Jut eszembe, nagyon remélem hogy még véletlen se lépik meg nő lssj god formba változását...
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
laszlo222: Azért mert a filler bohóckodó részekben meg Goku ellen Gohan csak SSJ1-et mutatott nem jelenti, hogy az a max ereje. SSJ2-őt legrosszabb esetben is tudni fog a tornán, de esélyes, hogy a Piccolo edzések miatt az Ultimate erejét is tudja használni majd. A Goku féle training ruha lesz rajta és azt nem olyankor szokta viselni mikor gyenge.
Hát hogy Gohan lenne a 4. hát az nem biztos! Attól függ tényleg mire képes. Azért Piccolót se becsüljük le, lehet őt nem mutatják, de ő is folyamatosan edz csak nem olyan látványosan és mindenki előtt tudnák milyen erős is, ezt bizonyítja Frost elleni csatája is.
Gohan mentségére hogy az ssj1 vagy 2 volt az nem világos, mert manapság mióta bejött a ssjb azóta semmi jelentőséget nem adnak neki, mintha már csak ssj lenne és nincs köztük se 1 se 2 (három meg alapból kimarad)
Korábban írta valaki hogy Pan lassan utoléri Trunkst és Gotent... Nem azért, de Pan sem nőtt semmit mióta megszületett. Amúgy ez engem is zavar. Egyébként én is remélem, hogy nem lesz női SSJG... Az erős lenne. Nem vagyok hímsoviniszta, hiszek a női egyenjogúságban, de akkor is... Egy nő legyen már nő, és ne keménykedjen. Pl. szerintem a testépítő nők is undorítóan néznek ki, minden nőiesség kiveszik belőlük. De pl. én zenében a metált szeretem. De falra tudok menni, mikor a csajok nekiállnak hörögni. Hülye példa, de a lényege az, hogy nem nőies. Nézzétek meg mondjuk Gina Caranot is. Tök szép arca lenne, erre úgy ki van lökve, hogy egy hétig nem térnék magamhoz a pofonjától. Ez nem nőies.
A csillagharcosok közt a nők is harcosok, szval nem lenne meglepő ha tudnának ssj-t, pláne hogy a nők alapjáraton érzelmesebbek. A kigyúrt nők meg szexik ha nem szálkásak Szerintem már az is kemény lesz ha lesz női ssj, amit biztos meg lehet rajzolni nőiesnek is.
Nem tudom miért lenne erősebb Gohan Bubunál. Gohan ez elmúlt évek során nem edzett. Odáig jutott, hogy már az SSJ-be változás is megerőltető volt számára. Az elmúlt részekben kicsit visszább nyerte az erejét és át tud változni SSJ-be. De 2-be még mindig nem.
Ugyanakkor ha egyszer át tudott változni, akkor most is képesnek kell lennie rá. A tornán én úgy gondolom, hogy át fog változni 2-be.
Azonban Bubu az SSJ3 Gokuval is elbírt a regenerálódása miatt.
Nem tudom miért kell mindenáron Gohannak a 3.erőnek lennie, miközben Bubu egyértelműen jobb nála.
Azzal nincs baj hogy a női csillagharcosok is harcolnak és hogy bármilyen erősek legyenek az biztos. Viszont azért tényleg őrízék meg nőiességüket minthogy kigyúrt izomagyak lennének. Csak meg kell őrizni az arányokat ennyi az egész.
Mint már ezelőtt is írtam már valahogy a szuperben nincs elfelejtődött hogy van ssj1 és ssj2 szint. már teljesen elmosódott a határ köztük. Az még van hogy látjuk főhőseinket sj-be változni de hogy az hányas szint lehet azt nem tudni. Így azt sem tudjuk hogy Gohan milyen erős lehet valójában. De szerintem is Buu az erősebb és ő lehet a 3. legerősebb. Sőt mint írtam még az se biztso hogy Gohan lehet a 4. és nem azért mert nem tudjuk hol jár hanem mert Piccoló is igen erős és ő folyamatosan edzzi magát, ha nem is látványosan de folyamatosan Gohannal ellentétben míg ő pihent és gyengült Piccoló erősödött és most is tán együtt edzenek. Így nem tudni melyikük most az erősebb.
Az biztos hogy nagyobb a potenciál és erősödés Gohanban mint Piccolóban de mondhatni hogy hasonló lehet a helyzet mint Buu idején. Gohan nem edzett legyengült és hiába nyerte vissza az erejét elég gyorsan Vegita a hatalmas hátránya ellenére is a kitartó edzés miatt erősebb volt Gohannál. Szóval Gohannak is egy jó kis kitartó edzés és indok kell és simán visszanyerheti formáját még sokkal erősebb is lehet, de most nem hinném hogy még ott jár míg Piccoló kitartóan edz és lassan de biztosan erősödött. Szóval most lehet akár ős is erősebb nála, bár nem biztos. Erről nincs semmi adat, hír. Ha Gohan nem hanyagolná az edzéseket most is rendesen csillagharcos énjéhez méltóan élne ő si simán lehetne ssjb. De nem így él sajnos.
Ugrás a fórumra: |