Á, pont be akartam írni én is. : (((
[Naruto-Kun Projekt] One-Punch Man manga (Spoilerveszély!)
Attack on Titan 2.évadot mikor is jelentették be? Vagy 3 éve szerintem. Szóval simán lehet, hogy ez is csak 2018-ban jön. Én nem várnám 2017-re sem annál az egyszerű oknál fogva, hogy nincs elég alapanyag a második évadhoz.
Jaeger írta:
Attack on Titan 2.évadot mikor is jelentették be? Vagy 3 éve szerintem. Szóval simán lehet, hogy ez is csak 2018-ban jön. Én nem várnám 2017-re sem annál az egyszerű oknál fogva, hogy nincs elég alapanyag a második évadhoz.
Az első évad 7 kötetet dolgozott fel, jelenleg pedig 11 kötete van az átrajzolt változatnak, de nyugodtan számolhatok 12-vel is, mert nemsokára a 12. kötetre is összegyűlik elég alapanyag. Az, hogy az első szezon ennyit dolgozott fel, az nem jelenti azt, hogy a második is ennyit fog. Tisztában voltak a készítők vele, hogy a Boros elleni finálé ideálisabb évadzáró lenne, mint a Mélytengeri Király elleni, ezért egy kellemesen gyors, de koránt sem összecsapott adaptáció mellett döntöttek.
A második szezonnál már nincs olyan kimondottan jó pont, ahol le lehetne zárni, ezért egy hangyányit alacsonyabb fokozatba kapcsolhatnak. Amit a webmangát olvasókkal szeretnénk animálva látni, azt sehogy sem érhetik el 12 epizódban, nem beszélve arról, hogy az átrajzolt változatban még mindig nem jutottunk el odáig. 24 résznyi alapanyag felgyűlésére viszont felesleges lenne várni. One és Murata valószínűleg ezért bővítettek, változtattak annyit az átrajzolt változatban. Így a második évad amolyan alapozó lesz a távoli jövőben érkező harmadik szezonhoz. Ott viszont minden egyetlenegy történetszál része lesz, csak sikerüljön megérnünk. :]
Jaeger írta:
Attack on Titan 2.évadot mikor is jelentették be? Vagy 3 éve szerintem...
Pont az a lényege, hogy ő a legerősebb és nincs hová fejlődnie. Ezzel a húzással lett fantasztikus a sztori.
Most olvastam a 109-es fejezetet és marha jót röhögtem megint. Nekem a manga és az anime is 10/10-es.
Remélem egyszer elkezdik fordítani a mangát a rajongók. OK...
Imádom ezt a mangát. Pedig elég más mint amiket eddig néztem(Naruto, Dragon Ball). Ez egyfajta paródiának is tekinthető jó kis harcokkal megspékelve (persze csak akkor tart hosszabb ideig, ha nem Saitama harcol Egyébként már elég rég megszellőztették az egyik manga elején hogy jön a TVben az új évad, de elég nagy csönd van. 70. fejezeten is túl vagyunk, lassan időszerű lenne.....
Sziasztok!
Nem igazán olvasnám tovább a mangát, mint ahol tart az anime.
De egy kérdésem lenne, megköszönném, ha lespoiler eznétek nekem (persze ha lehetséges)
Az S osztályú hősök első helyezettjének, Blast nak van e bármi köze Saitama hoz és annak "isten" erejéhez?
Ill. erőben hol állhatnak egymáshoz képest? Persze ha tudható ez...
Ugrás a fórumra: |