koszonom az új fejezetet
Fairy Tail manga
Köszi a munkátokat! Ez az erőszint rendszer elég zavaros. Erza és Natsu, akik elég erősnek mondhatóak, le lettek vágva, mint a hétvégi malac, egyetlen vágással. Mármint értem, hogy kellenek erősebb ellenfelek, meg meglepte őket a támadás, de azért egy sima vágásal... Kíváncsi vagyok, hogy fognak fejlődni, mert így elég béna lenne, ha felépülnek és hírtelen ledarálnak mindenkit.
Óh, szerintem már régen fölösleges nézni ilyen dolgokat sajnos. Kezdhetnénk onnan is, hogy hogy verték le Acnologiát meg Zereféket, meg hogy honnan jöttek ezek a random marha erős karakterek, mint az öt sárkányisten (bár maga az öt sárkányisten koncepciója szerintem még érdekes alapból egy spin-offnak, meg a karakterek sem rosszak, kár, hogy teljesen randomok), meg a Diabolos, de hát ez van.
Ettől függetlenül, ez a Suzaku messze a spin-off eddigi legérdekesebb karaktere meg fejleménye, kíváncsi vagyok, hogy mit akar vele a mangaka. Bár valószínűleg a végén úgyis valahogy random Natsuék fogják leverni Selenét xD De Suzaku karaktere attól még lehetne egy érdekes adaléka a sztorinak, végre egy kis vérfrissítés a szokásos csapattól meg az unalomig ismételt random ellenségektől. Eddig mindenesetre mind a dizájnja, mind a személyisége menő és érdekes.
Na majd meglátjuk.
Szerk.: És persze köszi a fordítást srácok!
Ugrás a fórumra: |