Persze minden köszönetet Bastian kap, csak mert mondi
Anime/Manga hírek
Acceleratornak akkora tekintélye van, hogy még akkor is övé az érdem, amikor nincs is itt.
A Busou Shoujo Machiavellianism-ből tavaly olvastam még néhány fejezetet és utána meg is halt az angol fordítás...
A Prison School és a Dragons Rioting keverékének mondanám, de az ecchi messze elenyészőbb benne. Arról lenne szó, hogy egy lány iskola koedukált lett, amitől megrémültek a lányok és elérték, hogy kardokkal és hasonlókkal járkálhassanak a suliba. Ezt a fegyveres védelmet később továbbvitték és kialakult egy 5 személyes csapat, akiknek az a feladata, hogy megregulázzák a problémás, fiú diákokat. A főszereplő srác, aki elég jó arc, pedig rögtön próbára is teszi őket. És ha már Acceleratort említettem, Okamoto Nobuhiko tökéletes lenne a szerepére. Nem mellesleg, ő adja Rin hangját is az Ao no Exorcist-ból. Micsoda véletlenek vannak itt, kérem szépen! ^^
Végül, két Weekly Shounen Jump-os hír:
- A Hunter x Hunter ismételten, határozatlan ideig szünetre megy.
Nem meglepő, ugyanis Togashi kis túlzással haldoklik, amennyiben hihetünk a szerzői megjegyzéseknek, amiket a Mangastream is nemrég fordítani kezdett.
- A Bleach közeledik a végéhez.
Meg is van a hátralévő fejezetek száma, de szándékosan kitakarták. Vajon 20 fejezet lesz, hogy beteljesedjen a Kishimoto x Kubo románc? ^^""
Nos az Ao no Exorcist-et elvileg csak az A1 viszi viszont más lesz a rendező az első évadhoz képest, Hatsumi Koichira (Deadman Wonderland, Bersek movie 1) míg forgatókönyveket ezúttal Ono Toshiya (Perfect Insider, Gatchaman Crowds) és Yamaguchi Ryota írják majd. A szinkronhangok visszatérnek.
Az ilyen jellegű kérdéseket lehetőleg ne itt tedd majd fel a jövőben, hanem ITT.
Mondanám ezt, de úgy általánosságban feleslegesek a lehetséges projektekkel kapcsolatos kérdések. Ha egyszer elindul a kérdezősködés ilyen téren, akkor nem lesz megállás. Ha pedig lesz valamihez felirat, akkor az úgyis ki fog kerülni.
D.Gray-man Hallow esetében van egy óriási nehezítő körülmény:
A csapatnak le kellene fordítania az előző, 103 részes animét. A törzsgyökeres rajongók biztos képben vannak, de mindig az új néző fejével kell gondolkodni, aki nem hiszem hogy sokat értene a történetből, ha látná a Hallow első epizódját. Azt pedig mégsem írhatjuk ki, hogy tessék megnézni az előző 103 részt más forrásból, mert lusták vagyunk lefordítani a Hallow előtti tartalmat...
Ezt félretéve, még így is mondta az egyik fordítónk egy gyenge LEHET formájában, hogy vinné, de ő is az előző részek hiányára hivatkozva, sokkalta több esélyt lát a NEM-re.
Hát most ide írom nem tudom hova írjam D.Gray-man Hallow-al kapcsolatos
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Furcsa ez az új rajzolás, és furcsa hogy néhány szereplőt újra rajzoltak, és az alap sztorin is módosítottak. Cross Marian halála azért furcsa volt ahoz képest,hogy tábornok volt könnyedén megölték )
Elsőre furcsa majd kiderül mi lesz vele
A részekkel kapcsolatos megbeszéléseket pedig a jövőben IDE. ^^
----------
Hoztam 2 mozifilmes bejelentést, és mindkettő igencsak meglepett. ^^
- Először is, filmet kap a Trinity Seven.
Amennyiben nem egy összefoglaló film, vagy mozi eredeti alkotás lesz, akkor elképzelhető, hogy megcsinálják a következő történetszálat filmben. 8 fejezetes ív, animés tempóval 4 rész, ami nagyjából 1 óra 20 percnek felel meg. Szerintem ideális mozialapanyag.
- Másodszor pedig... Na melyik az a light novel, aminél rinyáltam a féléves adatoknál, hogy nem kap elég támogatást a SAJÓ-hoz és a Mahouká-hoz képest a Dengeki-től? Bár utólag rájöttem, hogy nem is a Dengeki-nél fut... A lényeg, hogy megérte panaszkodnom. xD
Mármint a Kinsho Mokuroku-t? xD
Az Index kapott már egy filmet 2013-ban, ami megjegyzem, nem is volt rossz. Most már tényleg csak arra várok, hogy húzzanak vele egy Durarará!!-t és legalább egy 3x12 részes folytatást kapjon. Azzal a "Part 1"-t le lehetne tisztességesen zárni. Titkon viszont sokkal többen gondolkodok, mert a "Part 2" népszerűsítése sem ártana. ;_;
Sokadszora emlegetik, hogy "lehetséges".
A High School DxD negyedik évadjáról valami jóhír?Az előző fórumon volt neki egy topicja írtak is bele páran hátha ittvannak még azok az emberek.Semmi érdemlegeset nem találtam se dátum se trailer(csak fanmade..)szóval a kérdésem az mi lesz eme csodálatos animével?Annyi szösszenetet találtam hogy lesz pár hosszabb special/ova és annyi(nemtudom ez fake infó e vagy sem)
Igen tudom hogy a műfaja ecchi de a nagy csöcsök mögötti karakterek,történet is megfogott.
Tudtommal csak egy 4 részes különkiadás lesz, amit Suzuki-sensei fog írni. Az Arslan Senki: Fuujin Ranbu 8 része után fog menni, átvéve a sávját, így együtt tesznek majd ki 12 részt, azaz 1 szezonnyi, TV animés anyagot.
Egyelőre még nem lesz 2. évad.
Nanatsu no Taizai (2016)-ként, új animeként lett anno meghirdetve ez a különkiadás, de mivel akkor még nem volt róla semmi információ, gyakorlatilag mindenki folytatást várt. Nálam még le is főtt a kávé, mert a manga a 145. fejezet körül volt, az anime pedig +100-at magába foglalt, így se anyag, se ideális megállási pontot nem láttam a bejelentésnél.
Ugrás a fórumra: |