én csak a zerot és az alapot láttam belőle. utána ledöbbentem a rengeteg külön sztoritól és felfüggesztettem, mondván ha tudom milyen sorrendbe nézzem, akkor nekiállok
Anime ajánló
bakod írta:
én csak a zerot és az alapot láttam belőle. utána ledöbbentem a rengeteg külön sztoritól és felfüggesztettem, mondván ha tudom milyen sorrendbe nézzem, akkor nekiállok
Gilthanas írta:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a Douluo Dalu 156. részének végén van egy Anime ajánló esetleg valaki tudja a címét?
Előre is köszönöm a segítséget!
Gilthanas írta:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem a Douluo Dalu 156. részének végén van egy Anime ajánló esetleg valaki tudja a címét?
Előre is köszönöm a segítséget!
Doupo Cangqiong, avagy Battle Through the Heavens, avagy BTTH, avagy Fights Break Sphere
Nemtom, melyik névvel fogod megtalálni, úgyhogy leírtam mindet.
Köszi az ajánlást Severum!
Perfect Worldnek szerintem elég jó az alaptörténete, a grafikája lehetne ici-picit szebb ebben inkább a Stellar Transformations-hez hasonlít de igazán csak az első két rész erejéig zavart/tűnt fel, aztán a storival foglalkoztam Beszippantott. Annyira hogy 2 nap alatt megnéztem a lefordított 10 részt a 78-ból. Szóval aki szereti a Douluo Dalut és a Stellar Transformationst az tuti nem fog benne csalódni! Csak ajánlani tudom én is!
Sziasztok! Kicsit sok idő telt el az utolsó kérdés óta, de hozzátok fordulnék segítségért!
Az utóbbi időben nagyon ráfüggtem az olyan fajta animékre, ahol vagy a főszereplő vagy a főellenség kifejezetten "zseni". A szó alatt azt értem, hogy vagy a háttérből irányítja a szálakat, vagy csak egyszerűen hatalmas manipulátor és stratéga. Kérdésem tehát, hogy tudtok-e ajánlani olyan animét ahol a főhős, vagy a főgonosz egy mesterelme aki mindent is irányít.
Művek amiket már láttam és nagyon bejöttek:
-Code Geass, Classroom of the Elite, Tomodachi Game, Hyouka (bár ez elég lapos volt),
Szóval ehhez hasonló animéket keresek!
-Animék amikről tudok, de nincs ingerenciám megnézni: Death Note, Monster, One outs,
Sziasztok!
Sok anime van amit szívem szerint ajánlanék, de A Suzume című anime film valami olyat csinált amit anime régen nem ért el.
Bőgtem a végén
Egy művészmozi feliratosan adta Japán szinkronnal így jó pár ember reakcióját láthattam és a fél terem bőgött a moziban a film végén. Mellettem éppen egy ázsiai fiatalember ült és nem győztük előkapni a zsepiket.
Mondjuk a Moziban való nézés is rátett eggyel a hatására, de otthon is ugyanaz volt a reakció amit kiváltott.
Szeretem az olyan történeteket, ami felemel, majd leejt egy szakadékba majd újra fel és ezt úgy teszi hogy közben poénokat is belerejt a történetbe de a végén nem bírod tartani magad az érzelmi hullámvasúton.
Több érzelmi szálat megpenget a story, leírni nehéz ezért meg sem próbálom mert nem jönne át. Mondhatni ezt látni kell.
Szerintem mindenki talál benne olyan részt amire azt mondaná, hogy "ez most ütött."
Sziasztok!
Nem vagyok biztos benne, hogy jó helyre írom ezt a hozzászólást, de őszintén remélem, hogy itt is célba ér.
Először is szeretném megköszönni az oldalon dolgozó csapat munkáját, még nem találtam olyan oldalt eddig, ahol ekkora és ilyen változatos lett volna a kínálat. Csak így tovább, külön hálás vagyok a Soul Land fordításért!
Illetve, lenne egy olyan kérdésem, hogy tervezitek-e esetleg lefordítani a Snow Eagle Lord-ot(eredeti címe: XUE YING LING ZHU)? Bár megtaláltam a részeket angol felirattal, sajnos a hiányos angoltudásomnak hála nem igazán tudom teljes egészében összerakni a történetet, így hatalmas segítség lenne egy magyar fordítás. A sorozat szerintem a Soul Landhez hasonlóan izgalmas és történetgazdag, biztosan sokaknak tetszene, ha esetleg belevágnátok a projektbe.
Köszönet az eddigi munkátokért!
Szép napot!
Ugrás a fórumra: |