A családom és én se néztünk Dallast alapból undorodunk a szappanoperáktól. Rengeteg animét néztem, mert úgye mi jártunk videó tkba és kölcsönöztem őket mint a baromxD
90-es évek topic
Nálunk mindenki gyűlöli a Dallas-t. De ja, a Csillagkapu meg a Star Trek ment ezerrel.
Nesztek!
https://www.youtu...xyDP3jSirs
Nálunk Brazil-Argentin borzadájok mentek :/ Esmeralda és társai. Akkor törtek be ezek az első végtelenített szappanoperák. Persze aztán a túlteljesítettük a tervet a "barátokközttel" Egyedül én néztem Star Trekket és Csillagkaput. Senki se szerette ezeket rajtam kívül. Öcsém meg az akkoriban induló német sorikat szerette Medikopter, Cobra 11 na azokat meg én nem szerettem.
A dél amerikai szappanoperákról ne is beszéljünk!
Elárasztottak minket és még sajnos most is az folyik a TV-ből.
A barátok közt meg kb 3 évig még néztem is aztán rájöttem fölösleges, mert semmi értelmes új nincs benne. A Star Trek -et meg én nem igen néztem, Sokkal jobb volt a csillagkapu. Amúgy hol adták a Star Trekket, mert nekem nem igen rémlik, lehet azért sem néztem.
A régi szép idők, amikor a kedvenc zenekaraim a Scooter és a Brooklin Bounce volt.
Dallasz? Anyám és apám is rá volt kattanva. XD Meg egy olyan brazil sorozatra hogy A homok titkai.
Én anno az Űrgammák című sorozatot néztem meg egy olyan mesét hogy Pufóka kalandjai.
A Dragon Ball és Sailor Moon párost is vártam, mindig alig vártam hogy hazaérjek a suliból, én és még 2 csaj akikkel hárman nagy barátnők voltunk.
A Dragon Ball betiltása. Na addigi életem során akkor voltam a legdühösebb. Emlékszem még arra is hogy egy csütörtöki napon ment utuljára és pénteken már nem. Azt hittem csak elmaradt valamiért.
Én még kis fiatalka voltam igaz, de az Esmeraldát nagymamámékkal néztük XD Nekik ez volt a szórakozás, én meg néztem velük. Emlékszem úgy könyörögtem ki apámtól, had nézzem meg az utolsó részt.
Fiatalság bolondság.
HÚ de fura tényleg, mikor még tékába jártunk és nem leszedtük a netről, bár az utóbbi kényelmesebb, az előbbinek volt feelingje, mikor kivettünk egy filmet kazettán és mentünk haza nagy izgalommal, hogy nézzük! Popcorn minden játszott aztán meg tekertük vissza XD istenem de rég is volt....
Uh én is emlékszem a tékára. Amikor nagyon kicsik voltunk és nem bírtunk magunkkal (na meg mikor még volt a faluban téká, mert '90 végén bezárt) anyukám leküldött minket a hegyről, a falu végébe ahol volt, valami random filmet ami eszébe jutott kivettünk és haza másztuk a hegyre... ezek után nem pattogtunk.
Éljen a vidéki nevelés.
Kiskoromban engem valamiért sosem engedtek beiratkozni a tékába, videólejátszónk is csak valamikor a 2000-es évek elején lett, utána egy darabig TV-ből vettem fel a filmeket (de idegesítő volt, amikor a reklámok miatt néha lemaradt a vége, ezért egy csomót rá kellett hagyni pluszban a felvételi időre, és volt hogy fél óra reklámot is felvett a film után ). Aztán bejött a DC++ korszak, majd a torrent és ez is háttérbe szorult.
Hát igen hol volt még akkor Online filmnézés mi? Még örült az ember ha néha ki tudott venni 1-2 filmet a videó tk-ból. Meg még sok embernek VHS lejátszója sem biztos hogy volt. A mai fiatalok meg már azt sem tudják mi az.
Emlékeztek még erre?
https://www.youtu...Mvl0xjxQh0
Persze! Mindig betelefonáltam, de sosem kerültem adásba : ((( Az unokanővérem egyszer megszívatott, hogy felhívott, mintha a műsortól lett volna, hogy egy könnyű Dragon Ballos kérdésre kell csak válaszolnom és máris nyertem. De ki voltam utána akadva miatta
Voltak ezek a TV-s betelefonálgatós nyereményjátékok főleg az RTL klubnak (mondjuk az már lehet hogy a 2000es években, nem emlékszem mikor), na azokat ki nem álhattam.
VHS. Az első tékás cucc amit megnéztem miután vettünk videomagnot az az Utolsó egyszarvú volt.
Audiokazettáim viszont voltak jó sok, még mindig megvannak. Egyfolytában a rádiobol veszegettem fel magamnak a zenét.
Coelho írta:
Persze! Mindig betelefonáltam, de sosem kerültem adásba : ((( Az unokanővérem egyszer megszívatott, hogy felhívott, mintha a műsortól lett volna, hogy egy könnyű Dragon Ballos kérdésre kell csak válaszolnom és máris nyertem. De ki voltam utána akadva miatta
Pedig már akkor is lehetett tudni (gyerekfejjel) hogy ez átverés! Nem lehetett ott nyerni csak a nép lehúzásáról szólt ahogy a mostani shok is.
Coelho ha ilyet tényleg bevettél akkor meg tényleg hiszékeny voltál. (1 maga a hang 2 nem vagy adásban)
VHS kazettáim még nekem is vannak amikre még én vettem fel filmet vagy minden egyebet. Sőt még jó pár "vadi új" is van vagy 3-4 amit még ki se bontottam de szerintem már nem is fogok.
Ugrás a fórumra: |