Egyébként ennek az egésznek az lesz a vége, hogy a Goku megszólal a torna legvégén" Zencsen, ha elpusztítasz mindenkit, akkor nem fogjuk tudni megismételni a tornát".
Aztán majd a sárkány visszahoz mindenkit az életbe.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Teória idő (ezt vártam a legjobban )
Többször megállítva az openinget észrevettem, hogy "Deadshot" csapatának külön egyenruhája is van. Lehet hogy egy adott univerzum tagjai öltöztek így össze, de az jutott eszembe, hogy lehet ők nincsenek a tornára nevezők között, hanem ők lesznek akik bezavarnak a tornán és miattuk kell félbeszakítani.
Még tovább megyek, lehet ők Zenoh által elpusztított univerzumok túlélői, akik így akarnak bosszút állni rajta, mivel máshogy nem juthatnak a közelébe.
A másik ami eszembe jutott, hogy különböző univerzum tagjai álltak össze valamiért, hiszen ott az a macskaszerű lény, ami abból a fajból van mint Beerus meg Champa.
Tudom, hogy mindkét teória ilyen légből kapottnak tűnik, de szeretek ilyeneken gondolkodni.
forrás : https://www.youtu...HFB-NR34DM
Ezt csak azért nem tudom elképzelni,mert ha bekavarnak,és véleten rájuk ugrik az összes pusztítás isten,akkor nem sok marad belőlük,nem is beszélve Zeno(k)ról. XD
Max ha a fele vagy több pusztítás isten fellázadna,de amennyire félnek Beerusék Zenótól...el lehet e egyátalán pusztítani őt,kitudja.
Bár nem hülyeség,láthatnánk pár ütős pusztítás isten harcot.
laszlo222
Egy kis stílus sose árt...
Az egyszerű zöld xart, hívhatnánk gólemnek!
Ha valamiről nem tudjuk mi az, azért ne degradáljuk már!
A "szukára" már nem is mondok semmit..
shrek11
Nem tudom figyelted e. De a játék, amit a 2 Zeno nyomat unalmában, a valóságra is kihat.
Magarán pöccintésekkel intéznek el bolygókat, naprendszereket (esetleg galaxisokat)
Ha ez egyfajta erődemonstráció volt (Zamasu univerzum pusztítása mellett is) akor valymi kevés lesz bárki (akár együtt is) a 2 Omni King el szemben...
Vélemény.
Remélem, hogy ebben az ARC-ban is lesznek Epic jelenetek, mert még mindig a BLUE+KAOKEN a legkirályabb, muszáj volt megint meglesnem, ha már ennyit beszéltünk a szintlépésről.
Amúgy most jól hamar sikerült a magyar fordítást megcsinálni (Y)
Azzal egyet értek, hogy még ha a két Zeno is lenne az úgynevezett "főellenség" az arcban, mivel hát azért durván pusztítgatnak ők is, vajmi kevés esélye lenne ott bárkinek is ellene. Mondjuk én meg sem lepődnék, ha még bejönne valami Zenonál is nagyobb hatalom, aki a kis Zenchan seggére vág, hogy fiam higgadj le!! XD
Hát tényleg lehet hogy a győztes kap egy kívánságot az meg visszakíván mindent.
A másik nagy sansz hogy szolnak Zenonak ha elpusztít 11 univerzumot még unalmasabb lesz az élet. Nem lesz több ilyen univerzumok közötti harc szórakozás. És ha nem akar unatkozni ahogy eddig is tette akkor nem éri meg elpusztítani őket. Mennyen nézzen körül az univerzumokban és szórakozzon. Az inkább jobb és ezért nem éri meg elpusztítani őket, mert sok érdekeset rejtenek amivel tudnak szórakozni. És végül Hü-mög egyet és mennek szórakozni, játszani másokkal.
Picit pontatlan a 78. rész címe. A vesztes (esetleg a legrosszabul teljesítő) univerzumok pusztulnak el? Vagy mindenki aki kikap és így csak a döntő nyertese marad életben?
Akár melyiket nézzük, elág nagy a tét....
Bár maga a tona se lesz rendhagyó az eddigi feltételezések szerint, ki tudja milyen szabálykönyvet írnak.
xindrix
Miért kellene bárkinek a tornát megzavarni? Mióta Zeno felbukkant, nem egyszer várja mindenki ezt a mozzanatot.
Amit 1x elsütöttek, rövid időn belül nem követik el újra (remélhetőleg)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a Budokai-okat! *.* Színes a szereplőfelhozatal, érdekesek a technikák, szóval 100% izgalom! És behoznak egy rakás régi szereplőt is, szóval meglesz sokak öröme, köztük az enyém is!
Nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet elszpojlerezni a 10 szereplőt a hazai oldalról az openingben... Így az a rész már nem lesz izgalmas, ahol felkérik őket.
Hát nem tudom mit néztek,de kb black goku arcban voltak értelmes harcok, de előtte a "budokai " során kész vicc volt (na jó goku végső harca az tetszett)
de pl piccoló nyomorékoskodása a masankosanpoval baromság volt.
Szóval remélem a következő budokai jobb színvonalban lesz .
Szerintem nem feltétlen az előző Budokai-ra gondolt tehenhun. A sima Dragon Ball-ban például nagyon jók voltak a Budokai-ok. Az előzőből nem feltétlen kell kiindulni, mert a Zamasu arc-ban bebizonyították a készítők, hogy igenis tudják mire kíváncsiak a rajongók. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem lesznek idióta/komolytalan harcok, de szerintem bőven lehet számítani igényes összecsapásokra is.
Nekem tetszett Piccolo technikája is. Még a micimackó gumimaci figura is megmosolyogtatott. A budokaiok sose voltak azok végig komolyak. Sose felejtem pl az emberfarkast aki fel volt háborodva, hogy zseniális teknős felrobbantotta a holdat, aztán Krillin kopasz fejét használták holdnak, mikor hipnotizálták A Dragon Ball szériál sosem voltak híresek a komolyságról. Mindig mindenbe belevitték az idióta poénokat, amik színesebbé tették az egészet, bár a brutalitást én is hiányolom a Superből.
Na most néztem meg az új részt. A következő rész címében az lesz hogy a torna vesztesei elpusztulnak. De nem az univerzumuk. Szóval lehet csak a tornán jelenlévők halnak meg. Nem?
Ugrás a fórumra: |