De kiráály Már alig várom. Majd előtte újra kéne nézni
Köszi az infót
Shingeki no Kyojin - Attack on Titan manga
Majdnem 4év után jön a folytatás.Számomra a 2013 egyik legjobbja és az egyik nagy kedvencem lett.Az egyetlen hibája,hogy kevés jó karaktert találtam. Wit Studio legjobb munkájuk.(Az egyik legszebb anime, amit valaha láttam)
Gyönyörű animáció és epic ostokkal nem csodálkozom xD .
A karakterek valóban nem az igaziak, ugyanakkor elhiszem, hogy nagyon nehéz jó szereplőket meg jó sztorit is alkotni. >< Amúgy az első évad nagyon kevés volt ahhoz, hogy az ember ítélkezzen róluk, semmit se tudtunk meg kb.
SPOILER!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Azért engem teljesen kiakaszt, ahol most a manga tart... kezdem úgy érezni, hogy Isayama-sensei is nekiállt gödröt ásni magának, amiből nehezen fog kijönni... de ha az ezzel kapcsolatos agymenésem (meghallgattam barátnőm, meg tumblr stb. is XD )beválik, akkor van esély rá, hogy ebből valami nagyon jót fog kihozni. Egyelőre a sírás kerülget... arról nem is beszélve, hogy annyira depressziós az egész, hogy lassan eljutunk odáig, hogy a szereplőknek totál nem lesz miért élniük...Remélem valahogy sikerül oldani a feszültséget az elkövetkező hónapokban... )
Itt is van a 2.évad 1lőzetese https://www.youtu...-q2qHFITGc
4év után végre megjött xD
ann-en és anichart-on is ott van.
http://www.animen...p?id=16681
http://anichart.n...pring-2017
+AniDB, myanimelist, Anime-Platet meg még ki tudja ól, szóval biztosra vehető.
De egyébként miért van olyan érzésem, hogy most a 3. évadot várjuk?
A 3. évad jobb lesz a 2-nál, azért. XD Nem tudom, nekem az a véleményem, hogy erőltetett volt néhol az a dráma a mangában, ami most jönni fog, de döntsétek el ti magatok majd. (Remélem nem gond egy ilyen vélemény, kicsit spoileres, de ezt gondolom. XD) Ugyanakkor eszméletlen badass jelenetek is lesznek. Alig várom, hogy animálva lássam!!!
Am én valahol olyat olvastam, h 3 évados lesz az anime... hát, ha jót akar az író nem csapja össze az utolsó arcot, ami most indult a 91. fejzettel, de akkor legalább 12 részt rá kell szánni még egy 4. évadra, mert nem lehet ezt 25 részben megoldani, az biztos. ^^
Én 3 napja kezdtem el nézni ezt a sorozatot és annyire belemerültem, hogy végül el is jutottam a 2 évad legújabb részéig.
Nekem az tetszik főként ebben a sorozatban, hogy kiszámíthatatlan, főszereplők is ugyanúgy váratlanul meghalhatnak, mint a mellékszereplők és emiatt végigizgulom, hogy a kedvenc szereplőim (Mikasa, Eren, Levi) ne haljanak meg!
Olvastam a szerzőről, hogy eredetileg rossz befejezést akart, de aztán hallgatott az olvasókra, követőkre és végül meggondolta magát.... hát kíváncsi vagyok.
Az oldal egyébként vállalná e a manga fordítását is? Sztem kezd egyre népszerűbb lenni ez az anime és lehet még külön fórumot is kellene nyitni, hogy ott megoszthassuk a bölcsességünket.
Mivel ez a manga topic, nem rakom spoilerbe, itt talán nem baj. De azért SPOILER VESZÉLY!
Azért én eszméletlen felszínesen olvasok. XD Most olvastam újra pár dolgot és hoppá! élmények vannak rendesen. Pl. Reinerék nem tudták hogy Eren két titánt birtokol az 50. fejezetig. Ciki, hogy ez eddig nem esett le. Viszont többet könnyeztem, mert már értettem, mi miért volt.
92. fejezet is odavágott, csakúgy, mint az előző. Most már azt is kezdem sejteni a majom óriás miért majom. Szerintem van köze az egy közös őstől származunk a majmokkal tézishez. A fickó emberi alakban üvöltött és titánokká változtak az emberek. Nos, maradjunk annyiban, hogy Connie faluja így változott titánná. Még azt is gyanítom, hogy Zeke Jeager ezen képessége nem feltétlen a titánjához köthető, hanem ahhoz, hogy királyi vér csörgedezik az ereiben. Hm. És Reiner... omg... szép kis bika lett belőle. XD Ezekkel az új gyerkőcökkel nem tudom mi lesz, de nem sok pozitívat sorsolok nekik.
A 90. fejezet amúgy rendkívüli módon aggasztóan ért véget, Eren szegény kezdi elveszíteni a józan eszét a látomásai miatt. A következő fejezetben viszont megtudjuk mi lett a csapattal. Hát kíváncsi vagyok. Összehoztak valami flottát, aminek Armin lett a kapitánya? XD Az tetszene. Jean bizonyára Moblit 2.0 lett azóta és Hanji "időnként" az agyára megy. XD Mikasa eddig is badass volt, Levi táskái is biztos nagyobbak lettek azóta, vén csont. XD Eren meg vagy észhez tért, vagy teljesen elsüllyedt bánatában... Eddig is arról volt szó hogy az EMA trio nem valószínű, hogy együtt marad, és erre azért nem egy utalás volt a mangában is.
Volt egy álmom, ahol külön kerültek a 4 év alatt, Eren cigizett, Armin nőcsábász lett, Mikasa pedig összeállt a saját klánjával, a keletiekkel. Rémes egy álom volt, annyira nonszensz. XD
Legalább azt tudjuk, hogy Marley nem jó flotta terén. Majd a szigetiek. Bár 4 év alatt összehozni valamit, ami fejlettebb lehet egy olyan civilizációnál, ahol ez nem újkeletű, ki van zárva szerintem. Hacsak Annie nem jött ki a kristályból és el nem mesélt mindent... Vagy Mikasa klánja, a keletiek nem léptek szövetségre velük a Marleyk tudta nélkül, hm...
Ugrás a fórumra: |