Ez a buu van olyan erős, mint a gonosz énje? Amikor különváltak, nem feleződött az erejük? Be tudna-e gőzölni ez a Buu, és ezáltal lehetne e olyan, mint amelyiket megöltek?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
A kövér Buu kb a Buu saga Goku SSJ3 szintjén van, vagyis elméletileg Goku és Vegeta után ő a harmadik legerősebb a csapatban, hacsak Gohan nem húz elő valami brutális power upot. Bár ahogy játszadozik mostanában Toriyama az erőviszonyokkal bármi lehet.
Azzal még mindig nem békéltem meg, h Krillin, Tien meg Roshi mit keresnek egy olyan versenyen, ahol az univerzum legerősebb harcosaival kell harcolniuk, megakarja őket öletni Toriyama?
hudaklaci írta:
Be tudna-e gőzölni ez a Buu, és ezáltal lehetne e olyan, mint amelyiket megöltek?
Örülj neki, hogy nem temetik el a karaktereket. Lehet meglepetést is okoznak majd. Szerintem iszonyat unalmas lenne, ha folyamatosan csak az elit körül forogna minden. Ezért is volt üdítő Trunks szerepe a Black saga alatt. Én pont miattuk vagyok izgatott, mert az elképzeléseddel ellentétben, biztos nem golyofogo / gyalogkent hozzá be őket a Mester.
Túl régi és túl egyedi karakterek ahhoz...
Az tényleg nem baj hogy nem temetik a régi karaktereket, kellenek is, na de már olyan szinten állnak az erőviszonyok a főhősök miatt, hogy nekik nincs jelentőségük. Ezért is kellenének a fiatalokat mutatniuk, hogy azok hogy erősödnek. A jövőbeni Trunks is azért volt jó látni, hogyan fejlődik mi lesz belőle hogy tanul.
Spoiller lehetne magyarban is.
goku5 írta:
Az tényleg nem baj hogy nem temetik a régi karaktereket, kellenek is, na de már olyan szinten állnak az erőviszonyok a főhősök miatt, hogy nekik nincs jelentőségük. Ezért is kellenének a fiatalokat mutatniuk, hogy azok hogy erősödnek. A jövőbeni Trunks is azért volt jó látni, hogyan fejlődik mi lesz belőle hogy tanul.
goku5 írta:
Spoiller lehetne magyarban is.
Mint fenteb is írtam, engem jobban érdekel mit hoznak ki magukból a régi karakterek.
Goku/Vegeta kapcsán tudjuk, hogy elképesztő erejük, sebességük van, egyéb Z karakterekhez képest.
Épp ezért, nekik ezt kompenzálva, furmányosabb, jobban átgondolt technikákat kel behozniuk.
Emlékezzetek csak vissza, mikor Krilin meglepte Nappa t egy Kienzan nel.
Kevésbé hatékony, de a célnak megfelelt, mikor Tien visszatartotta Cell t.
Utolsó sorban, mikor Piccolo sarokba szorította Frost ot.
Az effajta "Dávid vs Góliát" harcok miatt vagyok izgatott.
Várom az 05. ét!
Meglepni furfangosnak lenni jó, de akkor is egy akár olyan ellenfél ellen is esélytelenek voltak. Meglepni ideig visszatartani még tán jók, de harcban győzelemre ilyen ellenfeleknél esélytelenek.
Krilinnek volt esélye akkor Nappa ellen, vagy "Tien" Cell ellen? Semmi! Az ellenfelük lényegében meg se sérült míg ők mindent beleadtak.
Piccoló meg azért tudta "sarokba szorítani" mert erősebb volt nála. Ő már elég erős volt olyan ellenfélhez. Krilinék viszont nem így lettek volna Frost ellen.
Fölösleges azon pattogni, hogy milyen gyengék Kuririnék és, hogy mennyire semmi esélyük nem volt az eddigi "főgonoszok" ellen. Ezzel szerintem mindenki tisztában van. Toriyama nyílván nem azért küldi őket is a tornára, hogy már a legelején könnyűszerrel kikapjanak. Szándékosan vagy sem, de szinte biztos, hogy fognak hozzájuk méltó, erőszintben hasonló ellenenfeleket kapni, legalább az első körökben. Ha a mi univerzumunkból jönnek ilyen "gyenge" harcosok is, akkor semmi elképzelhetetlen nincs abban sem, hogy a többiből is jöjjön néhány hasonló szintü ellenfél.
Lehet... De mindig az van, hogy Vegita alul marad valamilyen oknál fogva. Nekem pedig ő a kedvenc karakterem. Oké, tudom, Goku a főhős, de már Trunks is nagyobb csillogást kapott, mint Vegita. Ez igazságtalan a talán legkidolgozottabb személyiségű és legnagyobb jellemfejlődésen átment karakterrel szemben.
Vegita az Vegita! Ezért miért kéne neki ott lennie. Pláne nem a felesége mellet kellene lennie? Amúgy meg nemrég ő volt edzeni, míg Goku volt a földön. Nem kell folyton együtt edzeniük, tudnak ők külön is meg néha pihenni is kell, túlterhelés elkerülése végett. Pihenő után jobb az edzés. Goku sem edz folyton meg miért kelen folyton Whisttel edzenie?
Trunk meg azért kapott akkora figyelmet, mert az az arc lényegében róla szolt volna. Ezért kapott Vegeto is olyan kis semmilyen szerepet.
Ugrás a fórumra: |