Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Egyedül azt nem értem, hogy a promomat miért játszottam full plat diamon elon. Gondolom a jó mmr miatt. Hogy utána betegyen silver 2-be. Ráadásul elmondhatatlan nagy a különbség a két szint között. Az egyik már kapizsgálja a csapat játék és ward jelentőségét a másik meg supportnak megy és nem vesz sightstonet. Ő carryzni fogja a gamet. A flame, ping flood meg már hab a tortán.
Múltkor is meghaltam topon, mert a nyomorék társam neki áll engem pingelni, mint a barom azt hittem jön a jungler elkezdek menekülni erre fenét nem akqarta, hogy harcoljak. Egy megnyert 1v1-es solo harcot vett el tőlem a társam egy egyszer böszmeséggel. Na ezért nem játszik az ember és ezért hívják elo hellnek. Ilyen nyalánkságok, hogy nem akar a adc lanet cserélni ezáltal free baron ott lebeg az ellennél.
Csgo-ban volt mikor supremről ledobott inaktívitás miatt és nova 4 kerültem. Na az a pokol volt oylan helyeken álltak és campeltek az emberek, ami teljesen nonszensz volt. Képtelen voltam megszokni, de a hab a tortán, hogy nova 4-en úgy futnak az emberek, hogy a földet meg láb magasságba céloznak. Abba is hagytam a játékot végleg, annyira felkúrt.