Köszi a munkátokat. Rég élveztem ennyire egy animet
[Naruto-Kun Projekt] Jujutsu Kaisen anime
Először is, nagyon szépen köszönöm, hogy elhoztátok nekünk magyar fordítással ezt az animét
Azt a mindenit, micsoda egy évadzáró volt ez! Nekem személy szerint volt 1-2 rész ami jobban bejött, de eeezz, ez az évadzáró pazar volt. Hatalmas dicséret illeti a MAPPA-t
A zenék rettentően ütöttek, megint volt egy jó kis elborult jelenet Nobara módra és még az akció jelenetek is szépek voltak. Ha nagyon akarok kukacoskodni, akkor is csak néhány képkockába tudok belekötni.
Már most nagyon várom a továbbiakat a sztorikat, a jellemfejlődéseket, a harcokat mindent
Ha rohadt nagy mázlink lesz, talán egyszerre fog futni a Jujutsu, a Bleach és a Shingeki No Kyojin. Mekkora lene már, nagyon élném, az ideinél is erősebb szezon lenne, szó szerint maga lenne az otaku paradicsom
24. rész
Ezt bizony mocskosul odatették!
Szokás szerint azért "kellett bele" szemöldökráncolás részemről. Yuuji futása még belefér. Ellenben ahogy ugrás után nekicsapódik a korlátnak... Lábtörés minimum a landolásnál, és hiába erős gyerek, azért behorpasztotta a korlátot a 80 kilójával. Ó, de ez után jön az abszolút vicc: Figyeljétek a részt 10:20 után. Kimegy a korláton kívülre és valahogy a falon keresztül siklik, tesz egy ívet, majd méterekre repül a levegőben. Nem tudtam, hogy a Lebegés az átoktechnikája.
Kitől kapott Chousou két mokkát a szeme alá?
És ha már kérdések, miért gondolták úgy a Kamo klánnál, hogy jó ötlet az ifjú Noritoshinak ugyanazt a nevet adni, amit a leggonoszabb jujutsu sámán viselt? Az írásmód legalább különbözik.
Queen Bitch Nobara és a Fekete Villanás pazar lett. :]
Értem én az utolsó, anime eredeti jelenetet, ahol mutatni kellett a triót, de onnan kispórolhatták volna Nobara idegességét, főleg a részben lévő, Yuujival történő beszélgetése után.
És akkor film a 0. kötetről... 4 fejezetről van szó, így ha hosszabb lesz 1 óra 20 percnél a film, akkor feleslegesen pakolják tele anime eredeti dolgokkal, vagy elnyújtják. A 8. részben említett terrortámadásról fog részben szólni. Egy Toudou cameónak örülnék, mert a mangában nem látjuk. Remélem az "idei tél" tényleg decembert jelent, és akkor 2022 nyarán vagy őszén érkezhet a következő évad.
Gojou képes teleportálni, így nála bele lehet magyarázni. Yuujinál már nem. Ez a "Megumi átrepül néhány épületen shikigami pajzs nélkül" eset más kivitelben. ^^"
Yuuji-nak volt egy két érdekes ilyen jelenete az biztos, bár az animében általában ráfogják, hogy Ő Sukuna gazdateste így jobb mint egy sima ember.
Köszönöm az egész évados munkát joshx05-nak, KaukazusiGyikember-nek, Tomello-nak illetve Tapion-sama és Rakfely-nel
Jó persze, mikor épp néztem a jelenetet valszeg elég fura arcot vágtam én is, mert nem nagyon értettem, hogy ezt meg hogyan
Viszont rengeteg animében vannak sokkal-sokkal nagyobb butaságok, mint ez a jelenet. Átszúrjak az egész testét, 20 liter vért veszít, meg még egyszer ennyit felköhög a főhős stb., de mintha mi sem történt volna harcol tovább. Nem védeni akarom a Jujutsut és Isten ments, hogy kötekedjek, vagy megsértselek titeket, mert nem ezt akarom. Csak szerintem ez a konkrét jelenet még elmegy szódával^^
Ugrás a fórumra: |