boakris
Miután Zeno bejelentette anno igényét egy nagyobb volumenű tornára, Beerus mondta, hogy a többi univerzum istene jóval kegyetlenebb mint ő maga vagy Champa.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Köszi a fordítást! Jó tudni ilyeneket.
De most komolyan olyat hogy Goku és Vegita mellet (akik az univerzum legerősebb harcosai) pont Krilin megy velük edző meccsre? Akkor már inkább Gokuékat kellene otthon hagyni és beetetni hogy az ilyen Krilinfélék a legerősebbek.
Azon túl, hogy alapvetően is örülök a gyengébb Z harcosok jelentősebb szerepének, kezd idegesítő lenni a folytonos degradálás és hiszti miattuk...
Rohadt unalmas lenne ha folyton minden az elitkörül forogna.
Vagy van akinek ennyire szűk az ingerküszöbe, e felfogásban végignézni még 200 epizódot?
A régi Z harcosokkal nincs semmi bajom, és tényleg jó látni őket. Viszont akkor sincsenek sehol erőben Gokuékkal. És tényleg lehet ilyen kiesősben hogy tovább jut egy gyengébb mint egy erős na de meddig? Azért akárhogy is nézzük semmi esélyük a Krilin még a Piccoló erőszintűeknek sem Gokuékbeli erővel szemben. Szóval miért is kellenek oda? Szerintem időhúzásnak, szórakozásnak, hogy megismerjük a lehetséges erős ellenfeleket.
Ezt nem a Z harcosok lehúzására írtam, csak a realitás kedvéért.
Igaz ha a realitást nézzük akkor elég lenne tényleg minden Univerzum kiállítana 2-3 harcost és kész. Ha csak a harc kimenetelére menne ki.
Edző meccsen meg szerintem nem kellene bevetni a 2 legerősebb harcost, megmutatva milyen erősek is az aduászaink, mire képesek. És megint csak nem lenézve de erő felmérésnek és edzésnek inkább a Krin meg Piccoló szintűeket kellene elvinni harcolni Gokuék meg csak nézhetnék mit tud az ellenfél és arra felkészülni. De ez megint csak taktika kedvéért írom.
De a realitás és a taktika azt diktálná. Bár ez nem feltétlenül erről szól. Ezért is indulnak a Z harcosok.
Én sem értem egyébként, hogy mi a panasz tárgya. Annak fényében meg pláne nem, hogy azt se tudjuk, hogy a többi univerzum milyen emberekkel áll majd elő. Mert biztos, hogy nem csak ilyen Vegita meg Hit szintű emberkék lesznek. Akad majd szép számmal többieknek való ellenfél is, erre mérget vennék. Mondjuk azt sajnálom, hogy a kölykök megint kimaradtak. Persze, jó a régieket látni, de ők meg túlságosan is hanyagolva vannak.
Lehet, hogy Teknős nem magától megy, hanem hívják. -Vagy jössz harcolni, vagy kizárunk a versenyből, ergó robbansz az egésszel.
Amióta Gokut meglőtte egy semmire kellő nem is harcos Sorbet, azóta tök mindegy, hogy ki kivel harcol, így akár Teknősnek is simán lehet esélye! Amúgy a kame-hame az ő teknikája, ami elég nagy erővel bírhat, ha Gokuék folyton használják. Úgyhogy nem kéne lenézni az öreget!
Én tényleg a gyerekeket bánom, hogy nem fognak harcolni. Ők lennének már a következő generáció akiknek védeniük kell a földet. Erről szólt volna a Buu saga eleje is. Jó lesz látni a többieket is mit tudnak, meg biztos azért is mennek, mert nekik is lesz ellenfelük, viszont épp ésszel győzelmi esélyük az nincs. De Biztos is azért mennek, hogy jól szórakozzon Zenó ezért lesz ilyen sok harcos és harc.
Amúgy a Kame - hame csak egy technika. Nem maga erős hanem hogy mennyi erőt használnak fel benne.
De amúgy én is kíváncsian várom a harcot biztos jó lesz! Látni ismét a régi nagyokat akcióban, meg megtudni mit fejlődtek az elmúlt évek alatt amíg nem mutatták őket.
Újabb képek az openingből :
Ahogy főleg az utolsó képen Gohan koncentrál, szinte biztos, hogy képes lesz az Ultimate szintre. Mivel az jelenti a teljes erejét, Frieza ellen is utalt rá, hogy nem képes most használni, de a Piccolo edzéseknek hála visszatérhetett az ereje.
Ugrás a fórumra: |