Koszi a munkatokat! Kivancsi vagyok, hogyan elik ezt tul, nincs ebbol manga?
[Naruto-Kun Projekt] DanMachi anime
Köszönöm a munkátokat!
Hát még mindig nem tudom elképzelni hogyan is kerülnek ki onnan főleg Bellék élve. Max majd rájuk talál a szokásos csapat kedves példaképével vissza úton.
Ez az 5 perc meg igen érdekes. Hogy regenerálódjon komolyan 5 perc alatt? Pláne kicsi elfünk amilyen rossz állapotban van még érdekes hogy hirtelen jobban lett.
Köszönöm az új részt, ez most nagyon izgalmas volt. A helyzet elég reménytelennek tűnik, főleg, Haruhime számára, remélem, életben marad. Bellék is elég siralmas helyzetben vannak, mondjuk ilyen kiharapott sérülésekkel egy igazi ember már lehet, hogy el is vérzett volna. Úgy tűnik, most egy másik família siet a csapat megsegítésére, amit őszintén szólva nem is bánok, jobb kicsit belelátni a többiek életébe is. Abban viszont biztos vagyok, hogy a megpróbáltatások által mindannyian fejlődni fognak, Bellnél meg ez aztán nem is kérdés, mert a képessége része ez is.
birkula01 írta:
Koszi a munkatokat! Kivancsi vagyok, hogyan elik ezt tul, nincs ebbol manga?
Köszönöm szépen a munkátokat!
Jó kis rész volt!
Csak összehozták a győzelmet. És tényleg csak akkor van vége ha feladod.
De ezt a jós csajt nem értem mi is akarna lenni.
A kis elfünk meg hogy tud már harcolni ilyen sérülésekkel is. Nemrég még alig élt.
Tényleg nagyon várom már mit is hoznak ki belőle. Hogyan élik túl?
goku5 írta:
Jó kis rész volt!
Csak összehozták a győzelmet. És tényleg csak akkor van vége ha feladod.
De ezt a jós csajt nem értem mi is akarna lenni.
A kis elfünk meg hogy tud már harcolni ilyen sérülésekkel is. Nemrég még alig élt.
Tényleg nagyon várom már mit is hoznak ki belőle. Hogyan élik túl?
Nagyon jó a történet. Végig izgalommal. Bár mondjuk nem tudom miért is mutatják az elf lány kiirtott barátait és történetét!? Gondolom a végén a lelki megbékélés és elengedés lesz a lényeg. De valahogy én nem igazán látom most még értelmét hogy mutatják őket. Mintha csak az időt vennék el a fő száltól.
Az meg hogy Bell hagyta elmenni azt a bikát nem tudom mennyire volt jó döntés? Mert hogy ezután biztos az lesz az első dolga hogy szol a társainak és közösen mennek vissza. Ez max a pillanatnyi kis időnek volt jó. Hosszú távra nem.
Amúgy emlékszünk mi még a történet elejére hogy a szörnyek kristályaiért mentek le!? Most meg irtják őket de nem is foglalkoznak velük. Bár idejük sincsen rá.
Ugrás a fórumra: |