Mi volt a Gojou dolog? Én lemaradtam kicsit róla.
Meg jól értettem, hogy Sukuna következő fejezettől kezdve megint képes lesz magát meggyógyítani szóval szarban lesz mindenki.
Jujutsu Kaisen manga
255. fejezet
Miguel Átoktechnikája a "Hakuna Matata".
A flegma Sukuna ellen nem voltak annyira rosszak Larue-vel. De ez a királyság is tiszavirág életűnek látszik...
Keserű méz ez a magyarázat Gojou levágására, és túl későn is jött.
Tehát Sukuna egy egyszeri, meglepetésszerű támadás érdekében kötött egy szerződést, ahol semmiféle előjel és feltétel nélkül ráküldhette az aduász vágását Gojou-ra. (Papíron Gojou ezért nem tudott reagálni, kitérni, no nem mintha láttunk volna bármit is belőle, valamint szerintem akkor is a szemeivel látni kellett volna valami fluktuációt Sukuna átokerő kibocsátását illetően, hogy ne csak egy helyben álljon.) Cserébe a csodavágásának bevetése minden azt követő alkalommal feltételekhez lett kötve. Szüksége van a specifikus kézjelre, amivel a Birodalmát is kiterjeszti, vezényszavakra, és a kezét is a célpont felé kell irányítania. Hiányzó vagy semlegesített karokkal értelemszerűen nem tudja bevetni a technikát.
A mondat nem fejeződik be a fejezet végén, de nyilván Sukuna is profitálni fog valahogy a Fekete Villanásból átokerő visszanyerés vagy fordított átoktechnika használat tekintetében.
Az utolsó mondat alapján én arra tippelek hogy visszatér a birodalma. Egyrészt logikus lenne mert kaptunk már rá utalást hogy csak idő kérdése és használni tudja újra, másrészt Miguel is csak azért van itt mert nem képes előhívni, szóval elég biztos hogy azzal fogja megölni majd
Egyébként van még mellékkarakter aki be tud ugrani? Nekem konkrétan már csak Nobara meg Todo jut eszembe, aztán tényleg kifogytunk teljesen
A drága Uro még beugorhat. Bár ő már Megumi-Sukuna sétájánál összeszarta magát, illetve Yuután keresztül már használva lett az átoktechnikája. Charles, a mangaka szintén jöhetne, de azt hiszem, hogy az ő átoktechnikáját is használta Yuuta. Ki marad... Gakuganji papa? xD
Mi történt nagy itt a csend? Nem tetszik, hogy a főhős megkapta a power-upot?
Éreztem én, hogy Yuuji és a tesó visszatérnek harcolni. Maki a meglepő, hogyan élte túl.
Úgy nézz ki Sukuna és Yuuji az egyetlen aki képes a fekete villanást akkor használni amikor szeretnék.
Sőt talán Yuuji a legerősebb fekete villanás használó?
És a fejezet végén ettől cliffhangeresebb nem volt még soha Mit jelent az, hogy "felébredt"?
Én baromira remélem hogy Sukunának semmi baja nem lesz Yuuji black flashétől. Ha Sukunáét mindenki képes kitankolni akkor az övé se sebezzen
Egyébként jó fejezet volt, szépen volt megrajzolva (Gojo most nézett ki kis túlzással a legértelmesebben mióta visszajött) a harc is adta. Yuuji megint használta a képességét, tök jó, de végre azt is megtudhatnánk mi van a kezeivel.
Kíváncsi leszek mi lesz ez a power up, remélem nem az hogy akkor használhat black flasht amikor akar.
256. fejezet
Kifejezetten jó fejezet volt.
Annak ellenére is, hogy az előző fejezet végén lévő mondat nem lett befejezve.
Gojou feltűnően sokat kommentál mostanság. Semmi garancia rá, hogy tényleg visszahozza őt Akutami-sensei, de nekem úgy érződik, hogy némileg megbánta a kiírását, és most ezekkel az interjúkkal próbálja meg szerepeltetni.
Tetszett a csapatmunka, azon pedig jót nevettem, hogy Yuujinak és Chousou-nak fingja nincs róla, hogy Miguel és Larue kicsoda. Azért Larue "szívcsöcsbimbói" csak kapóra jött nekik.
Yuujinak már igazán kijárna egy részsiker legalább. Ha Sukuna ezt a szexi Fekete Villanást is lehozza egy mosollyal, különösebb sérülés nélkül, akkor tényleg valamiféle gigantikus, seggből előrántott dologgal fogják csak tudni legyőzni.
Sukunát sem kell félteni, ha plot armorról van szó, ezért vagyok egyre szkeptikusabb, amikor bevisznek neki egy látszólag nagy csapást.
----------
257. fejezet
Nos, a gigantikus Fekete Villanás semmit sem ért. Semmi baj. Yuuji megspékelte 7 extra lökettel, és immáron 8-nál tart zsinórban, ha nem számoltam el.
Na, de a nagy felfedés... Akutami-sensei már megint olyan mellékinformációként tálalta az egészet. Pedig igenis nagy dologról van szó.
Nem elég, hogy Yuuji az Kenjaku "kreálmánya". Nem elég, hogy ő és Chousou "testvérek." Kiderült, hogy Sukunának volt egy ikertestvére az anyja méhében, akit felzabált, Yuuji apja pedig annak az ikertestvérnek a reinkarnációja volt, az ikertestvér lelke pedig Kenjakuhoz került. És láss csodát, Yuuji használni kezdte Sukuna vágásait, ami alapból lehet, hogy az ikertestvérnek volt az átoktechnikája, és nem Sukunáé. A tüzes nyíl is lassacskán megmagyarázásra kerülhet.
Inónak is sikerült hozzátennie a harchoz, még ha hamar ki is fújt. Azonban Sukuna utoljára a végső Bíbornál fosta ennyire össze magát, szóval bármennyire is hihetetlen, most nagyon úgy tűnik, hogy sarokba szorult.
Yuuji megörökölte Sukuna legerősebb képességét...a plot armort
Akkora meglepetésnek nem mondanám a dolgot, Sukuna ikertestvére szvsz elég egyértelmű volt, a többi dologra pedig kaptunk utalást, de így egybe bedobva eléggé mellément a dolog szerintem. Továbbra is tartom hogy kár volt Gojoval kezdeni, rettentő olcsó húzás hogy a főszereplő oldja meg a végén a dolgokat egy szinte semmiből előhúzott powerup segítségével. Sukuna nem tudom mit izgul, hát eddig se adott bele mindent nem? Tegye oda magát aztán senkinek nem kéne hogy esélye legyen ellene
257-es fejezet:
Kiderült, hogy Sukuna legnagyobb riválása az nem más mint Yuuji
Ment a fejezet során az adok kapok, de tényleg úgy tűnik mintha a fekete villanások kb nem érnének semmit.
Bastian jól mondta Sukuna már izzad azért. Szóval én nem hiszem a fejezet vége alapján, hogy visszafogná magát. Yuujitől jelenleg kicsit megijedt.
Tudjátok miről felejtkezett el Akutami-sensei?
Megumi? Hol vagy Megumi? Nagyon el lett felejtve a dolog, hogy akkor vele mi lesz.
Szerintem nem lett elfelejtve Megumi, de azt nem tudom, hogy mit mondhatna Yuuji vagy bárki más neki, hogy ne akarjon végezni magával. Mert legutóbb itt akadtak el a dolgok.
A másik kérdés számomra az, hogy akkor Sukunának nincs is már szüksége Megumi testére? Tehát azzal, hogy Sukuna felvette a régi alakját, azzal effektíve nem szorul már arra, hogy más legyen a tárolója? Mert ebben az esetben Megumit "ki is köpheti" a sok Fekete Villanást követően, a Talk no Jutsu-t pedig majd megoldják majd azt követően. Ebben az esetben egyébként Sukuna papíron erősebbé válna, mert amikor megszállta Megumi testét, akkor említette, hogy Megumi korlátozza az átokerő kibocsátását, amitől a technikái gyengébbek Megumi barátai ellen.
----------
258. fejezet
Sukuna igencsak elkezdte spammelni ezeket a szerződéseket. A csodavágásánál szerintem még volt értelme, de a Birodalma esetében észszerűtlen lépésnek tartom. Kibírták a 99 másodpercet egy olyan vesztességgel, amit ha jól látom, akkor Yuuji be is gyógyított. Feleslegesen pazarolta ezt el.
Mekkora troll már, hogy Ui Ui technikája volt a lélekcserélés.
És most van az a pont, ahol nem egyértelmű számomra a megfogalmazás. Beleszámít vajon a visszacserélés is a 2 cserébe személyenként egy hónapban, vagy Ui Ui arra utal, hogy Kusakabén kívül Yuujinak volt még egy edzőpartnere, akitől elsajátított valamit, de még nem tudunk róla, hogy mit, és majd borzasztóan kapóra fog jönni egy döntő pillanatban?
Végre valahára Sukuna megidézte a tüzes nyilat. És most a technika teljes neve sem lett cenzúrázva egy fekete kockával. A név alapján a "Sukuna egy szakács/séf" irányzat, a "konyhaművészet" irányzat irgalmatlanul erőssé vált. Gyújts be a tüzet, papa, sütni fogunk!
Golden Week szünet következik. Ha lesz szivárgás, akkor pedig az azt következő héten.
Tehát jól értem, hogy Yuuji azzal, hogy cserélt Kusakabével megtanulta az egyszerű birodalmat meg az RCT-t?
Ahhoz képest, hogy Yuuji nem tudott semmi technikát az elmúlt időszakban nagyon sokat fejlődött.
Nekem is űgy fest, hogy Yuujinak lesz még egy technikája, amivel legyőzheti Sukunát.
Kusakabénak köszönhető az Egyszerűsített Birodalom. A fordított átoktechnika pedig annak, hogy Yuuji bezabálta a tesóit, és vérmanipulátorként könnyebben áthidalhatja az elsütéssel járó akadályokat.
És igen, megkapta a szeretetcsomagot az utolsó történetszálra.
----------
259. fejezet
Várható volt, hogy a tüzes nyíl ki fog nyírni valakit, de miért pont Chousou-t?! Ne már! Őt nagyon is bírtam, és ezzel Yuki áldozata is kárba veszett.
Miért nem lehetett Maki az áldozat?! Miért?!
Ha jól értem, akkor Yuuji másik partnere Yuuta volt? Ha igen, akkor vajon a másolást elsajátíthatta tőle?
Elvesztettük az egyik bátyót, de megjött a másik. Pont, amikor a legnagyobb szükség volt rá. Leszámítva, hogy Chousou-t és Yuuji-t nem tudta kiszedni. Csak ne vesszen oda Toudou is!
A narrátor szerint Sukuna képtelen volt a nyíl használatára Gojou ellen, illetve ezzel kijátszotta az összes technikáját, plusz A Birodalma miatt az átoktechnikáját is nehezére esik majd használni. Óriási öngólnak érzem a rengeteg szerződés közepette, hogy még van képe megjelenni Yuuji és Toudou előtt. Olyan mintha full kretént tolna ezzel.
Egyébként ezzel a felfedéssel tényleg közelebb állunk a Kárörvendő Konyhához, mint a Szentélyhez. Győzött a Crunchyroll.
Ó, és Uraume betolta a Gojou-féle "Nah, I'd win" arckifejezést. Megerősítést nyert, hogy Akutami-sensei tisztában van a Lobotomy Kaisen mémekkel. És ezzel valószínűleg azt is üzeni az olvasóknak, hogy Sukuna (és Uraume) veszíteni fog.
Ugrás a fórumra: |