Én még ennyit nem röhögtem DragonBall részen, mint most. Goku egy illemtelen tahó paraszt, de kétségtelenül megröhögtetett így reggel.
A rész fasza volt, és a következő előzeteséből kiderül, hogy nem rövidre tervezik a küzdelmet, ami jó.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Hátigen, én azt hittem, hogy legalább a felét már ebben a részben lezavarják, de annyit pofáztak,hogy éppen hogy elkezdték.
Buutól azért többet várok el, de ő nem is harcos, lehet h erős, de kb egy gyerek lelkével van megáldva.
Minden esetre a kövi résztől lesz itt igazán izgalmas, ha ennyi részesre akarják a kis harcot, akkor mennyi lesz a nagy harc? XD Minden esetre várom majd a csavart, hiszen marha gáz lenne ha a végén tényleg csak egy univerzum lenne az egész világon.
Goku tényleg egy tapló paraszt, de az a furcsa h nem volt ilyen, a Z-ben ezerszer felnőttesebb volt, és érettebb gondolkodású. Nem értem miért kellett belőle viccet csinálni. Persze meg lehet magyarázni h az a korosztály akinek csinálják ezt várja el, de aargh... Bosszantó
Marha jó volt Az már most tiszta,hogy ha Gokuék nyernek akkor visszakívánják a sárkánytól az elpusztított univerzumokat.
Remélem ezt a hozzászólásomat nem törlik.
A Zben állandó életveszély volt szinte,nyilván ott nem ökörködik. Zamasuéknál azért megmutatta,hogy tud más is lenni mint infantilis idióta.
Eddig nem volt bajom gokuval, de most nekem kicsit ellenszenves volt. Miatta fognak elpusztulni az univerzumok( oké, ugyis vissza lesz hozva mind de akkor is) de nagy ívben lesz#rja. Bár mivel a grand priest elmondta mindenki előtt, hogy goku miatt van a torna, már most 100% hogy szerzett pár ellenséget.
Amúgy remélem a kövi részben hallunk pár pusztitás istent beszélni.
Nagyon tetszik eddig az új arc. Dragon Ballos hangulatú, de mégis más.
Gohan viszont tényleg furán nézett ki a szemüveggel, remélem hamar megszabadul tőle. Nem a szemüvegeseket akarom elszólni, jómagam is az vagyok, csak szegénynek olyan béna szemüveget rajzolnak ,hogy rontja az összképet
Már tudtam a spoilerekből, de külön örülök, hogy ezt a 2 karaktert választotta Goku, tőlük még nem láttunk semmit a superből.
Az előzetes szerint akkor Buu harca 1 rész lesz kb és gondolom akkor a másik kettő is 1-1 rész. Ha ilyen kis harcokra ennyi időt fordítanak, akkor alig várom a nagyobb harcokat. Tényleg nem rövid arcnak nézünk elébe.
Goku most szerintem is egy kicsit túl gyerekes volt, pedig nem szokott zavarni, de ezenkívül semmi gondom nem volt a résszel.
Nem tudom én vagyok e az egyetlen, de alig várom Muten Roshi harcait. Az egyik kedvenc pillanatom az openingben amikor leveszi a szemüvegét
Én még mindig Gohan harcát várom, hogy megtudjuk most milyen szinten áll
De érzésre szerintem most elfogják verni elég rendesen és ez lesz neki az ébresztő, hogy a nagy tornára valami komoly edzést csináljon de ott már helyt fog állni.
Goku a játékszabályokról nem tehet,ő csak verekedni akart egy jót. Ráadásul Zeno játékból pusztít,szóval nem nagy kunszt+sárkánygömbök mindent megoldanak.
Goku tényleg más karakter lett,de emlékezzünk vissza hogy Buu sagában is leszarta,hogy miattuk feléled Buu,simán leállt verekedni Vegetáva,sőt még a Kaioshinre is kezet emelt,meg most nem ő a legerősebb,szinte elhanyagolható lett az ereje,ez lehet visszahozta a gyerekkori énjét.
Nagyon jó rész volt,nemvoltak erőletettek a viccek(mikor Champa meghallotta hogy szólítja Goku Zenot,az mindent vitt xD),a harcok is izgalmasnak ígérkeznek,de az az érzésem,hogy becsapós ez a trailer és köv héten fél epizód alatt lezavarják Buut,és jön Gohan.
A kutya addig tart,amíg Buu megunja,őt pár ütés nem igazán izzasztja meg,max ha minden alkalommal lyukat ütnének rajta,az öngyógyító ereje miatt nagyon veszélyes.
Jaeger:Nem hinném hogy Gohan itt kikapna,nem lesznek ezek olyan erős ellenfelek szerintem,láttuk pár résszel ezelőtt mikor összeakaszkodott Gokuval SSJ-ben,hogy igen csak feljött szintben Gokuhoz,ami azért már elég nagy erő,de azt eltudom képzelni,hogy az igazi torna előtt kap még egy ultimate buffot az öreg Kaiotól ismét.
Nagyon jó rész volt! Én próbálok elzárkózni a spoilerektől ennél az arc-nál, úgy hogy kellemes meglepetés volt hogy Gohan volt az aki vele ment most végül is erre a harcra Buu mellett. Tényleg teli volt a rész jobbnál jobb poénokkal, Champa meglepettsége, Buu megint kifeküdt, Gokut leütik Zeno mellől, meg ahogy Beerus elkezd fütyörészni amikor Mr. Satan felkapja a fejét rá .
Gohan dougi plusz szemüveg hát az is egy groteszk kép . Annyira nem tűnnek brutálnak ezek a 9-es harcosok, egyelőre azt mondom túlzás lenne ha Gohan kikapna, de ki tudja milyen képessége lesz valamelyiknek. Meg az is lehet hogy ő fog esetleg most először kiállni a kék farkas ellen, amit meg az openingben látunk Gokutól az majd a tornán mehet, esetleg egy kis payback.
Na ez remek rész volt, ebben a részben csak a Zen Bemutató Mérkőzés kezdődött el mivel a Jövőbeli Zeno nem látta az előző bajnokságot.
Ha ezt a remek színvonalat hozzák továbbra is akkor remek részeknek nézünk elébe.
Nem akarom mások művet és oldalát reklámozni,ezért kérném élőre a moderátort,hogy ne törölje a komentem,de muszáj megemlítenem,hogy a mostani történetszál kísértetiesen hasonlít arra a sztorira,amit 2 francia srác "Dragon Ball Multiverse " címen ad ki heti rendszerességgel,ez egy dojinshi ,és a sztorija egy az egyben ez,több dimenzió harcosai csapnak össze,a fődíj pedig egy kívánság a sárkánygömböktől!Talán olvasta Torijama Akira,és megtetszett neki az története?!Másnak nem tűnt fel ez a hasonlat?
Jó kis rész volt! Végre jönnek a harcok!
Jönnek a farkasok Jönnek a farkasok! Végre! Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle! Bár ha már Buu elkezd mosolyogni akkor biztos hogy csak jó jöhet!
Bár nekem valahogy voltak bajaim a rajzolással egyes jelenetekben de ez belefér.
Amúgy így közelről még jól is néz ki az a Kleopátrás halálisten.
A bohóc melletti tényleg ki a fene lehet? Mert hogy elvileg csak istenek és angyalok. Ő meg inkább harcos lehet jött megnézni az ellenfeleket. Amúgy hogy miért néz ki másképp a két képen miért nagyobb, az egyértelműen azért van mert még egy köpenyt visel ami jobban takar és miatta nagyobbnak látszik.
Ugrás a fórumra: |