Jó fejezetek voltak, de azért jó hogy kettő is jött, eléggé részletesek lehettek. Az nekem végül nem jött le mi lenne Mavis terve, ezzel csak én vagyok így?
Elég pofásan néz ki a Fairy Heart mikor aktiválva van, keménynek is tűnik ahogy Natsu végső csapásából mindent visszaállított. Na Natsu is kapott egy súlyos sebet ( nem feltétlenül halálos), END lehet hogy előjön, és kíváncsi vagyok Lucyék mit fognak tenni ha az elkezdődik. Pár kérdés meg lett válaszolva, pár meg még továbbra is nyitott marad, de remélem a mai dupla fejezet nem azt jelenti hogy jövőhéten nem lesz.
Na Zeref nekem most totál katyvasz Bár nem szólok hozzá aktívan a témákhoz, követem őket, és többen mondtátok is h Zeref nem feltétlenül gonosz. Ez a terve is azért van mert azt hiszi a múltban mégis megtudja állítani Acnologiát, csak ugye akkor a történelem kicsit megváltozna. Nem tudom hova tenni.
A színes borítóképek is tök jók az elején, tudom nem romantikus anime, de ha esetleg ennek a nagy harcnak vége (ami szintén érdekel) remélem ezekkel is kezd majd valamit Mashima, eddig se szorultak háttérbe.
Bocsi a hosszú hsz-ért, rég írtam már Fairy Tail-el kapcsolatban .