Én, ha síiták lennének, akkor lehet beengedném őket. Az már nem a tevebaszók istene, hanem a perzsáké meg a Hezbollahé, azok jó arcok.
Vita topic (kulturáltan vili?)
Tudjuk, hogy te már kommunista siíta lettél, szóval ez is csak azt bizonyítja, hogy amint beiszlámosodsz, máris áruló leszel a muszlimok javára.
Viszont én előrelátóbb vagyok, és látom, hogy az összes muszlim előbb-utóbb elkezd bebarnulni (lásd bosnyákok, albánok, spanyolok a mórok idején), mivel Mohamed mégiscsak arab volt, és így az arabokra felsőbbrendű kultúraként kell tekinteni. Ezért sürgetik a fehér muszlimok is a homoklakók beáramlását, és mivel velük szemben faji előítéleteik sincsenek, így még örülnek is neki, hogy a betelepülők révén egyre több a hozzájuk hasonló a többségi társadalommal szemben.
Én meg még előrelátóbb vagyok, és ha mind síitává válnánk még most, akkor lenne valami ami összefogná Európát a javarészt szunnita migránsok ellen.
Amúgy ez a baj a vallással. A legjobb, amit ki lehet hozni belőle, hogy a segítségével mások ellen faszán össze lehet fogni. De a legvéresebb háborúk mindig emiatt törnek ki, komoly felnőtt emberek irtják egymást évtizedeken át azért, hogy kinek a képzeletbeli barátja erősebb. Szánalmas.
És nem, ez nem ateizmus, az istenhittel semmi bajom nincsen. Viszont a vallás az már emberi gyártmány, és a sok millió vallás közül, ami magát minden az egyetlen igazinak tekinti, maximum egy lehet valóban igazi. A többinek meg mind képzeletbeli az egész sztori. Szóval elég szarok az esélyek, hogy pont a miénk legyen nyerő.
Amúgy ez a baj a vallással. A legjobb, amit ki lehet hozni belőle, hogy a segítségével mások ellen faszán össze lehet fogni. De a legvéresebb háborúk mindig emiatt törnek ki, komoly felnőtt emberek irtják egymást évtizedeken át azért, hogy kinek a képzeletbeli barátja erősebb. Szánalmas.
A legjobb, amit ki lehet hozni belőle, hogy a segítségével mások ellen faszán össze lehet fogni.
Aesnek küldeném sok szeretettel
http://kepek.444....chivumabol
Khm, boneheadek... A nyolcvanas években voltak amúgy a legaktívabbak, volt is egy könyvünk erről, amiben akkori elítélt "skinhead" fiatalokkal csináltak interjúkat
https://www.antik...juek-19662
---
Az ilyen cikkektől leszek depressziós : (((
http://mindennapi...es_korodra
SHARP scum
Amikor először hallottam hogy nálunk is jelen van ez, meglepődtem. Volt egy oldaluk is, ott ezer oldalon át bizonygatták, hogy ők a true skinek. De amúgy tök olyan volt, mint amikor a szcientológusok nyomatják, hogy márpedig mi valóban vallás vagyunk.
Csontfejű! A skinheadek ezt állítólag a nevetséges, buta eszméket hajtó és a rendszeres vitákban alulmaradó rasszista skinheadekre utalva kezdték el használni. Ugyanis ezek a srácok szembefordultak az eredeti skinhead kultúra gyökereivel, a fekete-fehér barátsággal, az utca egységével és a fehér faj felsőbbrendűségét kezdték el terjeszteni a skinhead stílus mögé rejtve! Hiába énekeltek a fekete és fehér zenekarok az egységről, a rasszizmus ellen, a skinhead zenei magazinok hiába szólítottak ezek ellen a faji erőszakok ellen, amiket elkövettek a boneheadek, a csontfej betörhetetlen maradt. Hiába voltak a gyakran brutális vérengzésekké fajuló koncertek, partik után vagy éppen közben ért skinhead-skinhead elleni támadások. A feketeinges bőrfejűek elkezdték gyűlölt menetelésüket!
Ugrás a fórumra: |