Köszönöm az újabb fordítást!
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Nagyon köszi az új epizódot! Egy picit húzták megint az időt Ryuu visszaemlékezéseivel, de egyébként nem volt rossz rész.
Egyesítve 2023.02.11 19:13:29:
Köszi ezt a részt is, már reménykedtem, hogy a sellő lányka is előbukkan, de hát ő nagyon félénk
Köszönet a fordításért!
Hogy teljes legyen a történet újra megnéztem az előző 3 évadot is. Így még jobban átjön, hogy milyen nagy bajban is voltak/vannak.
Örülök, hogy 22 részes az évad mert ezt 12-be belezsúfolni nem lett volna jó senkinek sem. De remélem, hogy nem kerülnek túl közel a novellához mert nagyon sajnálnám, ha hosszú évekre szünetre menne, vagy kapnánk valami értelmetlen Fillert.
Arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy Bell hogy jön ki-ebből. Mert bár már javulni látszik a helyzet, de az a szörny még mindig rájuk vadászik...
Jelenlegi állapotában Bell meg nem ellenfél neki. De ha teljesen gyógyult lenne akkor sem biztos.
Kérdés mikor fejlődik az azonnal hat rá vagy csak a statiszták frissítése után? Mert itt érzek egy kis ellentmondást. Az 1. évadban azért frissíti Hestia az adatait, hogy harcba tudjon szállni a Gorillával, de a röpködő halak elleni csata után viszont sokkal erősebb és gyorsabb lett.
Szerk: Remélem ha kijönnek a kazamatából akkor Láthatjuk Bell statisztikáit (akár frissítés előtt és után is)
Köszönet a Fordításért!
Bell egész ügyesen alkalmazkodik a mély szintekhez. Remélem tényleg láthatjuk majd az adatait (vélhetően évad utolsó részében)
Valamiért engem mindig érdekelt karakterek ereje és a fejlődésük. (Meg érdekel az is, hogy hol tart a Danmachi Wiki-ben leírt adatokhoz képest )
[A Dragon Ball-ban is szerettem, hogy követve volt, hogy mekkora Ki-jük (legalábbis egy darabig) még akkor is, ha az erő szintekben olyan ugrások voltak ami minden logikát nélkülöz.]
Ugrás a fórumra: |