Köszi, ez jó kis fejezet volt. Tetszett az a kis földvilági kitekintés. Úgy tűnik, Selene nem lesz kis falat.
Fairy Tail manga
Köszi a 83. fejezetet is! Lucynak jól meggyűlt a baja ezzel a "Miminellával"... de mióta bírja így az ütéseket, hogy sziklának csapják, és még képes harcolni?
Az most nem jött át teljesen, Mimi mért nem tudott elmenekülni az Urano Metria elől. Esetleg a sok víz miatt, amit elnyelt?
Ez az 'állva elájult' dolog, úgy látszik, visszatérő shounen motívum
Nemcsak te. Az az igazság, hogy Mashimát nem igazán érdekli már ez a folytatás, ahogy nekem tűnik, - hétről-hétre egyre gyengébb és unalmasabb az egész - ,ezért is csak minden második héten jelenik meg, mert az Edens Zero a priorítása most, ami 15+ év Fairy Tail írás és rajzolás után érthető. Szerintem jobb lett volna, ha a történet írását is Uedára, vagy valaki másra hagyják, akkor lenne heti fejezet, és egy összetettebb történet, izgalmasabb és minőségibb fejezetekkel. Mashima is ezt tervezte, hogy mindenestül valakinek átadja a 100 éves küldetést, de a szerkesztők szerették volna, hogy legalább az írást vállalja be Mashima.
Apropó Edens Zero, a minőségen látszik, hogy Mashima erre a mangájára fókuszál és tervez előre is, nem úgy, mint a FT esetében. Nekem személy szerint jobban bejön az a műve, mint a FT egésze. Eddig legalábbis.
Sziaszrtok
Abszolút nem akarok sürgetni senkit csak érdeklődnék a Fairy Tail 100 éves küldetés manga irányában. Várható e még a mangának a fordítása? Vagy esetleg már nem tervezitek tovább fordítani a művet?
Válaszotokat és az eddigi rendkívül színvonalas munkáitokat előre is köszönöm!
Ugrás a fórumra: |