****a őket egymás hátán és végre ő lesz a nap hőse, nem mindig Goku
Hát kövezzetek meg, de nekem tetszett ez a rész. Annak ellenére, hogy piccolo keveset harcolt majdnem bevetett mindent ami volt neki és jó volt ezt látni
Örülök, hogy most Vegita jön ő nem fog finomkodni az tuti.
És szerintem a lila fickó kivételével a többieket le fogja győzni egymaga, bár hosszú harcokra nála sem számítok sőt lehet, hogy mindenkivel végezni fog pár ütéssel.
Passz.
A. Az ellenfelek túl gyengék, hogy használni kéne.
B. Birsalma bolygóján tudnak feltöltődni az ehhez szükséges energiával, ami 3 év idősek otthona következtében kiürült a szervezetükből.
C. Csak saját univerzumban működik.
D. Nem szabad hazsnálniuk, mert...
E. Egyéb lehetőség
Ugrás a fórumra: |