Érdekes. Még az arc első fejezeténél sokkal hosszabbnak lett titulálva a történetszál. Valami szerintem mégis volt Kubo vagy az SJ részéről. Kétségtelen, hogy estek a bevételek, de azért még mindig nem voltak annyira rosszak. Legyünk őszinték, adnak ki sokkal rosszabb mangákat is az SJ-ban. Na mindegy ez már szerintem úgyse fog kiderülni, szóval kár rajta vitátzni.
csabe: Ha jól emlékszem talán 4 évet mondtak, de közbe azt is, hogy legalább olyan hosszú lesz, mint az Arrancar arc, ami egy kissé ellentmondásos.
Amúgy itt a komolyabb viták okai, hogy ha már dicsérsz valamit, pl. egy fejezetre azt mondod, hogy jó lett, akkor 1-2 elvakult ember szerint már az egész történetszálról azt gondolod, hogy jó volt. Ezt amúgy felesleges magyarázni, mert szerintem mindenki tudja, hogy nem volt hibátlan, sőt nagyon messze állt tőle, de ez már többször is lett hangoztatva. Azonban az sem igaz, hogy az egész szar volt, voltak benne igenis jó dolgok, mert aki azt mondja, hogy a történetszál mind a 100%-ban rossz volt, az elvakult. Még egyszer kihangsúlyozom, mielőtt félre menne az, amit mondani akarok, ez nem azt jelenti, hogy király volt, és igen ez Kubo hibája, hogy így alakult. Azonban túl sok volt a potenciál, a megválaszolatlan kérdés és rejtélyek és a kihasználatlan karakterek, akik jobban kaphattak volna rivaldafényt. Ha abbahhagyta volna Kubo Aizen legyőzése vagy a Fullbring arc után fogadni mernék, hogy akiknek most semmi sem tetszett egyáltalán, azok sírnának a legjobban, hogy vége van és csomó mindenre nem derült fény. Szokták mondani, hogy utólag okos az ember, ha nem kezdtek volna bele, nem lehetett volna tudni, hogy mi sül ki belőle.
Remélem azért hosszabb lélegzetvételű lesz a befejezés, mert engem például jobban érdekel a Bleach befejezése, mint anno a Narutoé. A Narutonál a legtöbb dolog egyértelmű volt a végére, jó voltak meglepetések, de nem sok. Bár mondjuk a Bleachnél az is közrejátszik, hogy csomó karaktert nem láttunk és nem tudjuk, hogy mi van velük, élnek-e még vagy már meghaltak. Kíváncsi vagyok mennyi jut a befejezésre, mert Kubo tempójával még két fejezet se lenne rá elég.