Szerintem Kawaki fogja megölni a 3. Otsukit igy az anime alapján 😅
Boruto manga
goku csak átpörgetted az oldalakat, vagy el is olvastad?
Azért következtetésektől többet is megtudtunk, konkrétan, hogy Kawaki teste is egy kísérletezés során jött létre. Maga a test egy tudományos eszköz, ami olyan szinten van amit Katasuke alig hisz el. Arról beszélnek, hogy korábban ember volt, akit átváltoztattak valamivé. Na meg Mitsuki elszólása is odavágott azért.
Na igen, ez már tényleg egy ütősebb rész volt, sok új érdekes információval, végre kezd alakulni a történet, erre vártam már mióta!
Vicces, hogy Mitsuki milyen könnyen elmondja a dolgokat a kilétéről, kicsit néha nem tudom mi a titok meg mi nem, fura, de ezt bírom a karakterében a legjobban. Na de ezt a Kawakit egyenlőre nem tudom hova tenni, furcsa és eddigiekben túlmisztifikált, ugyanakkor "ismerős" képességekkel rendelkező szereplő, de ebben a részben megtudtuk, hogy kb mindent képvisel ami új az eredeti Naruto story-hoz képest, egyenlőre nem túl szimpatikus, de majd kiderül mit hoznak ki belőle.
Egy dolgot engedjetek meg a rajzolással kapcsolatban megjegyeznem, mind a mellett, hogy drámaian javult a kezdetekhez képest a manga kinézete, egy olyan dolgot vettem észre, hogy az újonnan behozott karakterek rajzlása valamiért sokkal szebb, részletgazdagabb, mint az eredeti karaktereké (gondolok itt pl saradara-aki kicsit se hasonlít jelenleg a mangában a szüleire-vagy borutora -akiről mindig egy kis béka jut az eszembe, bár ez lehet nem véletlen XD -), ami lehet csak nekem furcsa, de kíváncsi vagyok a véleményetekre azért (és ne értsetek félre, nem azt mondom hogy rossz a rajzolás, mert már tényleg rengeteget alakult, csak valahogy pont a főszereplők kinézete olyan kevésbé kidolgozott)
Mindazon által várom a következő részt és sajnálom, hogy ilyen ritkán jelenik meg, olyan vontatottá válik így az egyébként egyre izgalmasabb story.
Én is azt mondom mint Derex. Ha ők is kezdettől jelen lettek volna akkor nekik is pocsék lett volna a megrajzolásuk. De ők már a későbbi jobb javult résznél jöttek be.
Amúgy tegyük hozzá van benne valami hogy a főszereplők kinézete miért ilyen!? Javultak, de mondjuk az animéhez fel sem ér. Igaz animét mangával nagyon ne hasonlítsuk.
Mitsuki meg azért ilyen mert lényegében a társai semmit nem tudnak róla, és nem is kérdeznek róla semmit. Így ha bedob valamit mindig jön a meglepődés és csodálkozás.
Kawaki karakteréről meg már az elejétől fogva tudjuk, hogy a "rossz" oldalt támogatója.
Lehet nem fogalmaztam újfent teljesen jól, elnézést érte.
Természetesen én is láttam a manga legelején kawaki-t, aki mint ellenség tűnt fel, de én itt a jelenlegi karakterére gondolok, ez ami most van nem túl szimpatikus, és kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a történet során, hiszen azért a Naruto sorozatban láthattunk elég pálfordulást ahhoz, hogy itt is várható legyen valami hasonló (gondoljunk csak pl sasuke-ra). Szóval erre gondoltam az alatt, hogy kíváncsi vagyok mit hoznak ki a karakteréből, mivel a manga legelején látott jelenet egy pár évvel azért később játszódik a jelennél.
A rajzolásnál pedig nem a referenciára gondoltam, jelenleg szó szerint úgy értem, hogy nem néznek ki jól a főszereplők, nem helyesek, nem vonzóak (vagy hogy is fogalmazzak) az újonnan behozott, és jó néhány régi karakterekhez képest. Másfelől viszont igenis, a részletgazdagságot azt hiányolom a főszereplőknél, ez pedig nem referencia, meg hasonlítgatás alapja, de remélem szépen fokozatosan ez is kialakul majd.
elég sablonos lenne ha megint Sasuke életét mutatnék be Kawaki személyében, hogy most ideiglenesen "beköltözik" Konohába, minden szép és happy majd biztos megint történik valami, rájön, hogy Boruto erősebb, le akarja győzni s máris az anime első részében vagyunk, ahol mindenki halott valszeg, csak ők harcolnak. XD
Remélem valami mást találnak ki neki ezek után. Esetleg ha nem is lesznek puszi pajtások, megegyezhetnének hogy egyenlőre egy oldalon állnak, de ő nem marad Konohába, vagy nem hajlandó barátkozni csak elviselni egymást.
A rajzolás sokkal jobb, mint az első fejezet, de tényleg érdekes a rajzolása a fő karaktereknek.
Ugrás a fórumra: |