Kai-san Azért tényleg jó lenne ha többet írnál, és nem csak a küzdelmeket írosgatnád ki! Ez már már csak hozzászólás gyűjtésnek jó.
Hát valahogy én is Hashiramát hoznám ki győztesnek, de tényleg főleg azért mert Edós. Amúgy nem feltétlenül gyengébb az edós, csak ne álljon irányítás alatt az a lényeg mert ha irányítják az fogja vissza.
Sasuke Painnnál meg Sasuke te tényleg csak azért mert Pain nem igen tudja sok mindenhez kezdeni Susanó és Amaterasu elleni harccal, max 1 a 6 ból de azt is utána meg már könnyen le lehetne győzni valahogy.
Najó kicsit keresgéltem, és itt vannak a válaszaim :
Sennin Naruto vs Hidan, Kakuzu, Sasori, Deidara
Naruto (Deidara ellen) = Sasori/deidara, aztán kicsit fokozzuk a kakashi edzés miatt ... Naruto (Kakuzu ellen) = 3x sasori/3x deidara, 2x hidan, 1.25x kakuzu, de csak a rasen-shuriken miatt ... Pein (1/6) = Hidan | Akkor Pein(6/6) = 6x hidan . Naruto meg mégis legyőzte, igaz egy kis segítségel de mégis naruto-ra szavazok
Akatsuki vs Kaguya elleni Naruto
Nos, én még ott tartok miután legyőzték Sage of Six paths obitot de még így is elég erős volt naruto ... Naruto (Bijuu mode) = kb 10-15x akatsuki (Obito nélkül), amenyiben obito is benne lenne, akkor talán lenne egy kis problémája naruto-nak....
Egyértelműen Sakura, ez nem is kérdés. Onnantól, hogy meg van neki a byakugou-ja, ez egyértelmű.
Szerk.:
Ettől függetlenül én is egyértelműen Temarinak drukkolnék Csak hát legyünk reálisak, esélytelen.
Nem olyan egyértelmű szerintem.Sakura közelharcban verhetetlen. Temari nagyon jó távolsági harcos. Röviden mind2 hátrányos a másik a ellen.
Sakura előnye a sok chakra és a regeneráció. Temari pedig szél és a tud repülni. Arról se szabad megfeledkezni,hogy mind2 lány nagyon okos. Egyértelmű helyett inkább egy szoros küzdelem tudok elképzelni.
Vakon 51% Temari szavazok. Holtverseny lenne az biztos.
Akatsuki vs Kaguya
Már megmondta Rikudo .Ha nem rendelkeznek a Ying és Yang pecsételő jutsuval akkor az Akatsukinak esélye se lenne Kaguya ellen. Kaguya egy halhatatlan isten.Senki se tudja megölni Kivéve a ying-yang pecsét.
Ha az nincs,akkor 99,9% Kaguya.
Nem kell részleteznem ...Naruo lose.
Kövi
4 Raikage vs 5Hokage(Tsunade)Max.
Egyértelműen Sakura, ez nem is kérdés. Onnantól, hogy meg van neki a byakugou-ja, ez egyértelmű.
Szerk.:
Ettől függetlenül én is egyértelműen Temarinak drukkolnék Csak hát legyünk reálisak, esélytelen.
Nem olyan egyértelmű szerintem.Sakura közelharcban verhetetlen. Temari nagyon jó távolsági harcos. Röviden mind2 hátrányos a másik a ellen.
Sakura előnye a sok chakra és a regeneráció. Temari pedig szél és a tud repülni. Arról se szabad megfeledkezni,hogy mind2 lány nagyon okos. Egyértelmű helyett inkább egy szoros küzdelem tudok elképzelni.
Vakon 51% Temari szavazok. Holtverseny lenne az biztos.
Akatsuki vs Kaguya
Már megmondta Rikudo .Ha nem rendelkeznek a Ying és Yang pecsételő jutsuval akkor az Akatsukinak esélye se lenne Kaguya ellen. Kaguya egy halhatatlan isten.Senki se tudja megölni Kivéve a ying-yang pecsét.
Ha az nincs,akkor 99,9% Kaguya.
Nem kell részleteznem ...Naruo lose.
Kövi
Ja, van igazság abban amit írsz, csak hogy eleve akkora erőkülönbség van a két lány között, hogy hiába hátrányos Sakurának Temari, leverné amint közel kerül hozzá. Azt meg ne gondoljuk, hogy nem tud közel kerülni hozzá. Ha csak simán neki megy, Temari akkor sem tudja bántani, egyszerűen nincs olyan erős technikája, az a pecsét sok mindent kibír ám.
Én nem vagyok olyan biztos benne, hogy Sennin Naruto veszítene. Az, aki Pain ellen harcolt...miért ne tudná, okosan, főleg, mivel ismeri a stílusukat kicsinálni az összeset? A rasenshuriken ellen egyikük sem tudna védekezni, és mivel el is tudja dobni...és tud tartalékolni klónokat...
Ha Naruto fel tud készülni, szerintem biztos, hogy leveri őket. Ha nem, akkor necces. De miért ne tudna, főleg, hogy ismeri őket.
Deidara az egyedüli problémás, mivel levegőből támad...de hát Naruto idézni is tud, le tudja foglalni. Nem látom be, miért ne tudná őket leverni, ha 5 Paint ki tudott.
A 4. Raikage-Tsunade...hát döntetlen közeli, nagyon is. Talán a pecsét miatt Tsunadét mondanám, ha elkapja a Raikagét, akkor neki annyi. Ha a Raikage elég gyors ahhoz, hogy lefejezze (mert máshogy nem nagyon lehet megölni), akkor ő nyer, ha nem, akkor Tsunade szerintem kiütni, mint egy boxzsákot
De valószínűleg van olyan gyors. Úgyhogy talán, szorosan a Raikagét mondanám. (De persze Tsunade is tud idézni, és ez segítség lehet neki...szoros, na.)
Sima senin Narutó szerintem veszítene az Akatsuki ellen, főleg ha benne van Pai Na meg szerintem Itachival sem bírna. Daidatával is vegyülne a baja. Kisame meg főleg Samehasával külön eset!
Én a 4. Raikagét hoznám ki győztesnek, mert tényleg nagyon gyors és még elég erős is! Na meg van elég tapasztalata is. Tsunade meg tényleg jó a gyógyulásával, meg a még nagyobb erejével, de a gyorsaság itt szerintem többen jelentene, mert a gyógyulás csak húzná a végét, mert folyamatosan kapná a súlyos sérüléseket a gyorsaságával meg kitérne előlük.
Tsunade vs Ai:
Én Raikagénak jósolnám a győzelmet. A villámpajzs és a villámfutás kombó ellen Tsunade nem sokat tehetne, hiszen látni se igen fogja, nem ám reagálni a támadásaira.
Ügyelnie kell a gyorsaságával, hogy ne nyelje be az ütéseket és akkor szerintem ő győzne.
A negyedik raikage (1.raikage A, 2.raikage A, 3.raikage A) azaz "A"-nak megvan az a képessége, az a kék (nem tudom hogy mondják annak xd) mikor kék chakrája van és borzasztó erős, de tsunade-nak ott van a regenerálás + a három legendás sannin egyike és még az 1 hokage hashirama unokája is . Énis tsunadét hoznám ki győztesnek, és még azért is mert a 4. raikage "A"-nak csak egy karja van....
Egyesítve 2016.07.22 14:27:44:
A negyedik raikage (1.raikage A, 2.raikage A, 3.raikage A) azaz "A"-nak megvan az a képessége, az a kék (nem tudom hogy mondják annak xd) mikor kék chakrája van és borzasztó erős, de tsunade-nak ott van a regenerálás + a három legendás sannin egyike és még az 1 hokage hashirama unokája is . Én tsunadét hoznám ki győztesnek, és még azért is mert a 4. raikage "A"-nak csak egy karja van....
Szerkesztette: Kai-san - 2016.07.22. 14:27
Hát részeg az biztos nem mert még inni sem szoktam. Amúgy miért fel volt ez a kérdés?
Na akkor írok két zsenit:
4. hokage (Minato) vs. Itachi.
Én ebből Itachit hoznám ki győztesnek már csak a shangin, susanó amaterasu miatt is. Bár azért Minató teleportálása se rossz, de susanót nem tudom hogy tudná legyőzni.
Jon, ha emlékszel a Minato - Itachi harc akkori kimenetelére, szívesen venném, ha nagyjából leírnád mire jutottatok velük.
Ebbe a csatában nem asszisztálnék, így inkább megfigyelő lennék.
Kiba vs Hidan. Egy elég durva csapda volt szükséges Hidan legyőzéséhez. Én úgy gondolom, hogy ehhez Kibának kevés sütni valója van. Viszont! Vannak neki egész brutális támadásai, amik ha elkapják Hidánt, mozgásképtelenné teheti a testnek egyes részei leválasztásával, ha viszont ki tud térni előle, akkor elég egy csepp vér.
Nem tudom ki győzne.
Most nem azért, de te olyan harcosnak ismered Kibát aki nem ejtene vért, pláne egy jó harcos ellen? Kiba inkább az a fajta aki erőből ösztönből támad aztán lesz ami lest, erővel hajtással győz, nem számít mi lest vele. Szóval ebből kitalálható én kit tennék meg győztesnek.
Hidan simán nyerne, kiba még akkor volt elég jó mikor naruto-val harcolt (chuunin vizsga) aztán viszlát kibaa.. Nem hinném hogy kiba valaha is legyőzné hidan-t, ő még csak nem is tudta hogy mire képes hidan ezért simán odamerészkedne, egy csepp vér és kiba hallott xd
Kiba most, felnőttként már biztos, hogy van olyan erős, hogy elbánjon Hidannal. De legalábbis mozgásképtelenné tegye. Persze ez nem bizonyítás, csak...egyszerűen biztos, hogy Naruto generációjából mindenki elért arra a szintre.
A manga végi Kiba még nem hiszem.
Fúh, nem tudom már, igazából. Vita volt, sok mindenki mondott sok mindent, sőt, amikor én vetettem fel, anno a témát, már akkor le lettem hurrogva, hogy ezt már rengetegszer kibeszélték Akkoriban, amikor regisztráltam az oldalra.
Mindenesetre nyilván nagyon érdekes csata lenne, sőt, valószínűleg a legepicebbek egyike, szóval nyugodtan dumáljátok ki, aztán majd beszállok
Akkor most bújócskáznak vagy harcolnak? Mert abban biztos Kiba nyerne.
Viccet félretéve. Nézd szépen végig ezt az animét. De nem ledarálni 1 hónap alatt a 700 részt, mert semmi nem fog megmaradni.
Shino taktikásabb Kibánál. Kibának viszont brutálisabbak a támadásai. Shino távolsági harcosként egy közelharcossal szemben... Necces. Ha a támadásokat ügyesen eltudja kerülni, nyert.
Ejj, nem könnyű kérdés, legalábbis az a része hogy ki a második, mert bár annyira nem örülök neki, de szerintem Obito nyerne.
A képessége ugye elvileg 5 percig is tart folyamatosan ha úgy van, plusz lehet hogy egész testtel átmegy a másik dimenzióba, szóval sehogy se tudják megsebezni. Az más kérdés hogy hogy férne hozzá mondjuk Itachihoz. Mivel úgy lett írva hogy Pain, nem Nagato, ugye van 6 személy 6 féle jutsuval. Na abból a 6 testből szerintem maximum 2-vel gyűlne meg a baja az ellenfeleknek, a jutsu elnyelős (gakido) és Yahiko teste (isteni birodalom). Ők ha mondjuk valahogy egymás hátát védnék az elnyeléssel és a Shinra Tenseijel, talán bírnák valameddig, de még mindig ott van az hogy simán közéjük teleportál valahogy Obito, és gakidot tuti kiüti. Nem tudom Totsuka kardja átvágná-e a gakido akadályát, de akkor meg kap egy amaterasut hátulról és kész.
Maradt main Pain, Itachi, Obito. Ha esetleg Obito kivárja hogy mi van, és Itachi leküzdi a Shinra tenseit, 5 másodperc alatt küldd egy amaterasut és akkor lehet hogy main Painnek annyi, bár Nagato is letudta lökni magáról a lángokat mikor harcoltak. Akkor tegyük fel lelöki, de akkor közbeavatkozik Obito és Painnek annyi.
Nekem ebből a hármasból Pain a legbadassabb, vagy még Itachival karöltve, de Obito képességei sajnos túl op-k
Szóval marad Itachi és Obito. Itachi kb. minden technikája hatástalan Obito ellen,....bár most jut eszembe, ott az Izanami...hajj. Így már más, de mondjuk ha Itachi folyamatba használja a Susanoot hogy Obito ne tudja megérinteni, és valahogy sikerül elkapnia egy pillantra őt vele esetleg nyerhet, de hát nem tudom, annyira Obito is dörzsölt lenne hogy nem esne bele szerintem, anno is tudta egyből hogy Danzou Izanagit használ.
Hát attól függ Itachi meddig bírja fent tartani a Susanoot, mert addig Obito fizikai támadásai se érnek semmit, de szerintem ha az kifúj, akkor Obito valahogy megérinti és győz.
Sok a kérdőjel, de én azt mondom most hirtelen hogy
1.Obito
2.Itachi
3.Pain
Amúgy jó kis ötlet volt, rég volt már ilyen kis agymunka Narutoval kapcsolatban, köszi érte