Nem szép dolog lepontozni minden érthetetlen kocka hozzászólást 
Duma topic 14
Főleg hogy ez a kocka arra költött egy rakat pénzt hogy tudjon dolgozni ahelyett, hogy mmo questeket írna : ((
Oké
https://scontent-...e=57EFB5F9
Valaki olvassa itt az elegemvan.blog.hu-t? Múltkor szüleim reggel azzal szórakoztatták magukat, hogy hangosna olvastak fel különböző cikkeket az oldalról. Onnan ismertem meg őket. Nekem tetszik, vannak nagyon jó szövegek. Most pl újra olvastam így az EB vége után, mit is írt májusban az EB-ről.
Igazán érdekes megközelítése az emberi léleknek, az élet értelmének és amúgy mindennek. A szöveg nyelvezete pedig zseniális. Fölvélem fedezni benne a neoklassszicista kortársművészet alapjait, továbbá a mélyreható társadalomkritikai elemzést és további szakszavakat, amiket most találtam a neten.
Mindannyian emberek vagyunk. Lélekkel és tele érzelmekkel. Reggel felkelünk és este lefekszünk, napközben pedig szopjuk a f.szt. Mindannyian ismerjük az érzést, amikor belerúgunk az asztal sarkába és k.rva anyázunk. Ezek vagyunk mi. Ezek emberi tulajdonságok. Ha akarjuk, ha nem, felb.sznak minket. Nonstop.
Mini, mi tegnap a márc 15-e téren olvasgattuk a múltéjjel.hu-t, annyira rohadt unalmas volt a meccs.
Itt is vannak jó sztorik.
Miért van az, hogy ha valaki felhozza hogy házassági szerződést szeretne, akkor rögtön a másik fél besértődik? Jó, most pont egy sorozat miatt kérdezem, de ez a való életben is hasonlóan szokott történni.
Szép a szerelem, jó a szerelem stb. de élünk most már egy olyan világban ahol a válás mindenapi dolog, az meg még ritkább hogy valakik együtt vannak 30 éve és még mindig szerelmesek egymásba, miért baj, ha valaki bebiztosítja magát? Nem kell bekövetkeznie a válásnak, ez csak egy biztosíték, hogy ha eldurvulnának a dolgok - feltételes mód még mindig - akkor van egy B terve mind a két félnek.
A Chuck 4. évadának végén van egy ilyen rész.
Én pl nem tudom mit szólnék hozzá ha Mrs. Capac a házasság előtt aláíratna velem egy ilyet. De mivel szinte kifogyhatatlan tőkével rendelkezek a marsi zsidó gyíkember háttérhatalom által kiszipojozott bankokból (amiről Ő nem fog tudni semmit) talán nem is izgatna annyira.
Látszik, hogy a nőknek csak a pénz számít, meg a fasz. Még szerencse, hogy a sok gender study mára lehetőséget ad arra, hogy ne azonosítsam magam velük.
Random dolog a Képregényekről Szabadon fb csoportból. És én még Hosszú Katinka kiadványát szidtam. (Felnőtt házas ember a lelkem nem pedig gyerek vagy troll.)
[img]http://kepfeltoltes.hu/160712/miafasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
| Ugrás a fórumra: |