Piccolo-nak mindenképp legalább egy olyan fat Buu szinten kellet, hogy legyen, különben még elugrálni sem tudott volna Frost elől, akármennyire legyengült. Fat Buu meg veri ssj2 Vegetát is, szóval Piccolo nyerne.
Ki nyerne csatában?
Freeza (DBSuper arany forma nélkül) vs Frost (Tű nélkül)
Frost. Mivel Frost a 3. alakjában olyan egyenlően küzdött alap Goku-val (ami erősebb is volt mint az fnf arcban), ehhez Freezának a 4. alakja kellet.
Gohan (cell saga) Vegita (buu saga)
Vegeta. Piccolo maga mondta, hogy még az akkori Gohan-nál is erősebb. Ugyan ezt mondta Vegeta is Goku-ra, akivel ugyebár egyenlőként harcolt.
goku5 A szorzók élnek, virulnak és működnek. Ha nem tetsztik lehet reklamárlni Akira bácsinak. Hogy a wikin meg mivan semmit nem számít, bármi amit mondok nem arra alapozom.
SSJ3 Mistick Gohan vs Goku SSJB
Igazából az erő amit Gohan a mystic-el előhozott már kb egy ssj3 volt. Mivel a "mystic" úgymond olyan erőssé teszi amilyen éppen lennie kéne, ha edzett volna (előhozza a potenciáját). Plusz ezt az erőt alap formában tudja elérni. Más szóval Gohan ha nem lustúlt volna az alatt a 7 év alatt akkor az ssj3-mat is elérte volna sőt, még erősebb is lett volna mint Goku (mivel ugye mystic-ben erősebb volt). Szóval ennek a ssj3+mystic-nek nem nagyon van értelme, mivel ha már ssj3-ba megy ét akkor az már nem mystic.
Vegeta SSJB vs Golden Frost
Ha úgy vesszük, hogy a 3. és a 4. forma között legalább kétszeres a különbség, akkor "golden" Frost úgyszint 2-szer erősebb lenne mint golden Freeza. És mivel golden Freeza és ssjb Vegeta/Goku kb egy szinten vannak ezért Frost simán nyerne. Főleg, hogy az a kétszeres amit írtam csak a minimum, a valóságban ennél jóval többnek kell lennie.
Igen de mondjuk ha Goku használná a 10x kaioken-t akkor még Golden Frost-ot is kiütné nem?
Cabba SSJ vs Mystic Gohan .
Egyesítve 2016.05.16 18:07:12:
Najó, nem jött válasz szóval én kell kiszámoljam
Leírom csak hogy ha a kezdők nézik akkor tudni fogják hogy hogy megy ez a matek dolog .
Gohan (Buu saga) : 0,5
Gohan SSJ2 : 50 SSJ3 : 200
Cabba : 4
Cabba SSJ : 200
(Elég jól megküzdött Vegitával .)
Egyértelműen Beerus az erősebb, szerintem ez nem is kérdés. De ha mindenképp kell valami érv, akkor ott van amit Whis mondott, hogy Goku és Vegeta együtt TALÁN még Beerus-t is le tudnák győzni. Ez akármennyire is igaz, szerintem már csak maga az, hogy ezt mondta bőven kizarja azt, hogy Goku (ssjb-ban) egymaga legyőzze Beerus-t.
Ugrás a fórumra: |