Story Quest mondja menjek instázni. Első két bosst leszedem. Nekikezdek a harmadiknak. Hát kéne nyakalni egy potiont. Kettő volt, még egy van. Nem issza. Kampó. Ja hogy már elfogyott a lőre.
Szerezzünk lőrét. Irány a kofa. Neki nincs. Questek? Item, gold, xp... egyik sem.
Oké, szóval kraftolni kéne a házi pálinkát. Merre is csaphatok fel szeszfőzőnek?
Van egy olyan érzésem, hogy mire ez összejön már nem igen lesz szükség arra a potira, mert ebből is egy egy kombós boss lesz.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Veszel a Terashopban thalerért (amit pénzért vehetsz meg). Néha adnak ajándékban (múlthónapban volt ilyen a 4. szülinap miatt).
[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Esetleg valami tipp a későbbiekben?
Pl. mire figyeljek nagyon, mit ne dobjak ki etc
Így elsőre azt mondanám, hogy ne dobj el semmit csak úgy. A talált tárgyakból feedstock-ot készítek. Ha a sajátomnak már nem kell akkor a jövőbeli kasztoknak hasznos lehet, különösen akkor ha sokat fejlesztesz.
Érdemes sokat gyűjtögetni és érdemes poti craft-al foglalkozni. Egy jó poti mindig drága, de neked is hasznos tud lenni vagy a jövőbeli karaktereidnek.
Kövek terén érdemes jól megfontolni mit raksz bele és mivel. Érdemes egy-két adag követ cipelni, amit nagyban használsz. Bár játékos válogatja.
Amíg PVE használod a karit olykor jobb megtartani a Relic fegyvert, mert jobb a crit bónusz, amit ad. Még akkor is jobban jársz vele ha egy hasonló szintű fegyvert fejlesztesz és jobb a sebzése, ami igaz is. Viszont ritkább a crit.
Nagyjából így ennyit az elejére. A többi rajtad áll.
Tulajdonképpen, miért egyedül Instázol?
Van mikor én is egyedül instázom. Jobb EXP, elég veszélyes és taktikus környezet. Veszett hosszú úgy, de sokszor megéri. Plusz ha az utolsó boss-t nem ölöd meg akkor lehetőséged van újra menni az instát.
Bár ha egy játékos gyorsan akar fejlődni már a kezdetektől, akkor kell egy 65-ös társ egy buddyupcode majd elvisz a 65-ös szigetre és szépen farmolja a partyboss-t. Kb.: olyan 3-6 óra alatt fel lehet húzni 65-re.
Gyorsabb szuperebb pacit hogyan lehet csinálni/venni ?
Free megoldás: Event- Tera bonuszok - Trade Broker-nél kb 20K-40K között szokott mozogni bizonyos típusú mount.
Átlagos megoldás: Spórolsz kb úgy egy 10K-t magadnak majd beleinvesztálod a játékba és olyat veszel amilyet csak az Itemshopban találsz.
Felcsaptam pálinka főzőnek. És elindultam gyökeret gyűjteni a cefrémhez.
1. Nam lehet valami szagló szervet kifejleszteni amivel eleve tudom, hogy merre vannak növények?
2. Csak a nagyvárosban van pálinkafőző? Vagy van hordozható változat is?
1. Nam lehet valami szagló szervet kifejleszteni amivel eleve tudom, hogy merre vannak növények?
A növényzet típusától függ. Minitérkép tud adni egy jelzési formát a növényekről. Esetleg ha ott játszol a zoom rendszerével ha egyáltalán lehet vele.
2. Csak a nagyvárosban van pálinkafőző? Vagy van hordozható változat is?
Eddig a legjobb tudomásom szerint csak nagyvárosban kapsz hozzá felszerelést. Legalábbis free megoldásban eddig csak így láttam. Lehet ha elég jól megkenned a fináncokat magaddal is hordhatsz pálinka főzdét, de erről jogi információval nem rendelkezzem.
Srácok
Én ma kicsit megerőltettem magamat és 38ról felmentem 54re
Inenntől nehezebb lesz a fejlődés?
Vagy mi a adja a játék magját ha hamar megvan a full lvl?
Küldi és Insta.
Én legalábbis annak idején iszonyat gyorsan felcsimpaszkodtak.
Egyesítve 2016.06.14 00:47:11:
Kérdés: Mi a véleményetek a Warriorról? Tapasztalataitok? Hosszútávon.
PvP és PvE is érdekel.
Szerkesztette: Sasha - 2016.06.14. 00:47
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Warrior jelenleg gyengécske PVE-ben, eléggé nerfelték, de ha szereted a játékstílusát és megtanulod a kombókat akkor nyugodtan nyomathatod vele, tudsz vele elég sebzést csinálni. Lehet vele tankolni is, bár nem annyira jók mint régen, de ez is olyan hogy ha nagyon értesz hozzá akkor még mindig lehetsz jó tank.
PVP-ben kb isten szinten állnak ha mondjuk 1v1 vagy 2v1 harcról van szó, nagyobb bunyóknál pedig tudnak valamit csinálni csak nem sokat. Szóval ha találsz Fraywindben 1 embert szaladgálni azt gyorsan ki tudod végezni, vagy elmész Skyringbe és ott lehet vele érvényesülni.
Nem játszottam warival, csak azt mondom amit más wariktól láttam, és saját tapasztalok amikor olyan stunlockba tesznek hogy csak nézek és várok amíg megdöglök ^^
Nos, az igazat megvallva jelenleg még nem érzem, hogy a PvE téren gond lenne. Gyönyörű 1-2 ütésből fekszenek a szörnyecskék, a Bossok sem a legjobban remekelnek. Lehet, hogy ez nagyobb szinten változni fog, vagy nem tudom de úgy érzem, hogy nincs gond vagy csak azért nincs, mert nem láttam a régebbit nagyobb szinten, így nincs viszonyítási alapom. Akkor nem jött be. Bár annak idején Avatar fegyverek se voltak.
Szóval igen, startoltam egy Warriort.
[img]http://kepkezelo.com/images/quwy65h4bhcbc02ydw77.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Egyébként bejött a stílusa, még a Nindzsáénál is jobban. Nagyon jó vele játszani, tényleg mozgalmas és magáért beszél.
Már PvP-ben is tapasztaltam régebben, igaz akkor sem a Maximum szinten, hogy milyen, de átlátható az egész, nagyon alapoz a mozgékonyságra, gyorsnak kell lenned, ki kell centizned jóformán mindent, de ha megy - akkor nagyon jó eséllyel nyersz is.
Sokan akiknek warrior volt a fő karijuk ninjára váltottak, mert hasonló a stílusa és jobb a dps-e.
Véleményem szerint semmi baj nincs a warival csak érteni kell hozzá, hogy jó dps-t lehessen produkálni vele. És az emberek többsége csak felrángatja max szintre a karit és nem veszi a fáradságot hogy megtanuljon játszani vele D:
Az a baj hogy egyre kevesebben vannak akik warival tolják, alig tudtam eladni egy warrior páncél designt jóval a javasolt ár alatt xD
Én mindig is oda voltam a két kardos karakterekért, ez meg valahogy műkszik is nálam. Úgymond a vérembe van. A Boss fightokat imádom vele.
A Ninja meg úgyis nerfet kap majd. Ezt mindenki tudja.