Az lenne a legjobb ha kiderülne, hogy Hit nameki és akkor akár picolot is vissza lehet hozzni és nem merülne tovább a feledés homályába
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Laci írta:
Az lenne a legjobb ha kiderülne, hogy Hit nameki és akkor akár picolot is vissza lehet hozzni és nem merülne tovább a feledés homályába
A preview-t nem muszáj spoilerbe tenni, mivel az az epizód része :D Egyébként a preview-ben Goku maga mondja, hogy Hitto felülmúlta az elvárásait, Vegeta maga mondta, hogy Hitto-n egyértelműen lehet érezni, hogy erős és maga ismerte el, hogy gyors is (és nyílván ott nem a tokitobashit használta, mert akkor nem is látta volna őt Vegeta)
Plusz a kiszivárgott spoilerben ez volt benne: (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: "Hitto az idő elteltével egyre erősebb és erősebb" és ugyebár az is, hogy Goku a kaioken-t is használni fogja, ergo az ssjb valószínűleg nem lesz elég. )
Szóval ja, Hitto erős, lehet nem fényévekkel erősebb Gokuéknál és nem is olyan erős mint mondjuk Beerus vagy Champa, de legalább olyan erős mint Goku és Vegeta, talán még valamivel erősebb is. :)
AdamKa írta:
Én a legeslegelején mikor még csak képen láttuk a 6. univerzum harcosait Cell-re gondoltam mikor Hit-re néztem
Akkor lehet esély arra, hogy a másodhegedűsök is újra szerepet kapjanak, ha a cselekmény több szálon fut tovább. Pl. néhányan elindulnak megkeresni valakit vagy valamit, Gokuék meg epik csatákat vívnak valami szomszéd univerzumbéli boss-al.
Őszintén szólva én szinte jobban élvezem azokat a részeket, ahol gyengébb szereplők bocsátkoznak harcba eddig még nem látott gonoszokkal! Most képzeljetek el egy Capsule Corp űrhajót, amiben Piccolo, Tien, Chaos, Krilin, meg Bulma zúznak! *.*
Gokuék meg milyen ellenfelet fognak kapni, ha két univerzum legerősebbjei ott vannak a küzdőtér körül? Egy harmadik univerzumból érkezettet?
Ennek a sorozatnak is az kéne mint a Z-nek. Eltávolítani egy időre Goku-t és Vegeta-t (de legfőképpen Goku-t). Ez az elem fő szerepet játszott szinte végig a Z-ben. Saiya-jin sagában, Freeza sagában 2-szer is, Cell sagában is mondhatni szintén végig, úgyszint a buu sagában. Ha ez az elem megvan, akkor mindegy, hogy Goku ment meg mindenkit a végén, de addig is a többi szereplő is szerepet kap és neadjisten még izgulunk is, hogy időben odaér-e Goku a végén ahova kell. Nem lepődnék meg ha Goku most meghalna Hitto ellen és így nyerne a 7-es univerzum. Főleg ha Beerus valami gonoszat kívánna és nem lenne ott Goku mivel ugyebár halott lenne. Nagyot lendítene a történeten.
Ugrás a fórumra: |