A manga szerzőknél gyakori amugy ez a stresz dolog? A kiadónak és a rajongóknak megfelelni mondjuk nem könnyű, de én azért csinálnám ezt mert szeretem csinálni.
UQ-Holder! manga
Akamatsu-sensei már nem mai róka. 50 éves, és mintha azért került volna sor a magazinváltásra, mert nem bírta már a heti munkát. Nem biztos, hogy jól emlékszem a számokra, de talán 23 éve dolgozott mangakaként, amikor a Holder havira váltott. Mindenképpen szép teljesítmény.
bakod írta:
de amikor Touta feljebb kapcsol és minden ruha elszakad abban a helyzetben.. hát az már egy kicsit más besorolású animében lehetne csak látni
2019-től számítva, Akamatsu-sensei olyan 2-3 év alatt igyekszik befejezni a mangát, mivel a stressz egyre inkább megviseli az egészségét.
Van benne valami.
Visszatértek az alulöltözött 12 éves kislányok is, ha valaki már nagyon hiányolta volna őket.
egyben egyelőre még én se találtam meg csak kibeszélőket meg rawt.
De már herótom van a sok lolizásból szóval valszeg nem a kedvenc részem lesz de komolyan kezd kínos lenni ez az egész hogy mindenki ezekre izgul. elismerem hogy tud aranyos lenni mint LÁNY - Yui ~ SAO.
Megnéztem néhány mangaolvasót, de még most se látom sehol. Pár hónapja 9-e körül jött ki angolul, de a 154. fejezet nem jött ki időben, csak több mint 1 héttel később és ugyanez volt a 155-el és a mostanival is. Persze lehetne mondani, hogy az ingyenélők ne panaszkodjanak, de a Crunchyroll fizetős tagjai se kapják meg időben a fejezeteket és panaszkodnak is miatta ahogy kell.
https://anime.ast...r-you.html
Ha valaki nagyon türelmetlen, akkor megveheti máshol a fejezetet, vagy meg lehet várni, hogy valaki felrakja 4chan-ra. Az élményen szerintem nem ront.
Itt van a 157-es fejezet
https://www.manga...holder/157
Elég sok minden történik benne szóval kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá
Ez a sietség azért látszott a fejezeten hogy be akarja fejezni már. Sajnos, de ez a kommentemen is érződni fog hogy bizopny kicsit morcos vagyok emiatt. Kár hogy animében sem reménykedhetek hacsak egy teljes reboot nem lesz... bár nekem a tokyo ghoulnál se tetszett egyik változat sem.
elég gyors timeskip volt és itt is volt Fate.
Azt kell mondjam hogy Touta rengeteget fejlődött és kreatívan használta az erejét. mondjuk a start elég furcsa de ha belelendül akkor eléggé hadsereg érzetet kelt. De erősebb és taktikásabb lett ami tetszik.
Értettem az univerzum adja a hallhatatlanságom dolgot, csak azt nem hogy miért gondolja Fate úgy hogy csak utazgatni kéne mindig, ha ez a naprendszer is max 200 évet bírna ki. azt se értem miért gondolja hogy alapból mindenki addig akarna élni, mégha azt egészségesen és tevékenyen is töltheti.
És valóban mos azért egy felnőttesebb karaktert látunk. ami nem lenne baj, csak mindezt 3 hónap alatt és egy timeskippel amiből lehet semmit se fogunk megtudni... még ha meg is tudnánk, a 3 hónap akkor is kevés.
Na ez így a végére meglepett és nem feltétlenül az hogy Fate milyen sorsra jutott, hanem hogy őt a UQ Holder tagjaként mutatta be.
Ez a fejezet már jobban tetszett, mint az előző.
A klónokat viszont nem értem hogy tudta létrehozni.
Nem emlékszem már, Fatenek van valami regenerációs képessége vagy kampec lesz neki itt? Mondjuk az érdekes lenne, ha a naprendszer egyik legerősebb mágusát csak így kicsinálná az egyik Holder tag.
Visszatért néhány régi arc, meg egy kard is. A vak kardforgatóékat egy kicsit azért hiányoltam. Touta elég tápos lett, de szerintem Fate visszafogta magát. Meg se próbálta kővé változtatni.
Itt csak nem Toutát akarta fává változtatni?
Fate elvileg egy báb amit Ialda készített, szóval kétlem, hogy ilyen egyszerű lenne megölni.
https://manganelo...hapter_156
ez az új rész, csupán el van számozva az oldalon...
őszintén szólva ez megint csak bohóckodás volt, de most már mindenkivel van Pactioja... ami weird de ez van
bakod írta:
https://manganelo...hapter_156
ez az új rész, csupán el van számozva az oldalon...
őszintén szólva ez megint csak bohóckodás volt, de most már mindenkivel van Pactioja... ami weird de ez van
Ugrás a fórumra: |